Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, 120K, ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במזל טוב החלטתי לוותר על רכב הליסינג ולקנות מכונית עבורי.

התקציב: עד 120,000 (פחות עדיף)

דרישות: מהנה לנהיגה (לא בהכרח רכב ספורטיבי אבל שילדה הגה טובים), ידני, בטיחותי, אמין.

גודל: סופרמיני או קומפקטי.

כרגע מועמדות:

פיאסטה (75K) - נסיעת מבחן בשבוע הבא

פוקוס (110K) - מכיר היטב את הגרסה האוטו

וולוסטר (113K) (יכול לחיות עם כך שהאספקה באוקטובר) - נסיעת מבחן בשבוע הבא

נפסלו משיקולים שונים (לא כדאי להכנס לפרטים): מיני, יאריס (לאחר נסיעת מבחן), ליאון, רומסטר, פאביה, איביזה.

אשמח לשמוע רעיונות לדגמים אחרים או פידבק לשלושת הדגמים שציינתי.

תודה וחג שמח,

ירון

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תהנה מהולוסטר, למרות שצריך יותר מסתם נסיעת מבחן כדי לאמת זאת :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מניח שברור לך שהפיאסטה ב 75K היא לא באותה הרמה של השתיים האחרות מכל הבחינות בערך.

לגבי הפוקוס והולוסטר, אני הייתי בוחר בשנייה בגלל העיצוב והרגשת הקלילות.

emotion of motion

פורסם

סיאט לאון או פורד פוקוס האצ'בק יתנו לך תמורה ותחושת נהיגה טובות יותר מהאפשרויות שהעלית.

הלאון נכנסת חזק בתקציב במבצע הנוכחי על 1.8 טורבו ידני ב- 115K. זו התמורה הכי טובה לטעמי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש מבצע על i20 עם מנוע 1.6 (126 כ"ס) וגיר ידני ב90 אלף ש"ח,

ישאיר אותך עם עודף יפה בכיס, ורכב נחמד מאוד, מה דעתך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בראבו 1400 טורבו עונה על כל הדרישות שציינת.

מהנה לנהיגה ובעלת מנוע חזק. גיר ידני הילוכים, בטיחותית בעלת 5 כוכבי בטיחות ונחשבת לאמינה.

ישנם כמה חברי פורום שברשותם הרכב הזה, כדאי לקבל מהם גם חוו"ד.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
נסעתי על הליאון מספר פעמים (כולל 1.8 ידני), הכל בסדר - אבל לא התחברתי למכונית.

לא יכול להסביר למה.

אז שווה לך לבדוק את הפוקוס האצ'בק.

מאוד איכותית, חומרים טובים, איכות הרכבה גבוהה, בידוד מצוין, נוחה ומתקשרת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הבראבו הידנית יופי של אוטו - רק קח בחשבון שימיה ספורים...

הפוקוס הידנית הייתה אופציה חזקה מאוד שבזמנו שקלתי, היא נפסלה מכמה סיבות שפירטתי בעבר ולבסוף נרכשה היטי הידנית - אם העיצוב היחודי או העובדה כי הינה בדיוק משפחתית רגילה לא מפריעים, אתה מוזמן לבדוק גם את היטי 1.2TSI הידנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל רכב ימיו ספורים, חלק יותר חלק פחות. הדגם עוד חי ובז'נבה הוצגה רמת גימור חדשה, נכון שהדגם כנראה יסיים חייו תוך שנה אבל זה לא מאוד משמעותי. גם ככה הבראבו לא אלופת מחירוני יד שניה, ולא קונים אותה בשביל "שמירת ערך אצל לוי יצחק". הוותק שלה על הכביש רק מחזק את מוניטין האמינות שלה - יש כבר בראבו שצברו עשרות אלפי ק"מ בארץ (בוודאי באירופה) וטרם דווחו בעיות או מחלות משמעותיות וכנראה שגם לא ידווחו כבר.

הבראבו בוודאי מהנה יותר לנהיגה מהאחרות שנזכרו כאן. היא לא דבוקה לכביש כמו ליאון ושות', היא מרגישה קלילה יותר מהן ונכונה להשתעשע (במגבלות ה-ESP הבלתי מתנתק, כמובן). גיר ידני נעים מאוד לתפעול. מכונית מתקשרת שבהחלט יודעת לדבר קצת מההגה והרבה מהשלדה, לנהג שיודע להקשיב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קבלתי את ההמלצה לבדוק את הבראבו (ברמה של נסיעת מבחן).

אהבתי שיש מנוע טורבו (חלש יחסית) וגיר ידני - מקווה ששילדה - הגה יהיו לטעמי.

500 - תודה אבל לא בשבילי.

באופן כללי אני מעדיף מכונית שמשדרת איפוק והרמוניה בקוים החיצוניים (אוכל לנהוג בוולוסטר אבל לא ארגיש בה בבית, שירוקו הרבה יותר לטעמי).

פורסם

אם זה לא לחוץ לך לחכות מספר חודשים הייתי ממליץ לך ללכת על ההונדה סיויק 5 דלתות (אין 4 בידני) היא עולה 125K והיא סופר אמינה, חסכונית וזריזה לעומת מה שהייתה רוצה לקנות.

פורסם

אם כבר לחכות אז תברר ביונדאי מתי יתחילו לשווק את ה-I30 החדשה וגם בקיה מתי תגיע הסיד, שני רכבים מאוד מסקרנים, היונדאי כבר נבחנה ע"י עיתונאות הרכב המקומית וכדאי לך לעבור על אחת הכתבות, בדגם הקודם שווקו דגמים ידניים ואני מתאר לעצמי שאחרי המבחר של הפוקוס גם הדגמים החדשים יגיעו עם אפשרות לגיר ידני.

בהצלחה וחג שמח.

• תוכן חדש...