Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, 120K, ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על נסיעת המבחן בפיאסטה ביום ד אני לא מוותר (גם בגלל סקרנות).

שאר הנסיעות - טרם נקבעו - ואין לי ממש מוטיבציה לקבוע.

תמונת מצב:

אשתי פסלה את:

הבראבו - מסיבות היסטוריות (פיאט).

איני יודע מהי רמת ההבנה של אשתך ברכבים, אבל האם היא תרשה לך לפסול איפור של שאנל מסיבות לא ענייניות?

מעבר לכך, כפי שאמרו קודמיי, אל תמהר לוותר על נסיעות מבחן, במיוחד לאור העובדה שאין לך לאן למהר עם הוולוסטר נוכח זמן ההמתנה הארוך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם קודמי, למרות שאני בעצמי קניתי ולוסטר. אבל, זמן ההמתנה כלכך ארוך, שאתה יכול בהחלט לבצע הזמנה, לשים מקדמה של 2K ש"ח, ולעשות סבב נסיעות מבחן על אחרות. אל תשלול רכבים אחרים, למרות שלפי דעתי הולוסטר בהחלט אופציה מעולה, במיוחד בידנית.

אגב, האומנם היא לא נותנת את ההרגשה של רכב מהיר מכל משפחתית אחרת, אבל בפועל היא כן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מהרשמים על היונדאי הבנתי שחוץ מהמראה לא התלהבת במיוחד, אז לא הבנתי למה אתה סגור עליה?

בתור בעלים לשעבר של לאון 1.8 TSI (מכרתי כבר את הרכב) מעניין אותי באמת(אני לא אובייקטיבי בתור חובב ואג מושבע) למה אתה מעדיף את היונדאי על הלאון? חוץ מהפאן העיצובי לדעתי הלאון 1.8 עדיפה בכל פרמטר.

אם מעניין אותך רק המראה המראה של היונדאי והתאהבת בו זה משהו אחר. אבל תתייחס לפרמטרים האחרים בהשוואה בין המכוניות.

האמת שקניתי את הלאון ב-2008 ב-153K. ואני לא מבין למה להעדיף את היונדאי.

אני שואל באמת רק מתוך התעניינות

פורסם

כי חוץ ממנוע עדיף ויותר פרקטיות, אין ללאון באמת מה להציע יותר מהולוסטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בלי לפגוע באף אחת - נהגתי על הליאון 1.8 ידני - לא הרגשתי כלום.

מכונית מוכשרת אבל לפחות אני לא הצלחתי להתחבר אליה, לא דיברה אלי.

קרירות גרמנית שהעיצוב הלטיני לא הצליח להסתיר?

גם בקטע הבטיחותי לא משתווה לוולוסטר, פוקוס ואפילו פיאסטה.

פורסם
כי חוץ ממנוע עדיף ויותר פרקטיות, אין ללאון באמת מה להציע יותר מהולוסטר.

קודם כל מנוע עדיף זה אנדרסטייטמנט, גם בנושא הפרקטיות.

אני יודע שהלאון גם מגיעה מאובזר בגנטים 17' ומע' מולטימדיה וסאנרוף. לא יודע לגבי היונדאי.

מאד לא אהבתי את איכות החומרים בתא הנוסעים לדוג' את ההגה.

אמרת את היתרונות של הלאון, מה היתרונות של היונדאי?

פורסם

לא נותנים לישון....

מבחינתי לבחור מכונית זה לא רשימת אקסל.

יש הרבה מכוניות טובות השאלה מה מתאים לך.

בגלל שאני מבוגר אז בנסיעה לא ארוכה אני יכול להרגיש אם זה כן או לא.

פורסם
לא נותנים לישון....

מבחינתי לבחור מכונית זה לא רשימת אקסל.

יש הרבה מכוניות טובות השאלה מה מתאים לך.

בגלל שאני מבוגר אז בנסיעה לא ארוכה אני יכול להרגיש אם זה כן או לא.

זאת אותה תשובה של מקודם. פתחת אשכול התייעצות, סך הכל העלתי שאלה לגיטימית שרלוונטית לך ומעניינת אותי.

סה"כ נשמע אדם רציני אז שאלתי שאלה רצינית אף אחד לא מחזיק אותך בכח אתה יכול לישון. יש לך אישור ממני

פורסם

מוזר מאוד שעוד לא הציעו לך הונדה ג'אז ידנית ב-99K ש"ח בלבד!

זאת הסופר-מיני הכי בטיחותית והכי מרווחת שקיימת בשוק (יותר ממכוניות קומפקטיות רבות)

עם בגאז' של 400 ליטר, וכמובן שגם אמינה וחסכונית מאוד (כ-15-17 ק"מ לליטר בממוצע בפועל)

פורסם

חבל על השפה הזו.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להזמין נסיעת מבחן או לקחת סיבוב מחבר.

אני לא כתב רכב ולא מתיימר לכתוב על היתרונות והחסרונות.

אבל כן יש לי מסר - למרות שזו מכונית עם הרבה חסרונות (ולמי אין), לי היא מתאימה, זה בא מהלב ושם זה ישאר.

נראה שצריך לפתוח ת'רד חדש: איך בוחרים מכונית.

פורסם
חבל על השפה הזו.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להזמין נסיעת מבחן או לקחת סיבוב מחבר.

אני לא כתב רכב ולא מתיימר לכתוב על היתרונות והחסרונות.

אבל כן יש לי מסר - למרות שזו מכונית עם הרבה חסרונות (ולמי אין), לי היא מתאימה, זה בא מהלב ושם זה ישאר.

נראה שצריך לפתוח ת'רד חדש: איך בוחרים מכונית.

השפה שלי בסדר גמור.

כתבת הודעות מפורטות יחסית אז שאלתי שאלה עניינית.

אין שום סיבה לענות בחוסר סובלנות למישהו ששואל שאלה לגיטימית בפוסט שלך.

רציתי לשמוע דעה מבחור שנהג על שתי המכוניות(כמוני) ולמה הוא העדיף את היונדאי, ידוע לי שאתה לא כתב מקצועי וזה בסדר גמור.

מאחל לך שתהנה מהרכב החדש שתבחר וחג שמח

פורסם
קודם כל מנוע עדיף זה אנדרסטייטמנט, גם בנושא הפרקטיות.

אני יודע שהלאון גם מגיעה מאובזר בגנטים 17' ומע' מולטימדיה וסאנרוף. לא יודע לגבי היונדאי.

מאד לא אהבתי את איכות החומרים בתא הנוסעים לדוג' את ההגה.

אמרת את היתרונות של הלאון, מה היתרונות של היונדאי?

יותר מהנה לנהיגה, יותר יפה (למרות שזה סובייקטיבי), עיצוב שונה מהעדר (ושלא יבלבלו לי את השכל כאן שרואים הרבה, כי ממש לא רואים הרבה, ובכל חודש מגיע משלוח קטן יחסית), מאובזרת (גאנטים 17, מע' מוליטימידה 7 אינץ עם מסך טאץ, בקרת לחץ צמיגים, חיבור AUX + USB, הגה וידית הילוכים מצופים עור, משענת יד, מחשב דרך, פנסי ערפל, כיסאות חובקים, נעילה מרכזית אוטומטית עם תחילת נסיעה), ובכללי לא אפרורית ומשעממת מבפנים כמו הלאון.

אגב, כשהוא כותב לך שהוא לא הרגיש כלום, גם אני באותה דעה כמוהו. לא ריגשה אותי (האומנם נהגתי על ה-1.4TSI), לא התחברתי אליה, אפרורית מבפנים, ולא מהנה לנהיגה כמו הולוסטר.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...