Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה יש לי מאזדה לאנטיס 323F מודל 96

עכשיו כל הזמן שאני מכניס דיסק לתוך הרדיו האנטנה של הרכב עולה למעלה והיא מכערת את האוטו.

אז חשבתי על פתרון והורדתי את האנטנה בידיים(כיאילו דחפתי אותה עד למטה),נכנסתי לרכב,הדלקתי סוויץ,הכנסתי דיסק לשמוע,הדיסק

עבד לבדיוק 3 שניות ומאז לא עבד בכלל הרדיו דיסק,עכשיו מצאתי עוד כמה תקלות על הדרך מאז שזה קרה:

1.כשפותחים את אחת הדלתות נדלק אור בגג,ועכשיו לא נדלק

2.יש לי 3 מנורות בגג,2 קטנות ואחת גדולה ואף אחת מהם לא נדלקת

3.יש לי אפשרות לנעול מרכזית את כל הדלתות דרך הכפתור נעילה של הנהג,עכשיו אם אני לוחץ על הכפתור נעילה במושב של הנהג

הוא נועל רק את הדלת שלי ולא את כל הרכב,אבל אם אני מדליק את הרכב הוא נועל את כל הדלתות.

4.יש ברכב שעון שמראה מה השעה,השעון גם לא עובד.

זה כל מה שקרה,מה נראה לכם שהבעיה ברכב?:|

פורסם

כל הפיוזים שלי תקינים,בדקתי רק את הפיוזים מתחת להגה של הרכב,יש עוד מקומות של פיוזים או שזה המקום היחידי?

פורסם

יש עוד תיבת נתיכים בתא המנוע. אבל הנתיכים שמפעילים את מה שכתבת עליו, אכן נמצאים מתחת להגה.

חוץ מלהרוס את האנטנה החשמלית :lol: , עשית עוד משהו ברכב לאחרונה באזור הקונסולה המרכזית (מזגן,רדיו,דיבורית,אזעקה)?

אני בדעה של רועי- כשדחפת את האנטנה בכח שרפת נתיך (או את הקו) שאחראי על אביזרים בסלון הרכב.

(דא"ג- היה יותר פשוט לנתק את חוט הREM של האנטנה החשמלית מהרדיו במקום להרוס אותה ולגרום לנזק למע' החשמל).

תנסה לפרק פלסטיקה באזור הקונסולה המרכזית ולבדוק עם פלוק מתחים באזור.

החל מהמצית, הרדיו, כניסה לשעון וכו'. לדעתי תראה שלא מגיע לשם מתח, ואז על מצב רציפות של הפלוק תעקוב אחרי החוטים לקונקטור בתיבת נתיכים. אחרי שתאתר את הפינים המתאימים בקונקטור תראה אם מגיע מתח לפינים. מגיע? הקו שרוף, תחליף אותו (בקו בקוודרנט זהה !) לא מגיע? לא בדקת טוב את הנתיך, או שבית הנתיך שרוף. תבדוק שוב את הנתיך ותבדוק מתח על הדק הכניסה לבית הנתיך.

אם תגלה שכל המתחים באזור הקונסולה תקינים, כנראה שהנורות עצמן נשרפו (יש נורה שמאירה גם את השעון,בלעדיה לא רואים כלום בתצוגה). בדוק אותן. כן, גם את נורות הגג.

כשאתה מפרק, תראה באותה הזדמנות שאין קווים מנותקים באזור הקונסולה. יכול להיות שמשהו התנתק שם בהצטרפות מקרים מוזרה עם ההוצאה להורג של האנטנה.

הרבה עבודה , אני יודע. להבא העלה את הפוסט בכותרת "האנטנה החשמלית משגעת אותי. איך אני יכול לנטרל אותה" :lol: :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש עוד תיבת נתיכים בתא המנוע. אבל הנתיכים שמפעילים את מה שכתבת עליו, אכן נמצאים מתחת להגה.

חוץ מלהרוס את האנטנה החשמלית :lol: , עשית עוד משהו ברכב לאחרונה באזור הקונסולה המרכזית (מזגן,רדיו,דיבורית,אזעקה)?

אני בדעה של רועי- כשדחפת את האנטנה בכח שרפת נתיך (או את הקו) שאחראי על אביזרים בסלון הרכב.

(דא"ג- היה יותר פשוט לנתק את חוט הREM של האנטנה החשמלית מהרדיו במקום להרוס אותה ולגרום לנזק למע' החשמל).

תנסה לפרק פלסטיקה באזור הקונסולה המרכזית ולבדוק עם פלוק מתחים באזור.

החל מהמצית, הרדיו, כניסה לשעון וכו'. לדעתי תראה שלא מגיע לשם מתח, ואז על מצב רציפות של הפלוק תעקוב אחרי החוטים לקונקטור בתיבת נתיכים. אחרי שתאתר את הפינים המתאימים בקונקטור תראה אם מגיע מתח לפינים. מגיע? הקו שרוף, תחליף אותו (בקו בקוודרנט זהה !) לא מגיע? לא בדקת טוב את הנתיך, או שבית הנתיך שרוף. תבדוק שוב את הנתיך ותבדוק מתח על הדק הכניסה לבית הנתיך.

אם תגלה שכל המתחים באזור הקונסולה תקינים, כנראה שהנורות עצמן נשרפו (יש נורה שמאירה גם את השעון,בלעדיה לא רואים כלום בתצוגה). בדוק אותן. כן, גם את נורות הגג.

כשאתה מפרק, תראה באותה הזדמנות שאין קווים מנותקים באזור הקונסולה. יכול להיות שמשהו התנתק שם בהצטרפות מקרים מוזרה עם ההוצאה להורג של האנטנה.

הרבה עבודה , אני יודע. להבא העלה את הפוסט בכותרת "האנטנה החשמלית משגעת אותי. איך אני יכול לנטרל אותה" :lol: :lol:

אה ודרך אגב האזעקה לא עובדת משו מי יודע מה.. יש לי אזעקת ביפר וכל הזמן מופיע לי דלת פתוחה וכולם סגורות.. עכשיו אם נגיד אני פותח עם מפתח את הדלת העזעקה לא עובדת.

בקיצור חחחחח מי חשב שהאנטנה תגרום כ"כ הרבה נזק לרכב? :D

• תוכן חדש...