Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהירויות איטיות שכאלה אתה מוזמן לפעמים לבית משפט לשיפוט מהיר .

שהעורך דין שמינית יבקש דחיית הדיון , או תתיצב אתה תיידע את בית המשפט כי מינית את עו"ד פלוני שנבצר ממנו להתיצב בהתראה כה קצרה ואתה מבקש דחייה.

לא יסכימו תגיד לא מודה ויקבע להוכחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
א--לבסוף התקשרו אליי היום בבוקר ואמרו לי שהמשפט "מועד ב" קראו לו - נדחה למחר.

על מה ולמה? אם שללו לי את הרשיון, וקבעו תאריך משפט, מה קורה פה בדיוק?

מישהו יכול להסביר?

תודה,

כנראה שקיבלת שיפוט מהיר.

תגיע לבית המשפט ישאלו אותך "מודה, לא מודה" תאמר שאינך מודה,

ואז תגיע לשלב ההוכחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למיטב הבנתי המערכת תבחר את הרכב הקרוב אליה על פי כוון הנסיעה שהוגדר , כלומר היא תתעלם מרכב קרוב יותר, רק אם הוא נוסע בכוון ההפוך.

אני מדבר על אכיפה נגד כיוון הנסיעה, דבורה על ג'טה שנסעה מולי עצרה חבר (חבר פורום) שנסע אחרי, הוולנטיין שלי הזהיר אותי בערך קילומטר לפני, עד שהספקתי להתקשר והוא ענה היא כבר הספיקה להינעל עליו, פניית פרסה שלה ושני קילומטר לאחר מכן ולחבר כבר הייתה שיחת יחסינו לאן עם השוטר.

אז המערכת יודעת לסנן רכב מתוך תנועה של רכבים (היה בינינו פער שלא עולה על 200 מטרים להערכתי).

אריק

בשיפוצים

פורסם
אני מדבר על אכיפה נגד כיוון הנסיעה, דבורה על ג'טה שנסעה מולי עצרה חבר (חבר פורום) שנסע אחרי, הוולנטיין שלי הזהיר אותי בערך קילומטר לפני, עד שהספקתי להתקשר והוא ענה היא כבר הספיקה להינעל עליו, פניית פרסה שלה ושני קילומטר לאחר מכן ולחבר כבר הייתה שיחת יחסינו לאן עם השוטר.

אז המערכת יודעת לסנן רכב מתוך תנועה של רכבים (היה בינינו פער שלא עולה על 200 מטרים להערכתי).

אריק

1. איך אתה יכול לדעת מרחק עד לניידת ?

ידוע לי שהולנטיין לא מודד מרחקים, אלא מגיב בהתאם לעוצמת אות הנקלט.

2. המכשיר מציג מהירות ברגע נתון, מי "שנועל" זה השוטר.

לפי התיאור, הדבורה הופעלה במצב כאשר רכב המודד בתנועה, אנטנה קידמית, תנועה נגדית.

בהתחלה הוצגה במכשיר - מהירותך, בגלל שהספקת להוריד מהירות השוטר לא הספיק לבצע נעילה.

לאחר שהניידת חלפה על פני רכבך, נקלטה מהירות של רכב החבר (גבוהה מהמותר), השוטר ביצע נעילה ועשה פרסה.

פורסם

על פי הפסיקה הימצאות של מסילת ברזל במרחק 50 מטר מהכביש פוסלת מדידה .

המכשיר יודע להינעל על רכב, השוטר לא יודע על איזה רכב ננעל המכשיר, לכן חייב להיות רכב בודד.

חייב כמובן להיות בקשר עין קבוע עד לעצירה, קצת קשה לביצוע בעת סיבוב פרסה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמובן שהמרחקים הם בהערכה יחסית גסה. וולנטינו החל לשיר בערך 8-10 שניות לפני הופעת הניידת, כך שהמהירות הייתה נמוכה הרבה זמן לפני שהינו בקו ראיה. עד שהספקתי להתקשר (אזור הררי לפני צומת עמיעד עם מעט קליטה) והחבר ענה הוא הספיק להתקרב אלי, אני מאמין שעד למרחק מינימלי ממני של 200 מטרים. באותו זמן בערך חלפה הג'טה על פנינו ועד שסיימתי שני משפטים בטלפון הניידת האטה עד לביצוע פניית פרסה (החבר הבחין בה במראה המרכזית), חשבתי שעם שילוב של הדרך המפותלת והעובדה שאנו היינו בתנועה והניידת עצרה לצורך ביצוע הפרסה לא ישמר קשר העין אך מסתבר שלא...

נ.ב

המהירות הייתה 120 במקום 80, כמובן שתנאי הדרך מאפשרים אך משרד האוצר לא.

בשיפוצים

פורסם
על פי הפסיקה הימצאות של מסילת ברזל במרחק 50 מטר מהכביש פוסלת מדידה .

המכשיר יודע להינעל על רכב, השוטר לא יודע על איזה רכב ננעל המכשיר, לכן חייב להיות רכב בודד.

חייב כמובן להיות בקשר עין קבוע עד לעצירה, קצת קשה לביצוע בעת סיבוב פרסה.

ישה,

1. ניתן למדוד כאשר קיימת מסילת ברזל.

מתוך הפס"ד - מסקנות הנגזרות מהראיות לעיל ביחס לאמינותו ודיוקו של מכשיר הדבורה:

סעיף 9: כדי להבטיח כי רכב אחר (ובכלל זה רכבת, משאית, אופנוע או כל כלי רכב אחר) אינו נוסע במקביל לרכב הנמדד ובכיוון נסיעתו, חייב לוודא השוטר המפעיל (ולציין זאת מפורשות בכתב) כי בטווח של 50 מטר לפחות משני צידי הכביש בשעת המדידה לא היתה תנועה של כל כלי רכב מכל סוג אשר נע בכיוון הנסיעה של הרכב הנמדד.

לצורך קיום התנאי שבסעיף 9 לעיל, על המשטרה לבצע אכיפה עם מכשיר ה"דבורה" רק באזור המאפשר לשוטר המודד שדה ראייה פתוח וברור למרחק של 50 מטר לפחות מקו השול של הכביש בו נוסע הרכב הנמדד וזאת משני צידי הכביש.

יחד עם זאת, אין מניעה לאכיפה במקום בו בשולי הכביש לא תיתכן תנועה של רכבים הנעים במקביל לציר התנועה כתוצאה משטח הררי הקרוב לכביש.

2. המכשיר ימדוד את הרכב הקרוב. במידה ושני הרכבים נוסעים במקביל, אכן השוטר לא ידע איזה רכב הוא מודד.

כאשר יש שני רכבים הנוסעים אחד אחרי השני ובאותו נתיב - ניתן לאכוף.

3. בתנועה נגדית וללא גדר הפרדה (למשל כביש הערבה), אין בעיה לשמור על קשר עין עם רכב בודד.

אחרי הדלקת גשר אורות + הבהוב עם אור גבוה + כריזה, הרכב כבר יעצור בשול ומה שישאר זה לפרסס.

פורסם

90% לא עוצרים והשוטר מפרסס ודולק אחריך. ומספיק שיש עוד רכב לפני, והוא עוקף אותו כבר אין קשר עין.

גם קצת קשה לפרסס ולשמור על קשר עין , אבל זו אחת התכונות הבולטות לפיהם בוחרים את שוטרי ישראל, הם יכולים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
באם עדיין רלוונטי,

מניסיון אישי - עו"ד איילון אורון.

לא מעט פעמים, עשה עבורי ניסים. אדם הגון וישר.

ולטעמי - הטוב ביותר בתחום. פשוט כך.

03-5184567.

לעולם יהיה אקטואלי, או לפחות עד שישה ינצח את השיטה...

גזור ושמור

ארז רונן

פורסם

יהודית לוונטל. לא גובה סכומים מטורפים והוציאה אותי בלי כלום על 114 קמ"ש בכביש של 60 עם עבירות מהירות קודמות בטווח של שלוש-ארבע שנים אחורה. גם מנהלתית לא קיבלתי אז הכל נסגר ב 1500 ש"ח קנס בשלושה תשלומית ו 1520 ש"ח לעו"ד.

אני מניח שקיבלתי גם 10 נקודות מה שיזכה אותי בקורס נהיגה מונעת נוסף (עשיתי לפני שלוש שנים).

פורסם

כל מי שכותב שרשור מעין זה מבקש שלא לקבל הטפות מוסר. לרוב זה לא עוזר.

קח עורך דין שיסגור עם התובע עסקה טובה מספיק. אני מהמר על חצי שנת שלילה, שזה הממוצע במקרים כאלה, אבל אי אפשר לדעת כי כל מקרה לגופו. הכי חשוב, אל תחזור על זה, וכנהג שאין לו עבירות כמו שציינת, אתה יכול במהרה ללמוד את הלקח, להבדיל מנהג שפשוט לא סופר את החוק.

פורסם
מה אתה מציע, ללכת להתיעץ עם אחד שלוחש ליד שלו?

+1

יקר, אבל לדעתי הטוב בתחום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...