Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 88 או איביזה 96?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי אפשרויות, או לקנות את האיביזה 1.6 מאמא שלי ב 20 אלף שקל, מכונית שעשתה 100,000 קילומטר והיא שמורה ואני ממש אוהב לסוע עליה.

או את המונית הישנה (Mercedes 250D) של דוד שלי שעשתה 2,5 מיליון קילומטר! והיא כרגע לא יכולה לסוע, וצריך לגרור אותה למוסך ולהשים לה מנוע חדש (או מפירוק), 2.5 ליטר עם הזרקת דלק, וגם כל מיני שיפוצים אחרים שסה"כ יסתיימו ב 15-20 אלף שקל בערך ועוד 9000 שקל על המכונית עצמה, אבל אז יש לי מרצדס עם מנוע עצבני!

מה אתם חושבים? יש לי תקציב של 30 אלף שקל, בואו נגיד ואני קונה את האיביזה ב 20 אז יש לי 10 לשיפורים, אבל אני יכול ב 30 אלף לשפץ את המרצדס 250D וזה חלום של אוטו! נהגתי על המרצדס החדשה של דוד שלי וזה פשוט לא יאומן, אני אוהב את הסגנון של מרצדס.

בשני המקרים אני לא צריך לעשות העברת בעלות...

במה אתם הייתם בוחרים?

תמונה להמחשה של המרצדס:

mersedes.jpg

איביזה 1600 כסופה שנת 96

פורסם

קנה את האיביזה ורד העצים....במרצדס הסכומים שנקבת הם רק ההתחלה, קשה לומר איפה יהיה הסוף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל אני רוצה להשקיע ולטפח מכונית שאני יודע ששווה לי לטפח וכיף לי איתה, ואם אני מחליף לה חלק אז זה תמיד יהיה מקורי וחדש ובמוסך שאני יכול לסמוך עליו ולא לשלוח את המכונית לטירה ולקבל חצי מחיר ורבע עבודה.

לאיביזה אפשר להחליף מנוע למנוע גדול יותר? (משהו כמו 2.0- 2.4) לאיביזה יש מנוע פולקסוואגן למי שלא יודע..

איביזה 1600 כסופה שנת 96

פורסם
לאיביזה אפשר להחליף מנוע למנוע גדול יותר? (משהו כמו 2.0- 2.4) לאיביזה יש מנוע פולקסוואגן למי שלא יודע..

לא - בשביל זה יש איביזה קופרה או טורבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז זה לא שווה, אני רוצה מכונית שיהיה לה הרבה כח, לאיביזה ברוך השם לא חסר, אבל אני רוצה להתרגש יותר...

איביזה 1600 כסופה שנת 96

פורסם
אז זה לא שווה, אני רוצה מכונית שיהיה לה הרבה כח, לאיביזה ברוך השם לא חסר, אבל אני רוצה להתרגש יותר...

אפשר לדחוף לאיביזה מנוע של VR6,אבל זה יעלה הון..(ביחד עם כל העניינים מסביב)

וזה לא משתלם.

:?

נ.ב-אני ממש לא ממליץ לעשות את זה,אני רק אומר שמבחינה טכנית זה אפשרי.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כול אוטו שהוא מונית לשעבר זה בור ללא תחתית

ובמקרה של מרצדס שכול חלק עולה כמו האוטו

רגע................אמרתה 2.5 מיליון??????????

אוף חשבתי ששלי עברה הרבה 400,000 תהיה בריא

אני יודע...איך זה להשקיע באוטו ועד במרצדס

תאמין לי אתה יכול גם בשני להשקיע

אומנם תחליף מנוע ויהיה לך אוטו אחרי כמה ימים תצתרך להחליף גלגלים להחליף זה להחליף גומיות, מזגן, מה לא

אוטו אחרי ק"מ כזה אני מניח שרוב אם לא כול החלקים כבר עשו את שלהם או עייפים מאוד

ולאוטו יש מלא חלקים

ההמלצה שלי...למרות שאני מזדהה עם הרצון שלך לקחת את המרצדס ...זה לקחת את האיביזה בלי קשר שזה אחלה אוטו

בהצלחה ותהנה עם הבחירה שלך!

פורסם

2.5 מיליון קילומטר ?!?!

אתה בטוח ?

אני חושב שעם הקילומטראז' הזה הוא כבר היה יכול להקיף את כדור הארץ כמה פעמים...

ואני לא מבין למה אתה שואל...זה נראה כאילו אתה נעול על המרצדס.

תחשוב טוב אם יש ויהיה לך כסף להחזיק אותה, ואם כן - לך על זה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כן, המד התאפס לו כבר פעמיים...

חשבתי כבר על זה ואני יודע שהאיביזה זאת מכונית חייה אבל אני רוצה מכונית שאני יודע ששווה לשפר ולהשקיע אז חשבתי כבר לקנות מכונית אחרת ולא דווקא את האיביזה של אמא, למרות ההטבות בקניית אוטו בתוך במשפחה...

אני רוצה מכונית קטנה, אפילו שני דלתות שתכנס לי לתקציב, אני רוצה אותה יפה עם מנוע גדול יחסית אליה ושתהיה מכונית ספורט שיהיה אפשר לשפר הרבה...

יש לכם המלצות בשבילי שאני אדע לאיזה כיוון ללכת?

איביזה 1600 כסופה שנת 96

פורסם

תגיד לי אתה רציני?!

מה אתה פנסיונר?!

מה יש לך לנהוג על מרצדס משנות השמונים,מה אתה קבלן עפר?!,לך תקנה רכב לצעירים כמו שצריך ותהנה.

ואיזה התרגשות יהיה לך ממרצדס ישנה (מילא אם היית אומר במוו שזה רכב די כיפי לנהיגה),חוץ משכל מחסום יעצרו אותך, וכל מטר מגבניקים יבדקו אותך.

בקיצור לדעתי לך על האיביזה, ועוד אתה קונה אותו מאמא שלך והוא שמור אז למה אתה מחכה.

יום טוב.

איציק.

פורסם

תגיד, שקלת איזו 520 E34 מסוף שנות ה80 - תחילת ה90 ? (למרות שיש הבדל במנועים בין סוף ה80 לתחילת ה90)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...