Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת טסט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב!

אני גרה בחולון ואני צריכה להעביר את הרכב שלי מסוג יונדאי ג'ייטס שנת- 07 טסט בדחיפות. ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר להעביר טסט בלי לעבור כמו כול שנה את הסיוט והתורים המטורפים במכון הטסטים.

פורסם

הפתרון שלי בשנתיים האחרונות: לתת את האוטו למכונאי של המוסך כדי שהוא יעביר אותו במקומי. בדרך כלל נגמר ללא ריג'קטים מיותרים ובמהירות שיא. בפעם האחרונה, לפני שבוע, זה לקח כחצי שעה בלבד, הדבר היחיד שנמצא והייתי מוכנה לזה - לוחיות רישוי דהויות (במקרה הזה אכן היו דהויות מאוד), נזק = 50 ₪ שנתתי למכונאי על הטרחה.

בהצלחה,

ליהי

פורסם

אני יכול להמליץ לך על המוסך שאני מטפל ברכב שלי כבר שנים בחולון. הוא אדם אמין ומקצועי והוא נותן את השירות של לקיחת הרכב למכון הרישוי והחזרתו בחינם. אז אולי שווה לך לנסות למוסך קוראים אנרג'י במלאכה בחולון למכונאי קוראים רחמים.

שבוע מבורך,

חן בוקאי

פורסם

חן בוקאי,

במוסך שאתה מטפל, אתה מקבל את השירות בחינם.

הגברת לא מטפלת במוסך שלך, האם גם היא תקבל את השרות בחינם ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

להגיע למכון בשעות הבוקר המוקדמות - עם פתיחתו. תמתיני בתור של לא יותר מ-2-3 מכוניות. אם את מתעצלת לקום מוקדם המחיר יהיה המתנה בתור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך כלל אני נוהג להעביר טיפול לפני טסט, גם בשביל הרכב בכלליות וגם בתור הכנה לטס.

אם תבצעי טיפול אצל המוסך שהמליצו לך,אני מניח שהוא יהיה מוכן להעביר גם טסט,מן הסתם תגידי לו שהגעת דרך המלצה חמה ובמידה ותהיי מרוצה,אין סיבה לא להמשיך לטפל שם.

בהצלחה.

נ.ב

אם מגיעים ראשונים למכון הטסטים והרכב באופן כללי תקין,אין סיבה שלא תסיימי את הסיפור מהר מאוד.

פורסם
להגיע למכון בשעות הבוקר המוקדמות - עם פתיחתו. תמתיני בתור של לא יותר מ-2-3 מכוניות. אם את מתעצלת לקום מוקדם המחיר יהיה המתנה בתור.

לא מומלץ. כשאני באתי והמכון היה ריק סימנים של דולרים התגלגלו להם בעיניים. יצאתי עם 300 שקל נזק על לוחיות רישוי ומנורות שבכלל לא היו שרופות.

למי שמעניין אותו לאן לא להתקרב: מכון המרכז נס ציונה

פורסם

ערב טוב,

חשוב לי להדגיש, כדי שלא יובן לא נכון: עניין המכונאי שמגיע עם הרכב למכון הרישוי אינו מהווה תחליף לביצוע טיפול לפני טסט. בשתי הפעמים בהן נעזרתי בשירות זה במוסכים הקבועים שלנו, האוטו עבר בדיקה יסודית וכן טיפול לפי המלצת המוסך ואף מעבר לזה (מבחינתי אם רפידות הבלם שחוקות אבל לא ברמה שהאוטו עלול שלא לעבור טסט, הן עדיין מוחלפות בו במקום). אני נעזרת במכונאי כדי לחסוך הצקות מיותרות וניסיון לסחיתת כספים שלא בצדק, ובשום אופן לא כדי להתחמק מתיקון הליקויים אם קיימים כאלה.

ליהי

פורסם
. ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר להעביר טסט בלי לעבור כמו כול שנה את הסיוט והתורים המטורפים במכון הטסטים.

מגיעים מוקדם מאוד בבוקר, או לחליפין ממש לקראת סוף היום,

מבטיחה לך שתסיימי את הביקורת השנתית לרכב מהר מאוד.

כדאי לבדוק את הרכב לפני ולהכין אותו לקראת הבקורת השנתית,

כדי שלא יגזלו ממך מחירים מופקעים על נורות מגבים, וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לבוא ממש ממש מוקדם,

ועכשיו בכלל בגלל שאנשים מנקים ומסדרים לפניי פסח,

כל המקומות נהיו רגועים, אז בחגים אפשר ללכת לטסטים בשקט.

אני ביצעתי טסט בפורים, היה רכב אחד לפניי, וזהו, תוך 10 דקות קיבלתי רישיון רכב עדכני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מגיעים מוקדם מאוד בבוקר, או לחליפין ממש לקראת סוף היום,

מבטיחה לך שתסיימי את הביקורת השנתית לרכב מהר מאוד.

כדאי לבדוק את הרכב לפני ולהכין אותו לקראת הבקורת השנתית,

כדי שלא יגזלו ממך מחירים מופקעים על נורות מגבים, וכו'.

ל'

לגבי הגעה מוקדם בבוקר - חוץ מפעם אחת שבה דרשו להחליף לוחית זיהוי (שכנראה אכן כבר איבדה מזוהרה) לא נתקלתי בדרישה לתיקונים שבוצעו בשטח המכון או בקרבתו. זה לא אומר שלא נכשלתי בטסטים, אבל תמיד מסיבות שטופלו במוסך בו טיפלתי ברכב באופן שוטף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני העברתי את הרכב שלי טסט לפני חודש-חודשיים ביום סגרירי במיוחד.

בכזה גשם זלעפות אף אחד לא חשב בכלל לצאת מהבית אם הוא לא חייב.

לא היה אף רכב אחר כשהגעתי. (באמצע היום)

לקח 10 דקות כולל חיוב האשראי והדבקת המדבקה על החלון. תענוג.

והמלצה על מכון - "קומפיוטסט" ברח' בקר באזה"ת הישן בראשל"צ. אחד מחברי הפורום עובד שם.

שימי לב שיש 2 קומפיוטסט בראשון. לכן ציינתי את הרחוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...