Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום השבוע התחילה לי בעיה כאשר הייתי במוסך(ניראה לי ככה שהעלו את האוטו על הליפט), האוטו נוסע ישר אבל ההגה סוטה קצת הצדה, מה יכולה להיות הבעיה ומה צריך לעשות כדי לסדר את זה כי זה משגע אותי

תודה רבה, איתי

פורסם

לפני שאתה ניגש לכיוון פרונט, חשוב להבין מה בדיוק היתה התקלה שבגללה נכנסת מלכתחילה למוסך ומה בדיוק הרכב עבר שם.

אם המוסך כלל לא התעסק עם משהו שקשור להיגוי או למתלים, הרי שאין קשר בין התופעה שאתה חווה לבין הביקור במוסך.

מתי לאחרונה בדקת אויר בצמיגים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות עד עכשיו אז ככה,

הטיפול במוסך לא היה קשור הוא היה באגזוז עקב חמורות שלי אבל זה אל בעניין, הרכב מרגע הרכישה היה סוטה קצת קצת שמאלה במהירות גבוהה שהייתי עוזב את ההגה,עכשיו שאני עוזב את ההגה תוך כדי נסיעה איטית הרכב בקושי סוטה אבל ההגה לא ישר.

עריכה: אפשר עלויו משוערות של מירכוז הגה וכיוון פרונט והאם עם הליקויים האלו אפשר לעבור טסט

עוד עריכה ששכחתי לכתוב: אני בודק אויר כל תדלוק(פעם בשבוע בערך) והלחצים תקינים

פורסם

באיזור 200 שקל לקדמיים, אבל תעשה לכל ה-4. (לא בכל הרכבים יש אופציה לכיוון אחוריים)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מהתיאור שלך זה נשמע שיש חופש כלשהו במתלה הקדמי, לא משהו שכיוון פרונט יוכל לפתור ללא טיפול בשורש הבעיה.

אתה חייב לבצע קודם אבחון של מצב המתלים הקדמיים: זרועות, תפוחים, תותבים, כריות בולמים, בולמי זעזועים וגם מסרק הגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

קניתי את הרכב לא מזמן ויש חשבוניות שבעל הרכב החליף לא מזמן בולמים קדמיים לגבי שאר החלקים לא ידוע אבל כשעשיתי טיפול במוסך לפני כחודש בדקו חופשים ותקינות ברקסים וכו' והכול היה תקין

פורסם
עכשיו שאני עוזב את ההגה תוך כדי נסיעה איטית הרכב בקושי סוטה אבל ההגה לא ישר.

אתה מתכוון שההגה עצמו לא ישר או שהרכב לא נוסע ישר?

אם הרכב נוסע ישר אבל ההגה לא ישר אז זה בגלל שפירקו פעם את ההגה ולא החזירו לשיניים הנכונות וזה לא קשור לכיוון פרונט...

פורסם
האוטו נודע ישר אבל ההגה לא ישר ולפני שבוע זה לא היה.

זה היה אצלי גם ברכב, הכנסתי למוסך להחלפת גומיית צירייה, הרכב יצא עם הגה לא ישר והאוטו סוטה לצד המקביל,

בעבר תיקנו לי את זה על ידי איזון פרונט והגה , עשיתי ב200 שקל באשקלון ,

קצת הצקתי לו עם זה , (רציתי ישר ברמת פלס) אבל יצאתי בסוף מרוצה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אתה מתכוון שההגה עצמו לא ישר או שהרכב לא נוסע ישר?

אם הרכב נוסע ישר אבל ההגה לא ישר אז זה בגלל שפירקו פעם את ההגה ולא החזירו לשיניים הנכונות וזה לא קשור לכיוון פרונט...

לא בהכרח אם ה-toe in לא תקין באחד (או 2) הגלגלים הרכב יסע ישר ולא ימשוך אבל ההגה לא יחזור חזרה למרכז, אלא עם סטיה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
זה היה אצלי גם ברכב, הכנסתי למוסך להחלפת גומיית צירייה, הרכב יצא עם הגה לא ישר והאוטו סוטה לצד המקביל

עוד נקודה נכונה.

כאשר מוחלפת רק ציריה אחת, במהלך הקילומטרים הראשונים עלולה להיות תחושה מוזרה בהגה ואף משיכה לצד שבו הותקנה הציריה החדשה.

התופעה כאמור אמורה להיעלם מעצמה תוך כמה עשרות קילומטרים.

פורסם
לא בהכרח אם ה-toe in לא תקין באחד (או 2) הגלגלים הרכב יסע ישר ולא ימשוך אבל ההגה לא יחזור חזרה למרכז, אלא עם סטיה.

צודק, לא חשבתי על זה, אפשר לדמיין את זה כאילו הזיזו את המסרק הגה, עכשיו שני הגלגלים ישרים אבל ההגה מכוון הצידה...(למי שלא מבין על מה הוא מדבר :))

• תוכן חדש...