Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד ככה אם אתה מסתובב עם 500 אבארת אז אני בטוח שינעצו בך לא מעט מבטים, מאותה סיבה אם תסתובב עם פונטו אבארת או וולוסטר.

אלו רכבים שיותר מושכים תצומת לב, לדעתי ה 500 אבארת בצבע שחור כן תמשוך תשומת לב מאשר וולוסטר, שלא נדבר על הפן הספורטיבי שאין בכלל מה להשוות בניהם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אגיד לך את דעתי בעניין...

לפיאט 500 אין שום פוזה, גם אם היא אבארט' או זאתי עם המדבקה של פרארי, זה אוטו נשי.

ישבתי בפאב בשישי האחרון בשולחן המשקיף לכביש, נעמדה ברמזור 500 אבארט', 3 בנות אמרו "אווו איזה אוטו חמוד" ועוד שתיים

צחקו על האוטו, שתבינו.. הגברים בשולחן, שהבינו שזאת אבארט' פירגנו (שניים מתוך שישה בערך).

אבל פוזה? על מי בדיוק עושה פוזה הבימבה הזאת?!

לוולוסטר יש אשכרה לוק של רכב של ילדים מתלהבים, מצועצע כל-כך... הפוזה היחידה שתעשה זה על ילדים/ות בנות 17,

אולי זה מה שאתה באמת מחפש אז תתחדש.

פוזה ב-100K יש בשפע ל-Z4, הבעיה שהיא רק שני מושבים והביטוח מאוד יקר.

אופציה טובה שתשאיר לך הרבה עודף בכיס ויש לה 5 מושבים היא יונדאי קופה.

יש עוד אפשרויות אבל לדעתי אלו הן הבולטות.

BMW%2BZ4%2B%2525288%252529.jpg

2008-hyundai-coupe-tsiii-3-11.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תוכל ללכת על Z4 , מיאטה, אאודי A3 - אחלה רכבים, נכנסים במחיר שלך ולדרישותיך פחות או יותר, וגם תהנה מהנעה אחורית !

פורסם

אני אישית חושב שהיונדאי קופה תהיה הבחירה הטובה ביותר,

פוזה,4 מושבים,דיי אמינה,זולה לביטוח,מנוע זללן בגירסאת ה2.7 אבל לא סוף העולם.

Porsche 944 turbo

פורסם

ועל הדרך עם שיפורי אחיזה מינוריים יכולה לתת יופי של ביצועים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...