Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות צביעת רכב רנו קליאו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רנו קליאו B שנת 2001 ויש לה בעיה של צבע דהוי ומקולף, רציתי לדעת כמה עולה צביעת רכב כזה? והאם שווה לי לקנות אותו? ולידע כללי, איך האוטו (שאני לא אתאכזב)??

פורסם

אם זה אוטומטי פחות מומלץ,הוא נחשב לגיר לא ממש אמין,בזמנו הרכב קרץ לי הרכב חברים בפורום הזהירו אותי,אתה יכול להריץ חיפוש.

לגבי צבע, זה אמור לעלות בין 4000 ל5000,כמובן תלוי במצב בפחחות של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צבע ופחחות יכולים לעלות גם 1,500 ש"ח, השאלה מה תהיה איכותו.

נתקלתי גם במקרים שפחחות וצבע יקרים הניבו תוצאה גרועה, כך שעדיף לבדוק עבודות קודמות לפני שסוגרים.

כבר חתמתי...

פורסם
צבע ופחחות יכולים לעלות גם 1,500 ש"ח, השאלה מה תהיה איכותו.

נתקלתי גם במקרים שפחחות וצבע יקרים הניבו תוצאה גרועה, כך שעדיף לבדוק עבודות קודמות לפני שסוגרים.

אל תשכח שמדובר ברכב זול מאד שלא שווה להשקיע בו הרבה .

גג 2000 שח היתי שם עליו .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

צביעה כללית ברמה טובה לא תעלה פחות מ 4000-3000 ש"ח, שהם כרבע עד שליש ממחיר האוטו. אם הצבע השרוף מפיריע לך, פשוט תקנה אחת אחרת בצבע לבן, לא מדובר ברכב נדיר.

את הכסף תשקיע ביישור קו מכאני.

פורסם

תודה רבה חברים,

שמתי לב שלעיתים ברכב ההילוך לא מתחלף בזמן והטורים ממש גבוהים ולפעמים זה כמו לנסוע ברכב ידני על הילוך שני ב-40-50 קמ"ש.

מה זה אמור להיות??

אגב הצבע צריך להיעשות רק במכסה מנוע ובגג הרכב.

פורסם

אצלי בדובלו לקחו 1100 על גג+מכסה מנוע.

כדי שתפרט באיזה מהירות אתה נמצא ובאיזה טורים גבוהים הרכב נמצא,אתה מרגיש כמו מכה בזמן העברת הילוכים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...