Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לשאול את החברים המבינים , האם ישנה דרך לאשר חיפושית רגילה לקבריולט?

מדובר על חיפושית 71 .

(ולא להתנפל עליי) :lol:

פורסם
לא מאשרים להחליף קפיצים ברכב מודרני באמתלה של שנוי מבנה, קשה לי להאמין שיאפשרו גילח גג בטרנטה בת 40.

בקיצור אין דרך חוקית ................

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם

הדרך היחידה היא לחיות בארה"ב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם אתה חפץ בחיפושית קבריולט , הכי פשוט זה לקנות אחת,

פורסמה כאן (חפש בתרד המתאים של מכירה של רכבים) כזאת לפני שבוע / שבועיים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם אתה חפץ בחיפושית קבריולט , הכי פשוט זה לקנות אחת,

פורסמה כאן (חפש בתרד המתאים של מכירה של רכבים) כזאת לפני שבוע / שבועיים

החיפושית נמכרה

פורסם
הדרך היחידה היא לחיות בארה"ב.

או לחזור קצת אחורה בזמן, לשנות ה 80, אז היו מאשרים הפיכת מרכב סגור לפתוח בחיפושית.

פורסם

אין בעיה:wink:

קח מליון שקל, בחר לוביסטים טובים שיפעל בכנסת ועוד 3 שנים יש סיכוי שיסדירו את הענין.

שלמה דן גדרון

פורסם

זה נכון שהסיכויים להצליח הם אפסיים ואולם.... מכון התקנים הישראלי מוסמך לאשר שינויים מבנה ברכבים.

אבל הם לא עושים את זה ברכבים פרטיים. למה? שאלה טובה!

רכבים מסחריים מצליחים לסגור ארגז ו... מקבלים אישור. והפלא ופלא, רכבים מסחריים עם ארגז סגור יכולים גם יכולים להסירו והכל כחוק.

משאיות יכולות להחליף מנועים גם לסוג שאינו מופיע ב"אוטודאטה" - רק תנסה לעשות את זה עם רכב פרטי...

אז מבחינת החוק - ניתן לאשר. בפועל - אפשר לחלום :roll:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

באופן עקרוני לא מאשרים הפיכת רכב לקונברטבל, ובד"כ בצדק!

אבל דווקא בחיפושית שחוזק המבנה שלהמבוסס על "שסי "(סולם כמו בטנדר ) יתכן וינהגו אחרת.

אני מניח שאם משהוא היה משקיע בדגם מוסב ומחוזק- היו לו יותר סיכויים לעבור מכון תקנים בחיפושית מאשר ברכבים אחרים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ברכבים שהשילדה והמרכב נפרדים מאשרים. ברכבים עם שילדה אחודה (מונוקוק) קשה עד בלתי אפשרי.

המסחריות והמשאיות (והאוטובוסים) מן הסתם תוכננו כך שבונים להם מרכבים מחוץ למפעל היצור בניגוד לפרייבטים.

פורסם

למכון התקנים יש סמכות לאשר, ועליהם אף להנחות כיצד לבצע את שינוי המבנה כך שיהיה בטיחותי.

מזכיר במשהו את מכוני הרישוי באנגליה...

אז זהו, שלא.

פשוט, יותר נוח להגיד לנו שפשוט אי אפשר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
למכון התקנים יש סמכות לאשר, ועליהם אף להנחות כיצד לבצע את שינוי המבנה כך שיהיה בטיחותי.

זיו,

ידוע לך במקרה האם מכון התקנים מוסמך גם לאשר שינוי כמו הגדלת נפח מנוע?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

מזכיר במשהו את מכוני הרישוי באנגליה...

אז זהו, שלא.

פשוט, יותר נוח להגיד לנו שפשוט אי אפשר.

דווקא זה אחד המיקרים הבודדים שאני מבין ואף מצדיק את האיסור.

במרכב מונוקוק הגג מהווה אלמנט מחזק וכל רכב שיוסר ממנו הגג עלול להתנהג בצורה מסוכנת - אז עם כל הכבוד, אף אחד לא צריך לסכן את עצמו רק בשל העובדה שבעל הרכב החליט שבא לו על מרכב כזה ושהוא "יודע" איך עושים את זה ואיזה חיזוקים נחוצים.

• תוכן חדש...