Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ההמלצות כאן ממש ניסיתי לקבל את המבצע על הפז'ו 207 אבל בסוף חזרו אלי אחרי כמה ימים ולא הסכימו לתת לי את ההנחה הגדולה שהייתה.

הם אומרים שבקרוב (כמה שבועות כנראה) יהיה מבצע "חבר" אטרקטיבי, כנראה בערך באותם תנאים שהיו קודם לכן.

אמרו לי שאני יכול להזמין עכשיו ויהיה אפשר לצרף אותי למבצע לכשהוא יצא ומקסימום אני יכול לבטל את ההזמנה בעלות של 100 שקלים. הקירבה הכי גדולה שלי למישהו במועדון זה בן דוד שלי וכנראה אצטרך שהרכב יהיה רשום על שמו או שאני אהיה כבעלים נוסף.

מתלבט, אני דיי רוצה לקנות כבר ולסיים עם זה.

מבחינת מבצעים אחרים על מכוניות חדשות מוכרים את הקליאו 1.6 ב90K עכשיו, לא בדקתי מה קורה בגזרת האיביזה אבל אני חושב שגם שם יש הנחות מרשימות.

אני חושב לבדוק גם את המבצעים על רכב יד שנייה אפס קילומטר בקלאוטו/אוטודיל, אני תחת הרושם שאין שם הרבה/בכלל סופרמיני מאובזרת/1.6.

בטריידאין של לובינסקי הציעו לי 207 2009 33K קילומטר ב 65K עם שנה אחריות. גם זה כיוון אפשרי.

מצטער על הברבור.. זה העדכון ממני, אשמח לעזרה.

פורסם

דווקא בגלל שציינת שהרכב יעבור הרבה נסיעות בין עירוניות שווה לשקול משפחתיות קומפקטיות כמו הבראבו או סוזוקי SX4 למשל (אין לי מושג מה ציון הריסוק) וגם יונדאי I30, יהיו נעימות יותר בנסיעה בין עירונית.

ל-SX4 ציון EoroNCAP של 4 כוכבים מ-2006, הדגם עבר מאז מתיחת פנים ("פ" בקמץ, וגם "פ" בשוא) כך שאני לא יודע אם הציון עדיין רלוונטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ירדתי מהאפשרות של 207 דרך מבצע עתידי של חבר.

נראה שהאפשרויות עבורי הן:

1. רכב מהסוכנות - איביזה (במידה ואפשר להשיג הנחה משמעותית כפי ששמעתי) או קליאו שעכשיו במבצע ב-90.  

2. 207/קליאו דרך המבצע המיוחד הנוכחי של הטריידאין של לובינסקי. בלא המבצע המיוחד שהיה על 207 חדשה, האם היא עדיין מומלצת מעבר לשאר המכוניות האפשריות?

3. יד שנייה אפס קילומטר / קניית רכב שהיה פרטי במסגרת המבצעים שרצים עכשיו באוטודיל/קלאוטו.

4. להתחיל לחרוש ביד2.

פורסם
ל-SX4 ציון EoroNCAP של 4 כוכבים מ-2006, הדגם עבר מאז מתיחת פנים ("פ" בקמץ, וגם "פ" בשוא) כך שאני לא יודע אם הציון עדיין רלוונטי.

תודה, אכן זה תנאי סף.

אזכיר שנראה שהרלוונטיות עבורי הן: 207, פולו, קליאו, i20, איביזה, מאזדה 2, ג׳אז היברידית. כולן 5 כוכבי בטיחות ויש להן גרסאות אוטומטיות זריזות.

פורסם
תודה, אכן זה תנאי סף.

אזכיר שנראה שהרלוונטיות עבורי הן: 207, פולו, קליאו, i20, איביזה, מאזדה 2, ג׳אז היברידית. כולן 5 כוכבי בטיחות ויש להן גרסאות אוטומטיות זריזות.

תבדוק את הריו החדשה. אני נסעתי על הידנית ודי התרשמתי לטובה. האוטומטית מגיעה עם מנוע אוטומטי וחבילת אבזור די רצינית ולמיטב הבנתי היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות. הבעיה אם הרכב שמיכוון שהוא רכב חדש לחלוטין כרגע אין יותר מדי אנשים שכבר רכשו אותו ויכולים לספר על חווית השימוש שלהם.

פורסם
תבדוק את הריו החדשה. אני נסעתי על הידנית ודי התרשמתי לטובה. האוטומטית מגיעה עם מנוע אוטומטי וחבילת אבזור די רצינית ולמיטב הבנתי היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות. הבעיה אם הרכב שמיכוון שהוא רכב חדש לחלוטין כרגע אין יותר מדי אנשים שכבר רכשו אותו ויכולים לספר על חווית השימוש שלהם.

תודה אבל מטעמי כלכליות אני חושב שארצה לקנות חדשה רק אם יש מבצע חריג. בנוסף אני כבר מתוסבך עם כל האופציות הקיימות אז נראה לי נתמקד בהן :)

פורסם

מצאתי מישהו שמוכר פולו 1.2 2012 שהייתה על הכביש חודשיים ונאלצת להימכר עקב שינוי משפחתי דרסטי.

1700 קילומטר.

מחירון יד2 לרכב הנ"ל 107.5, מחיר חדש מהסוכנות (113, בימי מכירות הבנתי שנמכר ב 110).

הוא אמר שהוא מוכן למכור ב 100 ויש לי הרגשה שאולי אפילו אוכל להוריד אותו לכיוון 95.

הפולו 1.2 נשמעת לי דיי מתאימה לי. היא בטוחה, חמימה, מאובזרת ואפילו טיפה ירוקה.

הסכום קצת גבוה ממה שתכננתי להוציא אבל אני חושב שזו דיי מציאה, הייתי קונה גם 2010-2011 אבל האמת שאף אחד לא מוכר..

אשמח לשמוע מחשבות, קצת חושש מה-dsg7

פורסם

כפי שכבר כתבתי מקודם, מדובר ברכב המוביל את הקבוצה שלו בקלות. בטח ה1.2. גם מבחינת איכות החומר היא ליגה בפני עצמה.

נשמע כמו אחלה דיל. ה1.2 החדשה אחרי הנחה נמכרה בימי מכירות ב116 "על הכביש" וכבר מזמן אין להם מלאי. מחירי הפרסום זה אף פעם לא מחיר "נוסע".

אחרי שתעשה סיבוב על הרכב, תבין את ההבדל. זמינות הכח שלו מפתיעה מאוד.

בנוגע לDSG אין לך מה לפחד מאחר ויש אחריות של 5 שנים עליו. מכל מקום, שווה לך לבדוק לפני הקנייה, מקסימום שהוא ייתקן במסגרת האחריות לפני הקנייה.

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכולם! יש לי רכב ואני מבסוט לאללה! פולו TSI 1.2 2012 שקניתי ב-95K עם 1850 קילומטר ממישהו שבגלל שינוי פתאומי ומצער במשפחתו היה חייב למכור. לקחתי בכל זאת לבדיקה ובסוף הבודק חייך ואמר שאין לו שום דבר מה להגיד.

למדתי הרבה מהשרשור הזה ואחרים שפתחתי, כמו גם מנבירה בארכיונים. תודה תודה!

img0715og.jpg

• תוכן חדש...