Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לפני כמה שנים בשוק, בקרטון משקה מיוחד שאני לא מוצא יותר, לא זוכר את השם אבל זה היה חלב עם לימון.

טעים לאללה, מישהו יודע איפה להשיג ?

פורסם

ואת זה אתה שואל אחרי ששתית חלב הזיות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למרות שאני חושש שאתה הוזה, ננסה שאלה מנחה:wink:

האם היה מדובר בחלב רגיל בתוספת לימון (כמו חלב וניל וחלב בוקר שקיימים היום) או שהיה מדובר במותג בעל שם ששכחת והכיל חלב בטעם לימון?

באיזה אריזה הוא נארז?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע מוזר, בד"כ לימון אמור להרוס את החלב - ברגע שמוסיפים מיץ לימון לחלב נהיים גושים קטנים בגלל החומציות.

קקטוסולר ידנית

פורסם
למרות שאני חושש שאתה הוזה, ננסה שאלה מנחה:wink:

האם היה מדובר בחלב רגיל בתוספת לימון (כמו חלב וניל וחלב בוקר שקיימים היום) או שהיה מדובר במותג בעל שם ששכחת והכיל חלב בטעם לימון?

באיזה אריזה הוא נארז?

אני לא הוזה, הכמעט אקסית שלי הדביקה אותי בהתמכרות,

הוא נארז באריזת קרטון, רקע לבן ועליו לוגו כלשהו של פסים ירוקים וצהובים, ככה במעומעם זכור לי.

אני חושב שזה היה ממש חלב בתוספת לימון, הטעם היה של לימון אמיתי והשילוב היה קטלני.

נראה לי שהוא היה ממותק, בעצם אני די בטוח, אבל לא אגרסיבית, מין סוג של לימונדה חלבית אולי גם עם קצת וניל.

כמעט בטוח שזה היה של תנובה אם לא אז משהו ישראלי, בכל מקרה לא לועזי אבל מכרו אותו בפתח-תקוה.

פורסם

אם לא תנובה אז משהו ישראלי (שטראוס טרה?), ונמכר רק בפ"ת? עכשיו הכשלת אותנו (ולאבא שלי היה סופר כ-20 שנה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

והקיוסק היה מגולגל ככה בתוך שטיח, נו באמת ...אמרתי רק בפ"ת ?

פשוט יצא לקנות'ותו במרכז הקטן ליד האיצטדיון ומאז לא מצאת'יתו.

פורסם

לך למרכז הקטן, ותשאל שם. מה אתה נופל עלינו ככה? :wink:

חכה, אשאל את אבא שלי (שלא יתן לי סטירה, הוא לא זוכר מה קרה שלשום :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...