Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהצריכות המדווחות כאן אמיתיות, אני מעדיף לשלם עוד 2-3 ק"מ לליטר ולא להזדקק להחלפת גיר או מנוע, אפילו אם זה בתקופת האחריות.

פורסם
בהנחה שהצריכות המדווחות כאן אמיתיות, אני מעדיף לשלם עוד 2-3 ק"מ לליטר ולא להזדקק להחלפת גיר או מנוע, אפילו אם זה בתקופת האחריות.

מסכים לחלוטין.

האחריות על הגיר לא עלתה ל5 שנים אבל?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

יאללה, די לקשקש במוח. אתם רק מחפשים במה להתעסק. כאילו אין בעיות / מחלות ילדות אצל יצרנים אחרים וזה קורה רק בקונצרן VAG. בואו לא נזכיר את טויוטה ושלל הריקולים שלה, חלקם היו "מעט" מסוכנים יותר מהחלפת קלאצ'ים או גיר.

ה-DSG6 בתחילת דרכה סבלה מתופעות לוואי, דאז היו בעיות עם גלגלי התנופה, גם קלאצ'ים - לעיתים רחוקות. גם אז היצרן (VW ו-LUK) פתרו את הבעיות בוורסיות העדכניות, וכעת ה-DSG6 היא תיבה עמידה ואמינה משמעותית.

בדיוק גם ה-DSG6, גם ה-DSG7 סובלות ממחלות ילדות, אז נכון שהן מעיקות ומופיעות בתדירות גבוה משמעותית ממה שהיה ב-DSG6, אך היצרן שקד ועבד על שיפור האמינות והעמידות, היבואן האריך אחריות בהתאם, אז תנו צ'אנס - בואו ניתן לימים לומר האם החיזוק / שדרוג עבד.

מבחינתי, אם DSG - רק DSG6. לא רק שהיא אמינה ועמידה יותר, היא גם הרבה יותר נעימה וזריזה לשימוש. וכפי שאמרו במוסך שלי, בסופו של דבר VW (ויצרן התיבות) יבינו שאין מנוס מלשוב לקלאצ'ים רטובים, בדומה ל-DSG6.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סקודה רומסטר 1.2TSI DSG7 + פזומט...

12.5 ק"מ\ל'

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...