Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה המצבר הולך לעולמו

ברכב מסוג טויוטה אוונסיס שנת יצור 2002

כבר כמה פעמים היה צורך לשימוש בכבלים כדי להניע

האם זה הגיוני שהמצבר הולך לעולמו ? עברו רק שנתיים וחצי מקנית האוטו

בתודה מראש

אבי

פורסם

אם אתה מוציא את הרכב היום מהחברה, משאיר אורות+מוזיקה למשך אללה יודע כמה זמן כשהרכב לא מונע ברור שילך מצבר, הכל יכול להיות, במיוחד אחרי שנתיים וחצי, תבדוק אולי את צריך לעשות רק טעינת מצבר

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

המקרה היום היה אחרי נסיעה של כרבע שעה

לא היו שום צרכני חשמל מיוחדים דלוקים ... (אזעקה וכו) לא היו אורות דלוקים ולא היה רדיו או כל דבר דומה דלוק

פשוט חזרתי לאוטו ניסיתי להניע .... כבר ברגע שניגשתי ראיתי את הנורות באוטו שלא מצאו חן בעיני ..... (לא היו דלוקות כרגיל)

ניסיתי להניע ללא כל הצלחה

פורסם

לא היו שום צרכני חשמל מיוחדים דלוקים ... (אזעקה וכו) לא היו אורות דלוקים ולא היה רדיו או כל דבר דומה דלוק

פשוט חזרתי לאוטו ניסיתי להניע .... כבר ברגע שניגשתי ראיתי את הנורות באוטו שלא מצאו חן בעיני ..... (לא היו דלוקות כרגיל)ניסיתי להניע ללא כל הצלחה

נשמע כאילו אתה משאיר אורות דולקים כשאתה עוזב את הרכב...

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

פשוט חזרתי לאוטו ניסיתי להניע .... כבר ברגע שניגשתי ראיתי את הנורות באוטו שלא מצאו חן בעיני ..... (לא היו דלוקות כרגיל)ניסיתי להניע ללא כל הצלחה

נשמע כאילו אתה משאיר אורות דולקים כשאתה עוזב את הרכב...

:roll:

א.... לא

ב.... האוטו היה מצפצף והייתי שם לב

בדיוק בגלל זה הענין נראה לי מוזר הייתי מבין את זה במקרה שהאורות או הרדיו היו דלוקים אבל פשוט לא הכול היה כבוי בודאות

פורסם

מהו סוג הנסיעות שלך, עירוניות קצרות או בינעירוניות ארוכות?

המצבר נועד להניע את הרכב בלבד. כשהרכב מונע החשמל לא מגיע מהמצבר.

במצב נסיעה המצבר נטען ואם כל הנסיעות שלך הן מאוד קצרות עם הנעות מרובות (מניע- מכבה, מניע- מכבה..), אז המצבר לא מספיק להיטען.

פורסם

שנתיים וחצי זה זמן נרמאלי למצבר

אני חושב שכדאי לנסות להטעין אותו דרך חשמל ואם זה לא עוזר קונים חדש

אני אף פעם לא מדליק אורות רדיו וכו כשהאוטו מכובה....קצת לשמור על המצבר

פורסם

לך לחשמלאי רכב, שיבדוק אם יש לך טעינה במצבר (אם הטעינה היא טובה) אם זה בסדר, אז תבקש להטעין את המצבר, עדיף לך לקחת את המצבר לבד כדי שלא תצטרך לחכות שעתיים עם הרכב ליד החשמלאי.

אם יש לך כסף, תחילף מצבר

אבל בכל זאת תבדוק אצל החשמלאי טעינת מצבר

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...