Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה , יש לי מגבר 2 ערוצים של mac audio MP8000 2X150

שאליו משודכים דוטק אוביישן 6.5 . הקטע הוא שמהאמצע של הגיין עד הסוף שלו העוצמה לא עולה , כאילו כל

המהלך של המגבר הוא עד האמצע . וקצת יותר .. זה תמיד היה ככה.

השאלה ,אם זה בכל המגברים ככה וזה הפיק שלו (כביכול 150 :wink: ) או שזה במגבר הזה ספציפית ומגבר איכותי יותר באותו מפרט היה מגביר הרבה יותר חזק ?

פורסם

גיין זה לא ווליום זה רגישות כניסת המגבר לפריאוט של הרדיו דיסק.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

בוא ונשאל שאלה הפוכה, מה מפריע לך שזה המצב של הגיין? (כמו שאמר mikemsg גיין זה לא ווליום).

מחפש יותר עוצמה?

אולי תלך על סט אחר, כי 150 לערוץ זה דיי חזק.

פורסם

הגיין הוא בעצם כמו ברז מים, ברגע שיש לך לחץ מים מסוים בכניסה לברז לא משנה כמה תפתח אותו לא יצא לחץ יותר חזק ממה שיש במקור

זאת אומרת:

המגבר הנל יכול לעבוד בין 400MV ל4V מתח כניסה

אם הרדיו דיסק שלך לדוגמא מוציא 2.5V(מספר שהמצאתי לשם הדוגמא)

אז לא יהיה לך הבדל אם תשים את המד על אזור V2.5 (פחות או יותר אמצע) או V4 (פול-עד הסוף)

ולכן שווה לך לבדוק את הרדיו דיסק,

ואולי להוסיף לו קצת ווליום תוך כדי שאתה מודד אם פלוק מה המתח שאתה מקבל (בעזרת רעש וורוד - לא יעבוד אם מוזיקה,המספרים בפלוק פשוט ירוצו בלי סוף)

*כל המתחים הנל מתייחסים למתח שעובר בRCA שלך ולא בכבל חשמל שמתחבר למגבר

ככה אני מבין את כל הענין הזה באופן תאורטי אז אשמח אם תתקנו אותי או תוסיפו :lol:

• תוכן חדש...