Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

זה עתה נרשמתי למכון כושר (מזל טוב :-D)

וברצוני לרכוש נעלי הליכה שישמשו אותו למטרת אימונים בחד"כ וגם ללעבודה,

רוב היום אני עומד כך שאני זקוק לנעל נוחה שלא תגרום לי לכאבי רגליים.

אמשח לשמוע חווות דעת והמלצות על נעליים.

נ.ב התקציב נע בין 500-600 ש'ח

פורסם

אני שנים מבסוט מ-nike air max.

נעלי הריצה שלהם.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

נעל הליכה לא בהכרח מתאימה לעבודה, צריך לפרט מה סוג העבודה שבה אתה עוסק.

אישית אני משתמש בחדר הכושר בדגמים שונים - מה שחשוב הוא שהנעל תהיה נוחה ושתחליף אותה לעתים מזומנות כיון שבולמי הזעזועים נשחקים - כלל האצבע הוא כל 700-800 ק"מ.

בד"כ אני מחזיק שני זוגות נעליים - האחד לחדר הכושר (ולבית), והאחר לעבודה ובילויים. לעתים קרובות אני מבצע את ההחלפה במכונית בגלל מגבלות מקום בתיק שאותו אני לוקח לחדר הכושר.

שים לב לקאץ' קטן - המונח "מעלי הליכה" הוא דו משמעי - הן נעליים לספורט ההליכה והן נעליים להליכה ביום-יום. כאשר אתה מתייעץ עם המוכר בחנות הספורט הקפד להדגיש "הליכה בחדר כושר" כדי שיתן לך נעליים מתאימות להלכון, אלה לא בהכרח הנעליים המתאימות להליכה בשבילי הפארק או מקומות אחרים, ובודאי לא להליכה בבילוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי איך תגדיר אימונים בחד"כ לי יש ניו באלנס (לא זוכר דגם) שעלו לי 300 במבצע בגלי.

הם משמשות אותי גם לבית וגם לחד"כ ששם הן משמשות אותי בין היתר גם לריצה והן ממש נוחות לי.

עדיף שתלך למדוד מספר דגמים של כמה חברות ואז לקבוע מה יותר טוב לך,

לי אישית הנייק לא נוחה כי היא לא רחב מספיק כמו הניו באלנס יכול להיות שאצלך זה אחרת.

404

פורסם

אני בכלל הייתי מפריד.

נעל להליכה במכון כושר (ספורט/ריצה - הכי זולה שתמצא מחברה טובה NB, ברוקס, ASICS, NIKE וכד').

ונעל לעמידה ממושכת (לי יש קרוקס סגורות שנראות כמו נעל רגילה לגמרי, רק שבפנים יש את המדרך המיוחד שלהם - היא נוחה ברמות!)

משכנתא זה קל

פורסם

שלום רב !

לי יש נעליים של ניו באלנס מדגם 646.

אני רכשתי אותן מאחר ומרחק ההליכה ממקום עבודתי הינו כ35 דקות הליכה.

הנעליים נוחות מאד. לפי היצרן, הן נועדו להכליכה ולא לריצה.

לגבי הליכון, י שלי ניסיון של הליכה על הליכון עם נעליים בסגנון, וגם היה נוח מאד.

הרי להליכון עצמו יש גם בולמי זעזועים.

פורסם

נטחן עד דק כמה וכמה פעמים.

כל אחד ומה שמתאים לו.

נעליים מותאמות להליכון לא יחזיקו הרבה זמן על אספלט. נעלי אספלט יהיו קשיחות מדי להליכון ויכולות לגרום לאי נוחות בברכיים.

כך שעדיף להפריד.

פורסם

צריך להפריד בין נעלי הליכה לנעלי ריצה.

אם אתה מתכוון לרוץ עם הנעליים, אז תקנה נעלי ריצה יעודיות (שגם תהיינה יותר יקרות) שמתאימות ספציפית לרגל שלך.

אפשר לעשות בדיקה בחנויות יעודיות ושם יתאימו לך נעליים מתאימות. בדיקה שכזאת לא עושים בחנויות הרגילות (מגה ספורט וספורט וורטהיימר) ולמוכרים שם אין מושג קלוש בסוגי נעליים אז לא הייתי סומך עליהם ברכישה.

אם מדובר בנעלי הליכה, לך תמדוד איזה נעליים נוחות לך.

כל החברות הגדולות מייצרות נעליים טובות, אבל לכל אחד תתאים נעל מחברה אחרת.

מגאן 265

• תוכן חדש...