Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבוע שעבר קניתי הונדה סיויק 99 שמאז התחממה כמה פעמים.

תמיד זה התבטא באדים שיצאו ממיכל העיבוי, רעש של "טסססס" ובועות במיכל. מילאתי כבר המון פעמים אנטיפריז ולרוב הם "נעלמים".

שמתי לב גם לפיצוץ בצינור שמחבר בין המנוע לרדיאטור. בנוסף שמתי לב גם לשמן במיכל העיבוי ובפתח מילוי ברדיאטור.

קרה לי גם עם האוטו שנסעתי ונדלקה מידי פעם מנורה של שמן בדקתי שמן והמדיד היה יבש. מילאתי 4 ליטר שמן ואחרי 40 קילומטר ירד הסימון במדיד לחצי!

מה שלבסוף קרה זה שנסעתי לחברה שלי ופתאום אני קולט שיוצא המון המון המון מה שנראה כעשן לבן מהמנוע ומהאגזוז. עצרתי בצד נתתי לאוטו להתקרר וניסתי להמשיך בנסיעה כאשר כמעט הגעתי אליה שמתי לב שהאוטו מתחיל לעשן שוב, ברמזור לפני הבית שלה האוטו הפסיק לעמוד על טורים וכמעט התכבה ובקושי הצליח לנסוע. ישר חניתי (בקושי) ומאז האוטו לא נסע.

אשמח לשמוע מה יכולה הבעיה ומה היקף הנזק.

תודה.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

לא עלה לך בראש לעצור את הרכב ולהזמין גרר מייד שראית מה קרה במיכל עיבוי ?

במקרה הטוב - גמרת ראש

במקרה הרע- גמרת את המנוע (לא רק שהוא רתח, נסעת ללא שמן??)

לדעתי ולפי התיאור - המנוע גמור.

פורסם
לא עלה לך בראש לעצור את הרכב ולהזמין גרר מייד שראית מה קרה במיכל עיבוי ?

במקרה הטוב - גמרת ראש

במקרה הרע- גמרת את המנוע (לא רק שהוא רתח, נסעת ללא שמן??)

לדעתי ולפי התיאור - המנוע גמור.

לא נסעתי ללא שמן. כשראיתי שמנורה רק מתחילה לדלוק מידי פעם לשניה בדקתי שוב שמן וראיתי שהמדיד יבש. לקחתי את האוטו של אבא שלי ונסעתי לקנות שמן.

מה העלויות של ראש מנוע?

המנוע הוא D16Y8.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

מיבוא בין 2500-3500 שח +- כמובן תלוי במצב. ומפירוקיות אפשר למצוא בפחות אבל לא הייתי לוקח סיכון

פורסם

בועות ברדיאטור זה סימון שהאיטום בראש מנוע שלך גרוע ונכנס אוויר בלחץ (מהחיבור בין הבלוק לראש) דרך בתעלות קירור של המים לרדיאטור - מה שמכונה פאקום ראש גמור.(אולי גם הסיבה לאובדן חלק מהשמן אבל לדעתי ישנה נזילת שמן נוספת).גם העשן הלבן מצביע על אותה בעיה (נוזל הקירור נשרף התאי בעירה ויוצא כעשן לבן)

אני מקווה שלא גרמת לנזק רציני כי המשכת לנסוע ושזה רק ראש מנוע.

• תוכן חדש...