Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות קומפוננטים אני שומע בעיקר טרנסים וראפ

איזה קומפוננטים עדיפים

רוקפורד FNQ או מורל הייבריד ?

ועוד שאלה .. יש הבדל רציני בין האליט להייבריד (אני מדבר על 2 WAY ) ?

הבנתי שהרוקפורד מצוינים לסגנון המוזיקה שאני שומע איך המורל בסגנון ראפ וטרנסים?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
FNQ סט פצצה הרבה יותר מהמורל, בעל הרבה תשבוחות מכל העולם (לקח אפילו את ה Q של MB-QWART )

התאמצת כדי להגיד שטות כזאת או שזה בא בטיבעיות? :shock:

זה שאתה אהבת את FNQ לא אומר שמישהוא אחר אוהב את הצליל של FNQ

KICKER כדי לדעת מה יותר טוב פשוט תנסה לשמוע את הסטים ורק אחרי זה להחליט!

כי יעוץ של אנשים לא יעזור לך במיוחד (כל אחד והטעם שלו)!

פורסם

אצלי ברכב מותקנים הייבריד ואצל חבר מהפורום שהוא גם כן חבר שלי מותקן FNQ ואהבתי הרבה יותר את ההייבריד ולא בגלל שהם שלי.

אני רק צריך לציין שהתנאים לא שווים בכלל,ההגברה שלו איכותית יותר אבל חלשה בהרבה,אצלו 50X2 ואצלי 200X2 ואצלו זה מותקן מקליאוB ואצלי בסיויק

אבל בכל זאת הטוויטר הרבה יותר טוב במורל ולפי דעתי הסט בכלל ברמה גבוהה יותר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לאחר ששמעתי את 2 הסטים אני יכול להגיד בלי שום ספק שלטעמי הרוקפורד הרבה הרבה יותר טובים מכל הבחינות של איכות סאונד, מי שמחפש עוצמה, יכול להיות שהמורל יתאימו לו יותר כי אני לא מכיר את הרוקפורד מבחינת עוצמה ואני יודע שהמורל מאוד חזקים.

הצליל ברוקפורד נקי, צלול, ברור, מדוייק, ווקאלי, נעים מאוד לאוזן ולא צורם בניגוד למורל שהיו לי מאוד צורמים ולא צלולים בכלל.

בגלל שבפורום הזה כולם ממליצים בצורה גורפת ובלתי מעורערת על מורל, הלכתי ושמעתי אותם ובכלל לא התרשמתי שהם טובים כמו שעושים אותם כאן, בטח שלא יותר מרוקפורד.

אבל שוב זה רק לטעמי.

בכל מקרה אין תחליף לשמיעה של שני הסטים, לא רק שאין תחליף לזה, כשאתה קונה רמקולים במחיר כזה אתה חייב ללכת לשמוע ורק אז להחליט.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

ללא רגע של היסוס אני אומר לך קח את הFNQ באמת סט ברמה עולמית

אבל אם אתה מתכוון להגביר אותו בעזרת איזה REDSOUND או SAGA וכאלה אז קח את ההיבריד..

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
ללא רגע של היסוס אני אומר לך קח את הFNQ באמת סט ברמה עולמית

אבל אם אתה מתכוון להגביר אותו בעזרת איזה REDSOUND או SAGA וכאלה אז קח את ההיבריד..

יש לך הסבר למה שאתה כותב ? למה לרוקפורד צריך מגבר איכותי ולמורל צריך מגבר מעפן ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה יודע מה אתה צודק עופר מצטער אל תקנה את שתיהם אם אתה מתכוון להגביר אותם עם מגבר מעפן...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בקשר להגברה אני עדיין מתלבט אבל אלו האופציות:

רוקפורד 551X - או רוקפורד החדש 4004(איך הוא?)

או קיקר 600.4

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אתה באמת חייב לשמוע.. אני שמעתי את הדוטק ואני רק יכול להגיד שלא הייתי משלם בחיים 1000 שקל עליהם הייתי נותן גג 250 שקל על כזה חרא.. אליפסות מוגברות של פיוניר כבר הרבה יותר טוב. גם המילניום זה בכלל בדיחה.

רוקפורד FNQ לא שמעתי אבל הייתי הולך עליו בעניים עצומות בגלל שמורל ורוקפורד זה 2 עולמות שונים לגמרי. הם הפכים אחד של השני בסגנון של צליל. תמיד יש את אלה שאומרים מורל חרא ואומרים שרוקפורד יותר טובים בהרבה ואני איתם. שמעתי רק סט ישן של רוקפורד והוא נשמע פי 2 יותר טוב מהדוטק. זה היה FNP\FNX.. והוא כבר היה גמור..

***לאלה ששמעו את הייבריד ואת הדוטק.. האם הסגנון דומה או שיש הבדל גדול בינהם?

פורסם

מוזר, אתה בין הבודדים שחושבים ככה. לדעתי רוב אלו שחושבים שהרמקול לא טוב פשוט שמעו אותו בהתקנה מחורבנת כי בהתקנה טובה גם אם הוא לא יהיה בטעם שלהם עדיין אי אפשר להגיד שהוא חרא.

אתה לא יכול להגיד שלא שמעת רמקול ומצד שני שילך עליו בעיניים עצומות, זוהי המלצה לא רצינית.

להייבריד ולדוטק יש צליל דומה.

פורסם

אני ממליץ על מה שלא שמעתי כי שמעתי סדרות אחרות של רוקפורד ואהבתי הרבה יותר מהדוטק. ואם הוא כמו הייבריד אז זה בכלל באסה.

הייתה התקנה רגילה.. בלי איטום ובלי כלום על מגבר אלפיין.. לא זוכר בדיוק איזה דגם

רק הטוויטר היה דיי טוב.. אבל בשבילי המיד הכי חשוב והוא היה כל כך :puppydog: :roflmao: במאזדה 323..

פורסם

אני שמעתי גם את הדוטק ש-B.R שמע ואני גם "לא התלהבתי" ממנו. אבל אני סבור שזאת הייתה התקנה גרועה מאשר רמקול גרוע.

מי שאומר לפעמים זה טוב וזה לא טוב צריך לבדוק אם נעשה איטום על הרמקול והאם הוא נחתך טוב או שמקבל הספק שמנצל אותו.

אצלי באוטו הרמקול השמאלי אטום למעבר אוויר והרמקול הימני לא. יש הבדל כל כך עצום בין הצליל שכל רמקול מפיק שזה פשוט בלתי ניתן להשוואה.

בגלל זה אני לא נתפס לדעות קדומות אם שמעתי רק סט אחד. :wink:

הרמקול האטום אכן יורד לתדרים יותר נמוכים מאשר הרמקול הלא אטום וגם האיכות שונה לגמרי, אין מה להשוות!

נ.ב: הרמקול הלא אטום נמצא בתהליכים של שיפוצי דינאמייט, ככה שזה לא קבוע. :lol:

• תוכן חדש...