Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדון אדי

אני בניגוד אליך לא יכתוב כאן תגובה שמנסה לקומם ולעורר מריבה, אבל אם כבר שאלת אותי כל כך הרבה שאלות אז אני יגיב עליהן.

ברשותך אני יענה על השאלות בסדר שונה, נתחיל:

אתה יודע מה הקשר בין מוראל לאומגה אודיו?

אני מודע היטב לקשר בין מורל לאומגה אודיו ,על קצה המזלג מדובר בשני שותפים שהקימו את מורל ועם הזמן הסתכסכו ונפרדו ואומגה אודיו קמה לחיים. לאחר הפרידה מורל ואומגה אודיו חלקו עיצובים ורכיבים די זהים.

אתה יודע מאיפה דיוויד קיבל את הטוויטרים האלה?

לא, וזה לא מעניין אותי מאיפה הוא קנה אותם,כל אחד יעשה את הטוב בעיניו.

אתה יודע מה קורה בתוך הטוויטר CR101?

לא, ממש לא מעניין אותי מה הולך בתוך הטוויטר. זה שהם נראים דומה לא אומר שהם זהים.

מה הנתונים שלהם?

לא ושוב לא מעניין אותי מה הנתונים שלהם.

איזה הספק באיזה תחום תדר?

לא, מצטער גם זה לא מעניין אותי.

איזו התנגדות?

6 אום?

אתה יודע כמה נסיון יש לי איתם ועם איזה רמקולים הם היו מותקנים אצלי?

לא, לא מעניין אותי כמה ניסיון יש לך או עם איזה רמקולים הם היו אצלך ברכב זה לא ענייני. וד"א אני כן ישבתי אצלך ברכב ושמעתי כמעט את כל הסטפים שלך למעט האחרונים באוונסיס וברנו.

על איזה ידע מתבססת התשובה שלך?

מכוון שאתה לא קראת את התגובה שלי אני יציג אותה כאן שוב:

אדי אני חושב שטיפה נסחפת פה עם התגובה שלך (לא בקטע של לפגוע או משהו).

דעתי האישית ודיוויד כבר מכיר אותה הטוויטרים האלה כמו סכינים ולדעתי אין להם שום קשר למורל או לגוון סאונד של מורל.

וכמו שכבר רשמתי בעבר התגובה שלי מתבססת על דעתי האישית בלבד לאחר ששמעתי גם את הטוויטר הזה וגם את הסופרימו, ושמעתי סופרימו בכמה מערכות ולדעתי אין שום מקום להשוואה בין השניים הCR101 אולי טוויטר טוב אבל הוא לא נשמע כמו הסופרימו ולמען האמת לא יצא לי לראות עוד מישהו שאומר שהטוויטר הזה מקביל לסופרימו חוץ ממך אבל אני ישמח אם תתקן אותי.

שיהיה ערב טוב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הסופרימו יכולים להיות סקינים אם לא מכוונים אותם נכון.

דבר שני אני מאמין ששמעת אותם רק באקטיבי שניתן לרסן אותם טוב.

תשמע סופרימו מחובר לקרוס לא קשור ותראה את התוצאה, אני מאמין שאצל דוידי זה אותו עיקרון.

אבל מה שאורן אני מסכים איתו, זה לא אותו טוויטר והוא לא מתקרב לסופרימו, האומגה שונה לגמרי באופי סאונד שלו.

פורסם

יוני,

הסופרימו יכולים להיות סכינים, סקינים הם לא יהיו לעולם. :-)

היה לי את שניהם למשך תקופה (SUPREMO & CR101), הסופרימו טוב משמעותית. (לדעתי!!!)

אדי, אני משער שהגעת איתם לתוצאה מצויינת ולכן אתה כ"כ מעריך אותם, יותר ממה שהם. (לדעתי!!!)

אני משוכנע שבמערכת אקטיבית במידה והיית מחבר את שניהם היית רואה את ההבדלים הברורים בקלות. (לדעתי!!!)

פורסם
תשמע סופרימו מחובר לקרוס לא קשור ותראה את התוצאה, אני מאמין שאצל דוידי זה אותו עיקרון.

הקרוס הלא קשור שלי זה קרוס אקטיבי מה785 שמוגבר עלי ידי הFA475x. קרוס מאוד לא קשור, נכון:?:

אני לא יודע איך הסופרימו נשמע, כל מה שאני יכול להגיד זה שאם הטוויטר לא מרוסן הוא מאוד חזק וחותך (את עור התוף:lol: ).

לאחר שאמרתי את המשפט הנ״ל, עם סאב 18 הם עומדים בקצב וזה מה שחשוב.

דיוויד

אגב, איפה התמונות?!

פורסם

+1 rezooooooo :evil:

שלומי: אז מה אם הטויטר קצת צורם והוופר קצת חלש זה עדיין סט ממש טוב .

אני אומר תכניס עוד סט דוטק לאוטו ותוותר על הסאב.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

ראיתי במפגש שלהרבה חבר׳ה יש מצבר xs power מישהו יכול לעזור לי להבין משהו. אז ככה יש לי בסך הכל 2800w של כל המגברים כמה Amper מספיק לי? כדי לדעת איזה מצבר לקנות.

פורסם
ראיתי במפגש שלהרבה חבר׳ה יש מצבר xs power מישהו יכול לעזור לי להבין משהו. אז ככה יש לי בסך הכל 2800w של כל המגברים כמה Amper מספיק לי? כדי לדעת איזה מצבר לקנות.

האוטו לא נכבה כשאתה מדליק את המערכת?:-D

סתם בהומור, אני חושב שאתה קצת מתבלבל בהספקים.

פורסם

אורן,

אתה כתבת:

"

אורן אלקובי כתב:

אדי אני חושב שטיפה נסחפת פה עם התגובה שלך (לא בקטע של לפגוע או משהו).

דעתי האישית ודיוויד כבר מכיר אותה הטוויטרים האלה כמו סכינים ולדעתי אין להם שום קשר למורל או לגוון סאונד של מורל.

"

אתה אחרי זה אומר לי שאני פותח מריבה? תקרא את התגובה שלך - אתה זה שתוקף - מה אתה מצפה לקבל בתשובה.

עכשיו - בתשובה שלך אתה אומר, לא יודע, לא איכפת לי, לא מעניין אותי

ואתה אומר לי שנסחפתי.

אורן, יקירי - אני לא סתם שאלתי אותך את השאלות האלו כי:

1. דיוויד קנה אותם ממני...

2. יש לי נסיון א-ד-י-ר עם הטוויטרים האלה.

3. יש לי נסיון ארוך טווח עם מוראל.

4. הנתונים של הCR101 זהים לסופרימו

6 אוהם התנגדות

200 וואט RMS מנקודת חיתוך 2.3 קילו הרץ בסלופ 6 (עד כמה שזכור לי)

120 וואט RMS מנקודת חיתוך 1.6 קילו הרץ בסלופ 12

מגנט כפול מקורר שמן

קוטר חיצוני 10 ס"מ בערך

ממברנת משי מטופלת בשכבה כימית (לא יודע איזו)

הם היו מוגברים אצלי תקופה ארוכה על מגבר קטן אבל ממזרון גדול של סוני XM שאחר כך שווק חיים ובסופו של דבר הוגברו אצלי על JBL GTQ שעשה להם עוול אדיר.

הם מתוכננים כמו הסופרימו, הם בנויים כמו הסופרימו, הם מפורטים כמו הסופרימו ויש להם נתונים זהים לסופרימו.

תגיע למסקנות שלך לבד - אתה עדיין חושב שנסחפתי?

יש שטענו כאן שהם גם נשמעים אותו הדבר, לדעתי - הCR101 מתאפיינים בצליל חם יותר אבל כמובן - זה תלוי בכוונים.

מעבר לכך הם גם מוכרים בארה"ב תחת המותג רנסנס אודיו או מוראל ארה"ב - מאחורי הקלעים, אומגה אודיו.

אתה עדיין חושב שנסחפתי?

ושוב - אם אני אומר לך שאתה "נסחפת" בבקשה גם אל תתעצבן אם אח"כ אני אאשים אותך בפתיחת מריבה ואענה לך ב"לא איכפת לי, לא יודע, לא מעניין אותי".

תספוג ביקורת, תענה על השאלות שנשאלת, חם לך מידי? אל תאשים אותי בזה שאתה מתגונן\תוקף.

אני לא מוכן לסבול את זה - בטח ובטח שלא פתחתי כאן שום מריבה פשוט דחקתי אותך לפינה שממנה אתה תקפת אותי. תמתן את התגובות שלך, אני לא אגיב ככה בחזרה.

תמשיך איתי בהודעות פרטיות בבקשה כי אתה כנראה היית צריך להתחיל משם - ולחלוטין לא הבנת למה אני שואל אותך את השאלות האלו - השאלות היו מכוונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה הספקים בשיא וגם זה אופטימי.

יש לך קפיצות מתח לכיוון 12V? או דיסקו של אורות?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מה שרשום זו הצריכה המירבית שלהם, שגם לזה לא תגיע.

מצברי XS Power הם מצברים מסוג AGM, מצברים שלא דורשים טיפול, מתאוששים ממשיכות אמפרים יחסית מהר, יש להם פיק משיכה גבוהה מאוד (ככל שהמצבר גדול יותר ככה גם הפיקים שלו). אפשר לשים אותם על הצד, הם לא חייבים לעמוד כמו מצבר רגיל (מכיוון שהם אטומים) , אפשר לשים אותם בחלל הרכב (בתא המטען למשל) מבלי לדאוג מהרעלה של גזים מזיקים(שוב בגלל שהם אטומים) יש להם מתח עמידה גבוהה יותר והם שורדים יותר שנים ממצבר רגיל כל עוד מטעינים אותם כמו שצריך. אלה מצברים שנועדו לתחום האודיו ברכבים.

דיוויד

• תוכן חדש...