Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ניאות אחד מקוראינו להקצות לנו את ריכבו ומיתקן הניסוי שלו.להלן הרשמים מפי כתבנו:ובכן, פנייה רודפת פנייה בקצב גובר והולך,האדרנלין פורץ כשהטלפון מצלצל:מה אם זה דחוף?מי מצלצל עכשיו? מתעלמים, סיבובים מתהדקים והסלד עולה, 3500...4000,הטורבו לא ניכנס,5000, איו טורבו, איזו השהיית טורבו ,6000 סלד וכלום,מוזר.מחליטים לעצור ובודקים:בספר רכב לא כתוב כלום על טורבו.

ממשיכים ומבינים,זה מנוע לינארי בלי בעיטה, הקצב הולך וגובר, המושבים אוחזים בקושי, לפתע ציפצוף, זזים הצידה...נותנים לאופניים לעקוף וממשיכים במלוא הקיטור.זה לא רכב ספורט חדיש, העיקר הוא ברעש ובתחושות,בבלמים ללא תיגבור יש יתרון :בירידה אנו משיגים את האופניים כי קשה לנו לעצור.הרוכב נידהם מהאומץ שלנו ולא מבין, ככה הבלמים.

בדרך חזרה יותר רגוע, אני מחליף את א בהגה ובודק נתונים, לא סתם מהללים את האברט בפורום והכל ממנוע 1050 סמק.לא לא מתקן א, מה לא? מנוע משופר? לא,פולט א בחוסר רצון,לא 1050 אלא 903. לא אברט, רק אוטוביאנקי.בשביל זה לאחר לארוחה של אימא?בטח , אומר א, המקצוענות מחייבת ,רוצה מגזין רכב רציני או לא.?גם אני מאחר לארוחה עם ההורים. ואני חושב.. בטח רוצה מגזין רכב רציני, קופץ לסטמצקי ורוכש לי car.

היה כיף,רכב של תחושות ולא מהירויות כי זה המדינה לא מרשה.רגע, מותר להגיד כיף בלי קנס?

גילוי נאות:כתבה זו פורסמה לראשונה בירחון לא קוואטרו בו שימשתי כעורך, המגזין פנה לחובבי רכב איטלקי וקוריאני,הוא זכה לקהל מנויים איכותי אך מצומצם ולכן פשט את הרגל תוך הותרת חובות כבדים.הכתבים ירדו למחתרת והם נרדפים במספר מדינות,כיום הם שכירי חרב לעת מצוא.

פורסם

הבטחתם לי במתנה עם רכישת המנוי ריחן לרחב בניחוח חמין וכבר עברו שנתיים וחצי ולא קיבלתי כלום!

haters will hate

פורסם
לאחרונה ניאות אחד מקוראינו להקצות לנו את ריכבו ומיתקן הניסוי שלו.להלן הרשמים מפי כתבנו:ובכן, פנייה רודפת פנייה בקצב גובר והולך,האדרנלין פורץ כשהטלפון מצלצל:מה אם זה דחוף?מי מצלצל עכשיו? מתעלמים, סיבובים מתהדקים והסלד עולה, 3500...4000,הטורבו לא ניכנס,5000, איו טורבו, איזו השהיית טורבו ,6000 סלד וכלום,מוזר.מחליטים לעצור ובודקים:בספר רכב לא כתוב כלום על טורבו.

ממשיכים ומבינים,זה מנוע לינארי בלי בעיטה, הקצב הולך וגובר, המושבים אוחזים בקושי, לפתע ציפצוף, זזים הצידה...נותנים לאופניים לעקוף וממשיכים במלוא הקיטור.זה לא רכב ספורט חדיש, העיקר הוא ברעש ובתחושות,בבלמים ללא תיגבור יש יתרון :בירידה אנו משיגים את האופניים כי קשה לנו לעצור.הרוכב נידהם מהאומץ שלנו ולא מבין, ככה הבלמים.

בדרך חזרה יותר רגוע, אני מחליף את א בהגה ובודק נתונים, לא סתם מהללים את האברט בפורום והכל ממנוע 1050 סמק.לא לא מתקן א, מה לא? מנוע משופר? לא,פולט א בחוסר רצון,לא 1050 אלא 903. לא אברט, רק אוטוביאנקי.בשביל זה לאחר לארוחה של אימא?בטח , אומר א, המקצוענות מחייבת ,רוצה מגזין רכב רציני או לא.?גם אני מאחר לארוחה עם ההורים. ואני חושב.. בטח רוצה מגזין רכב רציני, קופץ לסטמצקי ורוכש לי car.

היה כיף,רכב של תחושות ולא מהירויות כי זה המדינה לא מרשה.רגע, מותר להגיד כיף בלי קנס?

גילוי נאות:כתבה זו פורסמה לראשונה בירחון לא קוואטרו בו שימשתי כעורך, המגזין פנה לחובבי רכב איטלקי וקוריאני,הוא זכה לקהל מנויים איכותי אך מצומצם ולכן פשט את הרגל תוך הותרת חובות כבדים.הכתבים ירדו למחתרת והם נרדפים במספר מדינות,כיום הם שכירי חרב לעת מצוא.

חייב לציין שזה לא קריא בעליל.

או בעברית צחה, tl;dr.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

[פנדב, אתה אנומליה בלתי הסתברותית.

הזוהר הצפוני נח לידך.

דע לך, פרוייקט השלושים שלך בסכנה, אין ספירת הודעות באופ-טופיק.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מישהוא פה קרא הרבה קישון בנעוריו.

היה חסר רק שתכתוב שהחלפת בהגה את קונשטטר ולא את א'. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גילוי נאות.

למען הסר ספק אני הייתי הבעלים של המגזין ואינני זוכר אותך כעורך בעיתון אולי היית נער שליחויות.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכות לערן 26 על שרשור הלפריקון, מי יתןן ויתממשו משאלותיך למסע בזמן או לפחות לשרשור מענין. לוקח את האלמנך של ארילו ומוסיף דה לוריאן.מקווה שתגובתי כאן תגיע אליך, אין לי אפשרות טכנית להגיב באוף טופיק אלא לשרשור"שלי".שים לב לעלה התילתן על כובע הלפריקון. אתה אלפיסט סמוי?

הערה: בתחתית דף זה ישנו קישור לשרשור של בוקי בנוגע למבחן רכב של מגזין שלא שם לב לטורבו ברכב, אחרי זה עוד אומרים לי שאיני מקצועי. אממ.

תודה לג'ים, 'גימי, ג'ניס,ג'ון.

פורסם

נו באמת, [פנדוב, לפי הכותרת ציפיתי לקרוא על מבחן שנערך לצ'אק נוריס עם שורת סיכום "והתוצאה: הרי ירושליים הוסטו עשרה ס"מ לדרום".

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
ברכות לערן 26 על שרשור הלפריקון, מי יתןן ויתממשו משאלותיך למסע בזמן או לפחות לשרשור מענין. לוקח את האלמנך של ארילו ומוסיף דה לוריאן.מקווה שתגובתי כאן תגיע אליך, אין לי אפשרות טכנית להגיב באוף טופיק אלא לשרשור"שלי".שים לב לעלה התילתן על כובע הלפריקון. אתה אלפיסט סמוי?

הערה: בתחתית דף זה ישנו קישור לשרשור של בוקי בנוגע למבחן רכב של מגזין שלא שם לב לטורבו ברכב, אחרי זה עוד אומרים לי שאיני מקצועי. אממ.

תודה לג'ים, 'גימי, ג'ניס,ג'ון.

[פנדוב,המסר הגיע בבטחה ליעד! אני לא "אלפיסט" אלא יותר "מזוכיסט" (שזה בעצם חובב אמריקאיות) למרות שלא הייתי מתנגד כלל לספיידר קטנה בחנייה לסופי שבוע.

Gn'f'R

פורסם

כמה ענינים היום:

שרשור הלפריקון מתקדם יופי.באשר לנכס חומרי- נחמד,לטעמי מענין יותר הכיוון של שינוי החלטות בחיים שחלק מהמגיבים פנו אליו.זה עשוי להפוך השרשור ממשעשע, ליותר מזה.

שרשור אחר אליו איני יכול להגיב ישירות הוא שרשור הפרויקטים המצולמים של ברוז[איני מורשה לאופטופיק חוץ מהשרשור"שלי"]

אנא העבירו לו את דבריי:בעוד ידו סובלת מקור ידי סובלת מחום. מתי? כשאני שוכר רכב בחו"ל ונוהג הרבה. יד שמאל נשרפת.

הפתרון: לוקחים שקית הקאה במטוס, בודקים, אם נקייה, פותחים את הצד הסגור והרי לך מגן יד לנסיעה ממושכת.[בסגנון לבלרים]

המלצות: ביס משודרים בערוצים 1ו4 שני סרטים טובים:ליאון ופישר קינג. הראשון טוב, השני הזוי[מילה שחוקה] ומצוין.

עניין נוסף:בשרותים במקוםן עבודה, נתקלתי ביונה.רציתי לפתוח לה חלון, אך יש עליו רשת. היא באה ממקום אחר. פתחתי דלת שם ודלת סמוכה כדי שתוכל לצאת, והודעתי במישרד הסמוך. אמרו שזו לא פעם ראשונה. למישהו יש הסבר? מיים יש בעוד מקומות.אה כן.. היא לא מסרה לי מסרים כלשהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...