Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון נוסף . קרובת משפחה שלי התקינה היום את המערכת של גלדן אודיו בניסן גוק.

אני לא מבין בזה יותר מידי , אבל נשמע ממש אחלה !!!

הבס מאוד דומיננטי ומורגש היטב .

אני מתאם התקנה כנראה ליום רביעי . עדכונים בהמשך.

Hu-Pioneer 4450dvd .comp-gladen audio ZERO PRO165. Amp-MOSCONI 100.4. Sub-gladen audio. SQX10 bv

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון ....

היום התקינו לי את המערכת ברכב,יצא ממש לטעמי. בהתחלה קצת חששתי כי לא ידעתי כלום על החברה הזו, וגם כל מיני מתקינים שהייתי אצלם קצת ליכלכו.

בכל זאת נתתי קרדיט למתקין ואמרתי לו שנלך על זה אחרי שהוא הבטיח לי "אם לא יצא טוב אז נפרק".

עשו לי איטום בדלתות , ובחרתי בבאס 10אינטצ .

בסוף לא קניתי קיט התקנה של רוקפורד ,והמתקין השתמש בכבל מתח מגליל של חברת סאונד קווסט וכבלים RCAאודיסון

המערכת עלתה 1990 (מגבר +באס+קומפנטים קדמיים)

רדיו USB של קנווד 690

והתקנה + איטום וכבלים 1400

Hu-Pioneer 4450dvd .comp-gladen audio ZERO PRO165. Amp-MOSCONI 100.4. Sub-gladen audio. SQX10 bv

פורסם

בדרך כלל שעושים איטום מתקין נורמלי עושה גם בפנים.... אם אתה יכול תעלה תמונה של הבפנים... ??

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

גם בחלק הפנימי וגם בחיצוני .

זה לא בסדר?

פורסם

זה בסדר גמור ,למרות שהחומר הנ"ל פחות עדיף לדעתי על

איטום עם חומר בוטילי ,אבל למערכת בסיסית כמו שלך ובמחיר שקיבלתה זה מעל ומעבר.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהשמע ברכב . הבאס 10 אינטצ עובד מאוד חזק ומדוייק.

המתקין הסביר לי שהקומפננט לא מוציא באסים, אבל זה נשמע כאילו הבאס מגיע מאיזור הרגלים של הנהג, ושומעים את הזמר כאילו הוא יושב על השדבורד ושר רק לי(:

זה ממש כיף , בעיקר אם יש דיסק של משינה ....

פורסם

קינג מדובר פה בסקנד סקין .

המחיר שקיבלת זה מעולה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

המוכר אמר לי שזה סוג של מחיר הכרות, חשבתי שהוא צוחק עלי כי זה נשמע לי יקר...

בכל מקרה אני ממש מרוצה מהתוצאה גם של השמע וגם איך שהמגבר מותקן על עץ עם שטיח.

פורסם

הבחור קיבל את אחד החומרים הטובים בשוק כפי שישראל כתב מדובר בסקנד סקין אבל... רק אני רואה שעבודת האיטום מרושלת? החומר לא מוצמד כראוי לפח הרכב, וכתוצאה מכך מאבדים מהאפקטביות של הבידוד. מציע לך לפרק את הדיפון ולהצמיד את החומר כמו שצריך.

פורסם

The Corpse אם אתה רוצה להשקיע יותר אתה יכול לסגור את הפתחים עם חתיכת פח ואז יכולה ליהיות לך גם גישה לפתחי שירות {במקרה הצורך אם נשבר חלון או תקלה במנגנון }.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן אני יודע שמדובר בסקנד סקין {לא אמרתי שמדובר בחומר לא טוב ,ההפך}

סקנד סקין הם לא היחידים שמייצרים יריעות של החומר הנ"ל

עדיין הייתי מעדיף יריעות על בסיס בוטילי כמו דיינמייט אקסטרים.

סה"כ עבודת ההתקנה היא מעל ומעבר למערכת בסיסית שכזו,ובמחיר אטרקטיבי.

פורסם

1+ ל- ALPINE באמת העבודה נראתה לי מרושלת, וגם נראה מוזר שכל האיטום מודבק בקוביות קטנות (שאריות !? :shock: )

Clarion HX-D3 Special Edition

• תוכן חדש...