Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Waze מתריע לפי מצב רוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות ריבוי המצלמות וההסתמכות שלי (כרגע לפחות) על WAZE בתור ה GPS עם מאגר המצלמות שלי, אני נתקל במצבים בהם מקומות בוודאות שיש בהם מצלמה ה WAZE לפעמים מתריע שיש מצלמה, ולפעמים לא...

עוד מישהו נתקל במקרים דומים? אם זה ככה אני שוקל או להתקין את ה IGO, עם הקובץ המעודכן, או פשוט להזמין כבר צ'יטה.

פורסם

לפי אחד המנהלים בפורום של WAZE,

התרעה קולית על מכמונות מהירות מושמעת רק אם מהירותך קרובה למהירות המכסימלית המוגדרת לאותה מצלמה.

או שאולי זה סתם היה דחליל ?

Stay Dirty

פורסם

עזבו את זה, מה עם זה שהוא אומר "עוד 400 מטר פנה ימינה" ואתה מתחיל להתקדם להתקדם ויש דיילי מטורף(על המפה המתעדכנת) , ופתאום רק שאתה 2 מטר מהפנייה ויש לך כמה ימינה באיזור(שוב, זה לא זז), הוא אומר לך פנה ימינה ובסוף אתה יכול לפספס את הפנייה?

מי מכיר על מה אני מדבר? :wink:

פורסם
עזבו את זה, מה עם זה שהוא אומר "עוד 400 מטר פנה ימינה" ואתה מתחיל להתקדם להתקדם ויש דיילי מטורף(על המפה המתעדכנת) , ופתאום רק שאתה 2 מטר מהפנייה ויש לך כמה ימינה באיזור(שוב, זה לא זז), הוא אומר לך פנה ימינה ובסוף אתה יכול לפספס את הפנייה?

אמת ויציב

פורסם

והכי טוב שבאיילון דרום לקראת מחלף וולפסון הווייז כיוון אותי "בעוד 100 מטרים, בכיכר, צא ביציאה הראשונה":lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

וזה שהוא קורס בסבירות של 25% מההפעלות? או שהוא מסרב לחזור למצב landscape?

אני בכלל ביטלתי ניווט קולי, סתם מעצבן, מידי פעם מציץ במפה.

יש כל כך הרבה דברים דפוקים ב-Waze שקשה לספור, אם הוא לא היה מקבל הודעות בזמן אמת אף אחד לא היה משתמש בו.

לדוגמא, מישהו יכול להסביר מה ההגיון לא להציג את התפריט על *כל* המסך? הרי גם ככה לא רואים את המפה, הכפתורים סתם קטנים ככה בלי סיבה. או למה הטקסט הוא בגודל סטנדרטי? הרי כשהמכשיר במתקן הוא במרחק של יותר מחצי מטר מהנהג, וביחד עם הרעידות של הרכב בכלל אי אפשר לקרוא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ההתראות בוייז באמת נהיה ממש מרגיז, למרות שהקטנתי את הרדיוס זה רדיוס של קילומטר אווירי ככה שזה כל שניה

מקפיץ לי הודעה, יש אפשרות לעשות התראות רק של מצלמות/משטרה בלי כל החמוצים בצד ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

התוכנה ניתנת חינם, אי אפשר להתלונן עליה שהיא עובדת לא טוב. אפשר להעיר למפתחים שינסו למצוא לזה פתרון.

למי שיש פידבקים מה עדיך לשנות אפשר לכתוב לחברה והיא אולי תשכול את זה .

פורסם
שלום לכולם,

בעקבות ריבוי המצלמות וההסתמכות שלי (כרגע לפחות) על WAZE בתור ה GPS עם מאגר המצלמות שלי, אני נתקל במצבים בהם מקומות בוודאות שיש בהם מצלמה ה WAZE לפעמים מתריע שיש מצלמה, ולפעמים לא...

עוד מישהו נתקל במקרים דומים? אם זה ככה אני שוקל או להתקין את ה IGO, עם הקובץ המעודכן, או פשוט להזמין כבר צ'יטה.

אני בטוח שווייז יתאפסו על עצמם וימצאו פתרון טוב יותר למצלמות. בינתיים אין "ריבוי מצלמות" אלא כמה מצלמות בודדות, ולא הייתי נכנס להיסטריה בגללן. בכל מקרה את הקטע עם הצ'יטה אני לגמרי לא מבין. אבל אולי זה רק אני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"התרעה קולית על מכמונות מהירות מושמעת רק אם מהירותך קרובה למהירות המכסימלית המוגדרת לאותה מצלמה" 100%

בימים אלה מתבצע שדרוג תשתיות בWAZE

עם איזה מכשיר זה קורה? ובאיזה גירסת WAZE אתה משתמש?

פורסם

יש ל WAZE פיספוסים.

זה מניסיון של מצלמה אחת שאני יודע בתל אביב שפשוט לא נמצאת בבסיס הנתונים.

אני מוסיף אותה כל פעם בתור התראה.

קובי

:-)

• תוכן חדש...