Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיאט איביזה 2012 SC


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני שוקל לקנות סיאט איביזה SC 1.4 ידני משומשת יד 1 שנת 2010.מאחר והתקציב שלי הוא כ-70,000.

 

קודם אני צריך למכור את הרכב שלי שברולט אופטרה 5 דלתות כי אם אני אלך לאוטו-דיל לפי דעתי ישחטו אותי במחיר. קשה, כי לרכב הזה כבר אין שוק.

 

השאלה שלי אם כדי לעשות זאת כבר עכשיו, או לחכות לסביבות מרץ אפריל לדגמי 2012 שעדיין לא יצאו להוסיף עוד ולהנות מרכב חדש מהניילונים.

כי אני יודע שבחודשים האלה היצרנים יוצאים במבצעים של דגמים, כמו למשל המבצע של ה86,600 שהיה בשנה שעברה.

 

חשוב לציין שאיביזה SC 1.4 שנת 2010 וגם 2011 זה אותו רכב, רק הבדל של עם מערכת מולטימדיה או בלי, והדשבורד בחלקן אפור ובחלקן שחור לבן. כל השאר זה אותו רכב אחד לאחד

 

צריך התייעצות...

פורסם

יש איביזה 5 דלתות לא SC עם אותו מנוע וגיר ב 70000 שקל

 

אתה מקבל רכב חדש מהניילונים, קח בחשבון שהביטוח של תוצרת הקונצרן הוא יקר מאוד ושווה לבדוק מחירים לפני שאתה עושה החלטה.

 

יש במחירים האלה היום כמה וכמה מכוניות חדשות מהניילון והיום הצטרפה גם פיאסטה ידנית ב 75000 ש"ח

פורסם

לא אני לא מעוניין ב5 דלתות הכי פשוט.

 

חשוב לי האיבזור : סאנרוף+מגנזיום+פנסי ערפל ועוד..

ומבחינת האיביזה אני נעול על ה3 דלתות.

 

מבחינת עוד אפשרויות אני גם נעול על איביזה לעומת פולו. למרות שאותו מנוע אותו הכל אבל מבחינת תמורה למחיר האיביזה עדיפה.

 

בכל זאת לגבי השאלה של דגמי SC sport Coupe 2012

פורסם

דגמי 2012 עולים לכביש כבר מה-1.1.2012, אתה לא צריך לחכות עד אפריל כדי לקנות מודל 2012. יכול להיות שיהיו כמה הבדלים בתא הנוסעים, זה אני כבר לא יודע.

 

אני לא עובד באוטו-דיל אבל אני בהחלט יכול להגיד לך שכמו שקשה לי להאמין שתקבל מחיר מחירון על אופטרה בשוק הפרטי, ככה קשה לי להאמין שתקבל מחיר מחירון על אופטרה בטרייד אין. בסופו של דבר גם הטרייד אין צריך למכור את הרכב הזה הלאה וכנראה לא יצליח לקבל עליו מחיר מחירון. אם יש לך סבלנות וזמן למכור אותו לבד כנראה שזה הכי ישתלם לך מבחינה כספית.

 

בכל מקרה, אם אתה זקוק למימון על חלק מהסכום אתה מוזמן לבדוק גם את הליסינג הפרטי שלנו. יש לנו מבצעים נהדרים על האיביזה החדשה, גם ה-1.4 וגם ה-1.2.

פורסם

היי אופיר,

אני לא מצפה לקבל עליו מחירון - ברור, אבל מצפה למחיר ריאלי.

בכל מקרה התכוונתי לדגמי 2012 מבחינת צורה חדשה וגם במהודרה של ה70000 שקלים הלא מאובזרת אני לא מעוניין.

 

בכל מקרה אני רוצה רק את מהדורת הספורט קופה 3 דלתות.

 

לגבי ליסינג פרטי - אני גם לא מעוניין. אני מעוניין שהאוטו יהיה רשום על שמי מלכתכילה ובבעלותי ולרכוש אותו במזומן (ע"י הלוואה מהבנק), ממש לא רוצה להכנס לעסקות הבלון ומהקדמה והבעיות.

×
×
  • תוכן חדש...