Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשנו רכב מסוג יגואר X טייפ שנת 2008 כבר 3 חברות ביטוח סירבו לבטח את האוטו

אין קשר לגיל הנהג וחוסר תביעות בשנים האחרונות

החברות לא מבטחות יגואר למרות שכל האוטו שווה פחות ממזדה 6

אין חוק שמחייב את חברות הביטוח לבטח ?

פורסם

ביטוח חובה כן

ביטוח רכוש , שוק חופשי וכל חברה יכולה להחליט מה בראש שלה.

כיון שיש כ 20 חברות ביטוח בארץ בסוף תמצא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

900000 וישיר ועוד סוכן פרטי

יש אתר כזה שמזינים נתונים והחברות יוצרות קשר איתך אפחד לא התקשר

שפירסמתי את הקנגו יצרו איתי קשר איזה 5 חברות

נראה ביום ראשון שלחתי את הרשיון לסוכנת ביטוח שאצלה אני מבטח את העסק היא תנסה לעזור לי

פורסם

היה זכור לי מקרה של מכר, שהוא מורה לנהיגה,

הרכבים שלו היו מונעים בדיזל (סקודות וכ'ו).

נגנבו לו 4-5 רכבים.

חברת הביטוח סרבה לבטח אותו , אבל בסופו של דבר

הוא ביטח את רכבו.

לא חושבת שהם יכולים לסרב לך במקרה שלך.

זו לא מכונית על, וכפי שפרסת הערך הכספי שלה זהה למשפחטומטית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תן לי להבין

המוכר לא נותן לך את הרכב בלי ביטוח? אם מדובר בביטוח רכוש מי הוא בכלל שיקבע שעליך לבטח.

החובה היחידה לביטוח הוא ביטוח החובה, ביטוח מקיף / צד ג' אתה רוצה לעשות אתה עושה אתה לא רוצה אתה לא עושה.

כמובן שלא ממליץ לך לא לבטח ביטוח רכוש אבל זה בטח לא עיסקו של המוכר להחזיק לך את הרכב שרכשת.

תבדוק היכן היה הרכב מבוטח קודם? שם אני מניח יסכימו לבטח גם הלאה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נסה לפנות לחמדה (המספר שלה פורסם בפורום כמה פעמים), כל עוד אין לרכב גג נפתח אני לא מאמין שתשמע ממנה את המילה לא (עד היום היא הצליחה לבטח לי כל מה שזז, גם רכבי ספורט עם מנהגים חדשים, ותמיד נתנה את ההצעות הכי משתלמות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יכול להיות שיש לרכב הסטוריה של תאונה/טביעה וכד' וזאת הסיבה שחברות הביטוח מסרבות לבטח את הרכב הספציפי הזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז ככה

חברות הביטוח ששללו לבטח את האוטו לפני שנתתי פרטים עליו

האוטו נירכש מהטריד אין של יגואר ואני לקחתי הלוואה מהבנק ולכן אני חייב ביטוח מקיף בכדי לקבל את האוטו

אני עוד חשבתי להוסיף את האחינית שלי לביטוח שהיא נהגת חדשה ניראה לי שבתוספת שיבקשו עדיף לרכוש לה רכב אחר

פורסם
ביטוח חובה כן

ביטוח רכוש , שוק חופשי וכל חברה יכולה להחליט מה בראש שלה.

כיון שיש כ 20 חברות ביטוח בארץ בסוף תמצא

1. גם ביטוח חובה אין שום חובה על חברת הביטוח לבצע.

למשל אני מסורב ביטוח (חובה ורכוש) גם מ-ביטוח ישיר וגם מ-AIG. "לא מבטחים רכב ספורט".

ויש לי גם מכתב של המפקח על הביטוח שמאשר שזכותם לא לבטח אותי אם הם לא רוצים. גם בחובה.

1א. מי שמסורב ביטוח חובה תמיד יכול לבטח ב"פול". 3499 ש"ח לשנה. הם לא יכולים לסרב משום סיבה. (כולל נהג חדש בן 18 עם 8 תביעות)

1ב. הבעיה של פותח השרשור היא לא עם החובה מן הסתם. אין בעיה למצוא חברה שתבטח את הרכב הזה בחובה.

1ג. "ביטוח ישיר" ו"9000000" זו אותה חברה ששמה המלא הוא "IDI חברה לביטוח". למה הם מפעילים 2 מותגים אני לא יודע.

2. נסה לקבל הצעה מסוכן אחר.

3. איך התחייבת בחוזה לבצע מקיף בלי לדעת אפילו שזה אפשרי וכמה זה יעלה???

4. הועברה כבר בעלות?

אם לא תמצא מבטח לדעתי נסה לבטל את העסקה (אם יתנגדו אפשר לטעון שביצוע החוזה סוכל ע"י גורם חיצוני)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil

לגבי ביטוח חובה זו הייתה הכוונה

לגבי ביטוח רכוש

כבר כתבתילבחור שיבדוק היכן היה הרכב מבוטח עד עתה, הם כנראה יסכימו גם לבטח את ההמשך..

לגבי ביטול העיסקה

המוכר לא אחראי לכך, הוא גם לא התחייב לכך, זו בעיה של הקונה שלוקח הלוואה מהבנק למימון העיסקה , והבנק דורש שיהיה ביטוח מקיף בתוקף.

לכן לא רואה סיבה שהמוכר ייחשב כמבטל עיסקה או שיהיה חייב להסכים לביטולה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

"ביטוח ישיר" ו"9000000" זו אותה חברה ששמה המלא הוא "IDI חברה לביטוח". למה הם מפעילים 2 מותגים אני לא יודע.

הסיבה לכך היא ככל הנראה כדי לגרום לעמך לחשוב שיש תחרות ושמדובר בשתי חברות המתחרות זו בזו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מהעובדה שהטרייד אין לא משחררים את הרכב ניתן ללמוד שהם טרם קיבלו את הכסף.

כלומר העסקה לא הושלמה.

אם טרם בוצעה העברת בעלות (כלומר לא נגרם להם נזק של הוספת 2 ידיים) אז אני לא רואה סיב שלא יסכימו לביטול העסקה, אם הם הוגנים.

אם בוצעה העברת בעלות אז צריך לקוות שתימצא החברה שתבטח את הרכב...

ואגב - הסתכלתי עכשיו על המחירון של המכוניות האלו. מסכן מי שקונה אותן מהיבואן.

יגואר X-טייפ שנת 2005 (דגם הספורט, מנוע 3 ליטר) עולה 7000 שקל יותר ממזדה3 שני ליטר מאותו שנתון. אין לי מילים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פנה לאריק יעק מ"אלמוג סוכנות לביטוח".

הוא יבטח לך את היגואר וגם במחיר טוב.

את הטלפון תמצא בגוגל ואם לא אז פנה בה"פ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...