Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 35K עם נטייה ל307XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע את דעתכם על 307XSI (אשמח לחו"ד מבעלים) ועל המלצה לספורטיבית עד 35K עם צריכת דלק נורמלית, לכן "ספורטיבית".

ביצעתי חיפוש מקיף והדעות חלוקות, ממה שהבנתי בתחילת ששנותיהן ה307 סבלו מבעיות חוזרות ומוזרות בעיקר בגלל המולטיפלקס.

תודה מראש!

פורסם

אם אתה בכיוון לפי דעתי אל תשלול גם 306 מגירסה בחירה.

יש לך S16 וגם GTI6 למכירה.

במידה ולא גם XSI16V לא חסרות.

הרבה מתנהג מעולה, תחזוקה שפוייה והוא מאוד מתגמל!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עם כל הכבוד לסיכומים האלה, הם די בזבוז של דיו ונייר עיתון יקר.

לא נהגתי על ה 307 XSI, רק תקופה על XS ידנית. הרכב בשום צורה לא ספורטיבי.

הגה יחסית מת, זוויות גלגול גדולות, ובאופן כללי בעל התנהגות לא ספורטיבית בעליל.

למיטב ידיעתי ב XSI לא השתנה הרבה חוץ מהמנוע וגודל המנוע.

לדעתי - רכב נחמד, מפנק, עם מקדם פוזה לא רע - אבל בשום צורה לא ספורטיבי.

בסכום שביקשת - אחת מה 306 הספורטיביות, אולי HGT או אולי אפילו 206 GTI תיכנס בתקציב...

מגאן 265

פורסם
עם כל הכבוד לסיכומים האלה, הם די בזבוז של דיו ונייר עיתון יקר.

לא נהגתי על ה 307 XSI, רק תקופה על XS ידנית. הרכב בשום צורה לא ספורטיבי.

הגה יחסית מת, זוויות גלגול גדולות, ובאופן כללי בעל התנהגות לא ספורטיבית בעליל.

למיטב ידיעתי ב XSI לא השתנה הרבה חוץ מהמנוע וגודל המנוע.

לדעתי - רכב נחמד, מפנק, עם מקדם פוזה לא רע - אבל בשום צורה לא ספורטיבי.

בסכום שביקשת - אחת מה 306 הספורטיביות, אולי HGT או אולי אפילו 206 GTI תיכנס בתקציב...

האמת שגם 206 GTI היא קצת גבולית, היא לא מספיק חזקה.

אני האמת חיפשתי הרבה זמן בסוף התפשרתי על 206XS.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

תודה לדומו על פיסת הנוסטלגיה!

206 לא באה בחשבון- הרכב נשי ועגול מידי בעיניי, אוהב אותו אבל לא עד כדי רכישה.

אז ההתלבטות העיקרית היא בין האחיות הצרפתיות ומקבילותיהן 306VS106

פורסם

יש כרגע מודעת מכירה בפורום על 306gti6, יד שנייה עם ק"מ מאוד נמוך לשנתון.

שווה בדיקה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ה 206 משמעותית יותר מהנה לנהיגה מה 307. לדעתי.

אם כבר לדעתי היא תהייה גבולית בגלל שלא תיכנס בתקציב.

ה 306GTI6 מכונית מדהימה (אני קצת מכיר כמו שאפשר לראות בסימלון :) ) אבל לדעתי המחיר שיבוקש עליה יחרוג מהתקציב.

מגאן 265

פורסם

איך אנשים כותבים על רכבים שהם לא נהגו בהם, באמת אתמהה...

לי היתה פיג'ו 307 XSI הילוכים שנת 2004. מכרתי אותה עקב העובדה שהמשפחה התרחבה והתניידות עם רכב בעל שלוש דלתות היתה קצת קשה ומעיקה. הרכב נפלא. אני מאוד נהנתי ממנו ותופתע לגלות שהרכב הוכיח אמינות אבסלוטית ומעבר לטיפול של פעם בשנה, יוק, נאדה כלום.אמינות מוחלטת.

נכון היא לא ספורטיבית כמו 306GTI אבל היא מרגישה צעירה ונעימה בשנות דור. צריכת דלק בסביבות 10 ק"מ לליטר.

הבחור שקנה ממני את הרכב מכר 306XSI והשתדרג לרכבי כאמור; כמה ימים לאחר הקניה הוא מתקשר אליי ומספר לי (דברים שאני כבר יודע) שהרכב מדהים, אוחז וחזק, הנה לך ההשוואה.

שוב, ספורטיבי הארד קור היא לא, כך שאם לכך חשקה נפשך תתקדם למשהו אחר.

פורסם

לי היתה פיג'ו 307 XSI הילוכים שנת 2004. מכרתי אותה עקב העובדה שהמשפחה התרחבה והתניידות עם רכב בעל שלוש דלתות היתה קצת קשה ומעיקה. הרכב נפלא. אני מאוד נהנתי ממנו ותופתע לגלות שהרכב הוכיח אמינות אבסלוטית ומעבר לטיפול של פעם בשנה, יוק, נאדה כלום.אמינות מוחלטת.

נכון היא לא ספורטיבית כמו 306GTI אבל היא מרגישה צעירה ונעימה בשנות דור. צריכת דלק בסביבות 10 ק"מ לליטר.

הבחור שקנה ממני את הרכב מכר 306XSI והשתדרג לרכבי כאמור; כמה ימים לאחר הקניה הוא מתקשר אליי ומספר לי (דברים שאני כבר יודע) שהרכב מדהים, אוחז וחזק, הנה לך ההשוואה.

לא סתרת שום דבר שאמרתי.

בנוגע לאמינות, לנו היו לא מעט בעיות עם הרכב, אבל לדעתי נפלנו ספציפית על לימון.

מגאן 265

פורסם

בזמנו בחנתי 307XSI להחלפת 306XSI.

נשארתי עם ה-306.

ה-307 היא פשוט משפחתית בלי שום תכונה שאפשר להגדיר בקירוב "כספורטיבית", מבחינה דינמית. למעשה, בכל הקשור למתלים ומה שהם עושים (נוחות, התנהגות), מדובר במכונית שנחותה מה-306 בסדר גודל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...