Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לקנות פורד פוקוס, דגם 5 דלתות 1.6 שנת 2008.

הבנתי מכמה אנשים שהוא זולל דלק וקצת עגלה..

מצד שני היו כאלו שטענו שהצריכה ממוצעת וטובה, ולא מורגש החוסר כח שלו.

אשמח לכל המלצה \ הכפשה ממי שיש לו ניסיון עם הרכב.

תודה

פורסם

נראה לי שהבילבול נובע מזה שב-2008 יש שני דגמים של פוקוס. אחד לפני מתיחת פנים ואחד אחרי.

בכל מקרה מבחינת ביצועים הפוקוס אף פעם לא הייתה ממש מובילת הקבוצה מבחינת כוח ומהירות. היא נוסעת בסדר גמור אבל היא לא מרגישה כמו שמאזדה 3 מרגישה על הכביש. מבחינת צריכת דלק היא דווקא די ממוצעת.

פורסם

יש לי פוקוס 1.6 5 דל' 2009, הרכב לא זז! זה רכב ליסינג חלופי, ואני רק מחכה ליום שיחזירו לי את הקיה שלי!

מבחינת צריכת דלק, באזור ה 1:10 נסיעה משולבת, ולא רגועה כלל. גם תא המטען לא מדהים.

לגבי יתרונות, ובכן, הנהיגה מאוד מהנה (בגבולות המחסור החמור בכח)

פורסם
לא זז?? עד כדי כך?

נשמע לי מוזר שרכב יחסית חדש יהיה כזה עגלה..

לא כזה עגלה. שום דבר שטיפטרוניק ולחיצה קצרה לא יפתרו.

כמובן שסגנון כזה לאורך זמו יעלה בדלק.

אצלי (סטיישן קצת יותר כבד) עושה 1:10 ב 80% עירוני

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...