Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

שומר בריאות נפשו וגופו ירחק מאוד מ IDI (ביטוח ישיר ו 9 מיליון).

...

התלוננתי במפקח על הביטוח ופניות הציבור ולמרות צדקתי המוחלטת, טורטרתי בעשרות שיחות טלפון ועברתי מסכת עינויים עד שהחזירו את הכסף), שלא נדבר על רבית והצמדה וכו'....

לא שווה את ההנחה הראשונית של 300 ש"ח

בבקשת ההמלצות והאזהרות, התכוונתי בדיוק לכאלה כמו שכתבת {כן להראל, לא לביטוח ישיר} ונימקת, תודה

עשה ביטוח מקיף לנהג יחיד נקוב בשם בלבד.... כשהרכב לא גניב ולמבוטח יש הסטוריה טובה, פרמיית הביטוח מקיף צונחת למחירים מצחיקים.

האמת שמצד אחד אני מתפתה לנהוג כך, מצד שני. אני וגרושתי סגרנו את הסיפור יפה ויש ילדה באמצע.

אני לוקח בחשבון שעלול להיות מקרה חלילה שבו היא תהיה ללא רכב או שהרכב שלה לא יהיה ברשותה (מוסך) והיא תצטרך רכב לטובת הילדה {לקחת, להביא).

אני לא יודע בכמה חיסכון מדובר אך אם מדובר בחיסכון משמעותי, יכול בהחלט להיות שעדיף לי לעשות ביטוח רק עבורי ושהיא תיסע במונית {אם וכאשר}. שוה לבדוק, תודה

פורסם

בדרך כלל אפשר להוסיף עוד נהג, לתקופה קצרה, בתיאום מוקדם עם הסוכן. במקרים שהיו לי - אפילו לא עולה כסף.

ככה אני עושה בטיול של כמה ימים ויש מי שנוסעת איתי, ואין לי מושג מה היא תעשה ליכולות הנהיגה שלי...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
....לי יש נסיון טוב עם סוכנות רייך בהרצליה. ממילא לא ממש משנה היכן ממוקם המשרד, הכל ניתן לעשיה בטלפון ותעודה חובה חתומה נשלחת בדואר הביתה. הם משווים בין כמה חברות לפי הנתונים האישיים ומציעים את הכדאי ביותר עבורך...

תודה על ההמלצה, התקשרתי ושוחחתי עם הגברת רייך בעצמה היום בצהריים, היא חזרה אלי הערב עם הצעה אטרקטיבית של חברת ביטוח בשם "שומרה" שלא שמעתי עליה מעודי אך לטענת הסוכנת היא מומלצת בחום.

יש הצעות דומות, מעט יותר גבוהות של איילון והפניקס שעליהן כן שמעתי.

מתלבט, אקבל החלטה בתוך ימים אחדים :roll:

פורסם

אנחנו מבוטחים בביטו ישיר. לפני כחודשיים (אולי טיפה יותר) מכרנו את הרכב השני שהיה לנו בבית, וביטלנו את הביטוח שהיה עליו. לא חוייבנו בכלום, לא המשכנו לשלם ולא קיבלנו שום הודעה על המשך התשלום. כך שיש ויש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומרה מעולים.אני מבוטח אצלם כבר שנתיים ושנזקקתי לשירותיהם לא היו בעיות.שירביט זולים יותר ,אך מצד שני ממררים את חייך עד שהתביעה משולמת -כמו שאמרו קודמיי שומר נפשו ירחק.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה לכל העוזרים. בסיכומו של דבר ההצעות הטובות ביותר מבחינת הכיסוי הביטוחי והמחיר הנמוך היו מהביטוחים "הישירים" של מגדל והפניקס. ובשתיהן עדיין מקבלים שרות של סוכן אישי בעת הצורך.

גם חסכתי 632 ש"ח מההצעה המקורית של הסוכן שלי (ו313 ש"ח מההצעה המשופרת שלו על מקיף וחובה) ובכל זאת יהיה לי עכשיו ביטוח שלא נגרע ממנו אף כיסוי. הביטוח נקרא "הפניקס - זהיר".

שוב תודה,

מאיר

• תוכן חדש...