Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב שינוי הסטטוס המשפחתי לגרוש לאחרונה והצורך להקפיד הקפדה יתרה על כל ההוצאות אני כעת מעוניין לבדוק חלופות לסוכן הביטוח שלי שמסתמן שהוא לא הכי זול והזרז הוא שאני צריך לדאוג לחידוש הביטוח לגטס הקטנה החל מהראשון למרץ.

 

יש המון פרסומות לביטוחים הישירים ולכמה הם זולים והמון הצעות מפתות מחד, יש המון סיפורי זוועה ותלונות על החברות השונות והביטוחים הישירים מאידך. אם זה משנה אז יש לי עבר נקי (טפו, טפו, טפו) של 3 שנים ללא תביעות ואני מעל גיל 40 כך שאני יכול להנות מכל ההטבות שזה מקנה.

אשמח לעצתכם, ממי עדיף לשמור מרחק ולא לבטח או לחילופין, אצל מי כן כדאי (גם המלצה על סוכנים טובים באזור נתניה תתקבל בברכה)

 

בתודה מראש,

אני :roll:

פורסם

קיבלתי הצעה אחת בינתיים שזולה בכ300 ש"ח מזו של הסוכן הנוכחי כלומר מסוכנות ביטוח אחרת (לא ביטוח ישיר כלשהו).

יש עוד סוכנות שתחזור אלי ביום ראשון כי בחלק מהחברות אין לטענתה עם מי לדבר בשעה הזו.

אני מהסס לגבי פניה לביטוחים הישירים

פורסם

תעשה סקר שוק, אף אחד לא יעשה אותו בשבילך.

 

אני יודע איך זה לדבר עם נציגים של חברות ביטוח והלחץ האדיר שהם מפעילים עליך לסגור עסקה, אבל אתה חייב להבין שהכסף הוא שלך ואתה רשאי לעשות איתו מה שאתה רוצה.

 

הגטס שלך היא מכונית פשוטה (זה לטובה!) וסוגרת חמש שנים עוד מעט, כך שהביטוח לא צריך להיות יקר ואתה בהחלט יכול לסיים אותו בסביבות ה-3000 ש"ח +-

פורסם

אני לא מבקש מאף אחד לעשות סקר שוק במקומי, איך הסקת את המסקנה הזו?

 

אני מבקש לדעת אם יש חברות ביטוח שהן בגדר "שומר נפשו ירחק" ו/או אחרות שעדיף לבטח אצלן (מחיר ושירות)

פורסם

אתה מדבר על חברות ביטוח גדולות? הדעות מעורבבות היטב וזה בעייתי. מה עוד, שאין אתר שמדרג אותן.

 

אגב, כוונתי לא הייתה רעה ואם הסקת שכך, אנא קבל את התנצלותי.

פורסם

חברת ביטוח שירביט - שומר נפשו ירחק, מנסיון אישי ממליץ על אלמוג סוכנות לביטוח בחום רב.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

גטץ בת 5? שקול את האופציה לביטוח חובה וצד ג' בלבד.

 

אתה יודע מהו פוטנציאל הנזק המקסימלי (השווי שלה), מה רמת הסיכון לגנבה (איפה אתה חונה? גטץ לא להיט גנבים, אם כי היא נפוצה ונדרשת לחלקים?) ומה הסיכון שלך לתאונה שלא באשמת צד ג' (כמה איפה ואיך אתה נוהג?) וכדומה.

 

אני נוקט בגישה זו כבר שנים - וקונה מכוניות בסכום המירבי שלטעמי לא מצדיק ביטוח מקיף. בחשבון מהיר חסכתי המון כסף במהלך השנים (אם כי, למזלי לא נגנב לי אף רכב ולא היתה לי שום תאונה רצינית לתקן).

:turn-l:
פורסם

נקודה מאוד נכונה והגיונית לחיסכון. אם הרכב היה שווה פחות, הייתי בהחלט מאמץ את קו המחשבה שלך אך בהתחשב בעובדה שבמקרה הכי גרוע של נזק מוחלט/אובדן הפיצוי יהיה גדול משווי השוק של הרכב, עדיף עדיין לדבוק במקיף למען השקט הנפשי שלי

פורסם

השוואה ביו חברות ביטוח היא כמו השוואה בין חברות סלולר: אין אחת שתזכה לאהדת רוב הקהל והמלצות גורפות.

כל אחד ימצא מה שמתאים לו, ויכול להחליף מתי שירצה.

 

מנסיוני, במצב ביטוחי כמו שלך - הישירים יהיו יקרים משמעותית מחברות הביטוח האחרות.

החוק היחיד שיש הוא חוק השוק: עם הישירים אתה חייב להתמקח ולהוריד הרבה מאות שקלים, הם ינסו להתקרב להצעה שיש לך מחברה אחרת שתציג את נתוניה (בטלפון). בכל חברה יהיה מחיר אחר.

 

אם מתאים לך, בהנחה העדיין אין נהגים צעירים, בקש הצעה לנהג נקוב בשם (או שניים אם יש כבר צמודה אחרת...).

 

לי יש נסיון טוב עם סוכנות רייך בהרצליה. ממילא לא ממש משנה היכן ממוקם המשרד, הכל ניתן לעשיה בטלפון ותעודה חובה חתומה נשלחת בדואר הביתה. הם משווים בין כמה חברות לפי הנתונים האישיים ומציעים את הכדאי ביותר עבורך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

היי

 

שומר בריאות נפשו וגופו ירחק מאוד מ IDI (ביטוח ישיר ו 9 מיליון).

הם יתנו לך הצעה קוסמת שנה ראשונה ואז לא יפסיקו לחייב אותך גם הרבה אחרי שביטלת.

תוך חצי שנה הם דפקו אותי כדלהלן: המשך חיוב ללא הרשאה של שתי פוליסות: רכב מלאה + מבנה, למרות הוראות מפורשת לביטול, גביית כסף בעבור פוליסת תאונות אישיות חדשה למרות שסרבנו במפורש לקחת אותה (נציג התקשר להציע, אשתי סרבה בנימוס והוא "סגר עסקה" בכל זאת).

התלוננתי במפקח על הביטוח ופניות הציבור ולמרות צדקתי המוחלטת, טורטרתי בעשרות שיחות טלפון ועברתי מסכת עינויים עד שהחזירו את הכסף), שלא נדבר על רבית והצמדה וכו'.

לא שווה את ההנחה הראשונית של 300 ש"ח

 

ממליץ על הראל אפגרייד דרך סוכן, לא הכי זול אבל פוליסה מקיפה אמיתית ושרות מעולה במחיר של פוליסה ממוצעת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

עשה ביטוח מקיף לנהג יחיד נקוב בשם בלבד.

זה אמור להוזיל לך דרמטית את פרמיית הביטוח, כמו גם לבטח אותך כנגד גניבה אם חו"ח תתרחש, על הדרך גם ביטוח החובה יוזל בשל כך.

 

כשהרכב לא גניב ולמבוטח יש הסטוריה טובה, פרמיית הביטוח מקיף צונחת למחירים מצחיקים.

ה- IS שלי מבוטחת במקיף תמורת 2500 ש"ח לשנה בלבד, מחיר שקרוב למדי למחיר ביטוח צד ג'. :shock:

×
×
  • תוכן חדש...