Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין נורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאחר קריאת כל השרשורים בפורום עדיין לא הצלחתי לגבש דעה סופית

עבור הנורה שתתאים לרכב שלי ( POLO 2010 1.4)

אולי משהו יוכל לעזור לי להחליט איזה נורות הכי מומלצות מבין השתיים

הפיליפס X-treme power או MTEC Super White

תודה רבה!

פורסם

מדובר בשני נורות שונות בתכלית בתפקוד שלהם.

הMTEC הנ"ל זו נורה לפוזה נטו, רק כדי לקבל את הגוון הלבן כמו של קסנון שחלק רוצים. מעבר לזה אין לה שום תועלת לעומת נורה סטנדרטית.

היא אף מאירה פחות חזק מנורה סטנדרטית כיוון שהציפוי הכחול על הנורה בולע תחום נכבד מאורכי הגל.

הפיליפס לעומת זאת, היא בעלת אותו גוון פחות או יותר כמו הנורה הסטנדרטית, אבל היא משפרת מאוד את עוצמת וטווח הארה, עם הנורה תרגיש שיפור משמעותי בשדה הראיה בלילה וטווח האלומה יגדל משמעותית.

לסיכום, תצטרך להחליט בין פוזה לתועלת.

לי יש את הפיליפס ומאוד מרוצה מהם, הבדל של שמים וארץ לעומת הסטוק.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת,יש לך אולי אולי מושג מהיכן אני יכול לרכוש?

ראיתי שקיימים כל מיני סוגים H4 H7 מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע מה מתאים לרכב שלי?

פורסם

אני הזמנתי אותם מאנגליה: http://www.powerbulbs.com - אלה המציפים הרשמיים של פיליפס, והמשלוח חינם.

הדרך הכי פשוטה לבדוק - אם יש לך שני נורות בבית הנורה - אחת לאור גבוה ואחת לנמוך - יש לך H7, אם יש לך רק נורה אחת לשניהם - אז זה H4.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תבדוק שהפנסים שלך תקינים.

במידה והם תקינים לגמרי ולא עכורים , אם אתה רוצה לוק יפה (לא הייתי אומר פוזה, לבן זה לא פוזה בכלל ) אז תקנה MTEC , בדרך כלל נותנת גוון לבן מאוד יפה. אבל תלוי בפנסים, אצלי גם הנורה הזאת, עם כל הציפוי הכחול שלה , הוציאה בכלל גוון צהבהב.

במידה ואתה לא מעוניין ביופי אז יש לפיליפס נורות בשם XTREAM POWER כמו שאמרו פה, נורה טובה מאוד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מדובר בשני נורות שונות בתכלית בתפקוד שלהם.

הMTEC הנ"ל זו נורה לפוזה נטו, רק כדי לקבל את הגוון הלבן כמו של קסנון שחלק רוצים. מעבר לזה אין לה שום תועלת לעומת נורה סטנדרטית.

היא אף מאירה פחות חזק מנורה סטנדרטית כיוון שהציפוי הכחול על הנורה בולע תחום נכבד מאורכי הגל.

הפיליפס לעומת זאת, היא בעלת אותו גוון פחות או יותר כמו הנורה הסטנדרטית, אבל היא משפרת מאוד את עוצמת וטווח הארה, עם הנורה תרגיש שיפור משמעותי בשדה הראיה בלילה וטווח האלומה יגדל משמעותית.

לסיכום, תצטרך להחליט בין פוזה לתועלת.

לי יש את הפיליפס ומאוד מרוצה מהם, הבדל של שמים וארץ לעומת הסטוק.

תודה על הניתוח המדהים.

חוץ מזה, הציפוי הכחול לא יכול למשוך בוחני טסט / גמדים כחולים משועממים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...