Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה מבוגרת בין 60k-70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנחנו מחפשים רכב קטן שישמש את אמי לנסיעות של 15 ק״מ ביום, ופעם בשבוע נסיעה של כ80 ק״מ. חשוב לציין שיהיה כמה שיותר בטיחותי ואוטומטי. בשנתון הכי גבוהה שניתן למצוא.

תודה רבה:)

פורסם

רנו קליאו III משנת 2010 אמור להיכנס לתקציב. מכונית בטיחותית, נוחה ומאובזרת.

אם ביפנית חפצה אמך, ההונדה ג'אז דור קודם (2007) תתן מענה הולם לדרישותיך. אמינה מאוד, עם תנוחת ישיבה גבוהה וכניסה/יציאה נוחים, נושא חשוב בגילאים מתקדמים.

בהצלחה!

פורסם

אם יש אפשרות לזמן המתנה כזה ארוך - קיה פיקנטו בחריגה קלה.

אם לא אז אפשר i10...

זה מדובר על השנתון המתקדם ביותר - חדשות לחלוטין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו טובה אך עם גיר שמסרס את הרכב,הייתי בודק פיקנטו כמו שאמרו יש גם פיגו 107 עם גיר רובוטי הוא בסדר גמור וכמו כן את היונדאי I10.

לכאלו נסיעות קצרות לא חושב שצריך משהו מעבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזל שכולם קוראים את הדרישות לפני שעונים.

מדובר על אישה מבוגרת שנוסעת מעט, אז אני לא מאמין שהגיר המסרס של הקליאו יפריע, אחרי הכל אוטו לא גדול עם מנוע 1.6, נראה לי שהיא תסתדר.....לעומת זאת יש יותר סיכוי שגיר רובוטי סטייל 107 כן יעצבן אותה.

בקשר לדרישת הבטיחות, I10 עם 4 כריות ו4 כוכבים לא נראה לי שעונה על הדרישות וגם הונדה ג'אז דור קודם היא באמת דור קודם בטיחותית.

אני לא איזה מעריץ גדול של הקליאו ואני לא חושב שהיא איזה עילוי, אבל במסגרת המחירים היא נותנת פתרון מעולה(1.6 אוטומט חדשה עולה 90 אלף כבר כמעט שנה אני חושב).

כבר ראיתי אנשים שמפרסמים ביד 2 קליאו 1.6 אוט' מסוף 2011 ב70 וקצת אלף, זה היה רכב בן פחות מחצי שנה עם כמה אלפים בודדים של קילומטרים.

שווה לראות כמה דורשים על C3/207 משומשות.

ואולי אפילו תמצא .I20 במחיר הזה...

פורסם

תודה רבה לכולכם על המענה. הקליאו והi10בהחלט נשמעות אופציות טובות. בנוסף הפיאט פנדה 1250 אוטומטית גם ניראת לי די שימושית בשביל הצרכים שלה. איך היא מבחינת אמינות ובטיחות? המחיר שלה בשוק היד 2 באיזור ה65k+- לשנתון 2010

פורסם

מבחינה בטיחותית יש לה 3 כוכבי בטיחות. ורק 2 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...