Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ברשותי המכשיר הנ"ל ויש כמה דברים שלא עבדים אצלי כמו שצריך או שאינני יודע להפעיל אותם. האם מישהו מכיר ויכול לעזור?

1. ביטול הסאב וופר - לא מוצא כפתור לביטול מוחלט של הסאב, יש כזה?

2. פריסת תמונת וידאו - כאשר אני מציג סרט אני רוצה שהוא יהיה על כל המסך בפריסה מלאה ללא שוליים גם אם זה מעוות את התמונה ואינני מוצא את האופציה הזאת, יש כל מיני מצבים ששום מצב לא עושה את הפעולה שציינתי רק לעשות זום ואז אני מאבד חלק קטן מהתמונה. - מישהו נתקל בזה?

3. העברת שירים קדימה בשלט - לפתע השלט מסרב להעביר שירים קדימה גם השלט המקורי בהגה (בעזרת מתאם) לא מגיב,

אחרי ריסט למכשיר זה עובד ואז שוב מספיק, במכשיר עצמו בטאץ' זה עובד - מישהו נתקל בתופעה?

4. יש אופציה תחת תפריט מערכת לעשות "ביפ" לכול לחיצה על לחצן כלשהו, בחיים לא עבד אצלי - גם כאן יש איזה משהו שאני מפספס?

תודה לכול העונים.

• תוכן חדש...