Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי ג'אנטים שמורכבים על הרכב במידה

185/60/R15

ומצאתי ג'אנטים שאני רוצה מפירוק וזה מה שרשום על הגאנטים באתר של הפירוקייה

195/55/15

זה אמור להתאים למה שיש ברשותי?

כי האינץ' אותו דבר (15).

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם הכוונה היא להעביר את הצמיג לג'אנט שאתה הדבר לא אפשרי כי הצמיג שיש לך לא יתאים לג'אנט כי הרוחב שלהצמיג שונה מהג'אנט ( צמיג - 185 , ג'אנט - 195 ) .

אם אתה רוצה להחליף כולל צמיגים , הדבר אפשרי , אך קח בחשבון שנוחות הנסיעה תיפגע כי אתה תשים צמיג בעל חתך יותר נמוך ( 55 לאומת 60 ) וצריכת הדלק תעלה אומנם לא בצורה קריטית אבל היא תעלה כי רוחב הצמיג שלך יעלה (185 ל 195 ).

ד"א על איזה רכב מדובר ?

פורסם
אם הכוונה היא להעביר את הצמיג לג'אנט שאתה הדבר לא אפשרי כי הצמיג שיש לך לא יתאים לג'אנט כי הרוחב שלהצמיג שונה מהג'אנט ( צמיג - 185 , ג'אנט - 195 ) .

אם אתה רוצה להחליף כולל צמיגים , הדבר אפשרי , אך קח בחשבון שנוחות הנסיעה תיפגע כי אתה תשים צמיג בעל חתך יותר נמוך ( 55 לאומת 60 ) וצריכת הדלק תעלה אומנם לא בצורה קריטית אבל היא תעלה כי רוחב הצמיג שלך יעלה (185 ל 195 ).

ד"א על איזה רכב מדובר ?

הבנתי זאת אומרת שאם אני רוצה לקנות ג'אנט מפירוק אני חייב שהגאנט יהיה תואם למידות הצמיגים שיש לי כיום.

אם יש לי 185/65/R15

אני חייב למצוא סיאט מפירוק שהצמיגים הם 185/65/R15 כי אחרת לא יתאים לי הגאנט לצמיגים שיש לי כיום אמת?

פורסם

הבנת נכון את הנאמר, אבל הנאמר לא נכון.

אפשר בהחלט להרכיב צמיג במידה של 10 מ"מ לכאן או לכאן על אותו חישוק, וגם הפרשים גדולים יותר.

רוחב החישוק משתנה בד"כ בקפיצות של 1/2", או 1.3 ס"מ.

אם אתה רוצה להחליף חישוקים, עליך לבדוק את הקוטר - 15" במקרה זה, את מספר הברגים, את מרווח הברגים (קוטר העיגול שבו קדוחים חורי הברגים), נקרא PCD, ואת המרחק של מרכז החישוק ממרכזו (תנועה של כל החישוק פנימה והחוצה), נקרא "offset" ומסומן לפעמים ET.

או שפשוט תלך לפירוקיה ותבקש חישוקים שמתאימים לרכב שלך. אם תגיד להם את סוג הרכב, הם בדרך כלל ידעו מה מתאים.

דני

• תוכן חדש...