Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב בצבע אדום. על הגג והמכסה מנוע רואים כבר סימני עייפות, נו טוב אין מה לעשות הרכב כבר בן 9. היית רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשמור על הצבע שלא כולל כיסוי 4 עונות. פשוט הרכב לא חונה במקום הנראה לעיני ואני בטוח שאחרי כמה שעות הוא יעלם כמו שקורה ל טאסות, סמלים, מגבים וכו'. אני משתדל לשמור על הרכב כמה שיותר בצל אבל זה לא הולך כולכך, בערך מהשעה 13:00 ועד השקיעה הרכב חשוף לשמש לצערי :cry: . מה אני יכול לעשות כדי לרעננו ולשמור אליו?

תודה L.A.

פורסם
הכותרת נערכה בהתאם כדי למנוע הודאות ספאם נוספות.

אתה רואה ,אפשר להוציא ממך הודאה גם בלי עינויים , וגם הודעה עם כותרת נורמלית :idea: (שלמרות הכל , נערכה כדי להתאים איכשהו לשפה העברית)

:twisted:

פורסם

באוטו דיפו יש ווקס של colormagik זה השם עם אני לא טועה הוא מגיע בכל מני צבעים אתה בוחר את הצבע הכי קרוב לצבע שלך , לגבי פוליש יש של טרטל ווס קופסה אדומה עגולה , רק תזכור לא לעבוד בשמש אחרת לא תצליח להוריד את החומר ושלא יגע בפלסטיקים.

פורסם

וואקס אפשר כל מספר חודשים

חברת טארטלוואקס הם טובים

יש אותם בהומסנטר אייס ואוטו דיפו

כמו כן בכל חנות לאביזרי רכב

20 שקל לקופסא

מספיק לפעמיים

פורסם

וקס אני לוקח לכל צבע או לאדום ספיציפית?

יש לי בבית טרטל ואקס בתוך קופסה ירוקה שאבא שלי משתמש לרכב שלו (צבע לבן). כתוב על הקופסה שזה מתאים לכל צבעי הרכב כולל צבעים מטאליים. השאלה אם זה יעזור לי במקומות שהצבע דהה מעט ואם זה טוב לצבע שלי?

ועוד שאלה כאשר מרחתי את הווקס נשאר לי הרבה על המטלית צבע אדום הרבה מאוד, זה תקין ככה זה צריך להיות?

פורסם

הווקס לא אמור להיות עם צבע ,ווקס איכותי אוטם את הנקבוביות בצבע והטובים הם בעצם דונג החברות הטובות:

MOTHERS( אולי טעיתי באיות מעט )חברה מעולה שמייצרת ווקס קרנבורה לא מיובא לארץ קיבלתי מחבר והתוצאות מרשימות

חברת אמריקאית אחרת לא זוכר את השם כרגע אבל היא מיובאת ונמכרת ב"אוטו דיפו" מחיר גבוה וגם האיכות

חברת 3M גם חומרים מעולים אבל לך תמצא מפיץ. ווקס עם פיגמנט ניסיתי פעם (וגם האוטו שלי בצבע אדום) תוצאות עלובות יורד מהר מאוד

אם הצבע ניזוק אז צריך לצבוע מחדש ,אין ברירה ,אם הוא רק דהה קצת אפשר להחיות,

אבל אם הצבע יסוד נחשף, אז רק צביעה מחדש היא הפתרון ,אין פה מעשי קסמים

וצריך להחליט אם זה שווה את ההשקעה או לא

.I'm a blocked user

פורסם

לא ווקס קרנבורה (שזה ווקס שמתאים לסטטיקים ושאר בשרים) אלא קרנובה , שהוא מעין דונג טבעי וקשה.

חיפש על קרנובה יעלה לדעתי שניים שלושה דיונים מעמיקים בכיכובו של לירן.

פורסם

נכון טעיתי בשם קצת,ובינתיים נזכרתי בווקס שנמכר באוטו דיפו ושמו Meguier קישור לגבי 3M

http://www.miata.net/products/body/3m_wax.html

הוקס שיש לי:

http://www.autogeek.net/motcalgolorf.html

והסבר על תהליך הכנה שנקרא CLAYING שמשמש להכנה וניקויי לפני הוקס:

http://store.auto-geek.net/deepclean.html

ובכל מקרה שמור על הצבע עם כיסויי טוב והשתדל לחנות בצל ככל האפשר

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...