Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2006 הגרסא הישנה הנה תמונה: http://img228.imageshack.us/img228/5742/dsc00039tm.jpg

ואני רוצה לדעת איך לפרק את הקונסולה המרכזית כדי להגיע לרדיו ולהחליף אותו אם תוכלו לתת לי מדריך אני אשמח כי אני מת להחליף את הרדיו דיסק וגם לשים מגבר ואין לי כסף לשלם למישהו 500 שקל אז אם תוכלו לעזור לי אז תודה רבה

פורסם

מנור שלום רב !

קרא את השרשור הבא, אם תחליט שעדיין אתה רוצה להרכיב בעצמך את הדיסק ובכך ל"חסוך" מעט שקלים ולשלם אחר כך ביוקר, חזור לפורום לעצות אחיתופל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414949

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ידידי מדוע אתה מזלזל בפורום "עצות אחיתופל"?

לפותח האשכול, כדאי מאוד שתפנה לבעל מקצוע, בקישור שצביקה העלה מדובר עוד ברכב יחסית ישן שאין בו יותר מידי מה להסתבך ואפילו שם הייתה טעות ותראה מה הנזק, לא כדאי לך אפילו לחשוב מה יקרה ברכב חדש יותר כמו שלך אם תהיה טעות בחיווט שהנזק עלול להגיע לאלפי שקלים, ברכב שלך מטעות בחיווט קל מאוד לשרוף יחידות בקרה אלקטרוניות של התאורה וכד' לכן אם אינך מבין בזה פנה לבעל מקצוע מומלץ ותחסוך מעצמך את הנזק.

פורסם

אתה לא צריך לפרק את הקונסולה על מנת להחליף רדיו-דיסק - אתה צריך לשלוף את הרדיו דיסק החוצה וזה ענשה על ידי הכנסת שולפנים בצדדים שלו ומשיכתו החוצה - לכל דגם יש שולפנים מתאימים.

פורסם
אתה לא צריך לפרק את הקונסולה על מנת להחליף רדיו-דיסק - אתה צריך לשלוף את הרדיו דיסק החוצה וזה ענשה על ידי הכנסת שולפנים בצדדים שלו ומשיכתו החוצה - לכל דגם יש שולפנים מתאימים.

אבל אבא שלי אמר פעמיים הוא הלך לחשמלאי שפעם אחת יחליף את הרדיו דיסק ופעם אחת לשים דיבורית ובשני המקרים הם פירקו חלק מהקונסולה הקדמית

בכל זאת אני אשמח לקבל מדריך אם מישהו יכול להשיג לי בבקשה אחת

פורסם

יש לי סיוויק 2002 ואם אני לא טועה צורת הקונסולה לא השתנתה.

תחילה תוציא את המאפרה.

לאחר שהוצאתה תסתכל פנימה לאזור שמעל המאפרה יש מצב שתצטרך פנס.

צריך להיות שם בורג, אני לא זוכר איזה.

תפתח את הבורג ותוציא אותו.

תשלוף את שלושת הכפתורים של המזגן ( העגולים שמצד שמאל לרדיו ) פשוט למשוך אותם.

עכשיו תשלוף את הקונסולה.

בהצלחה ותעדכן איך הלך.

פורסם
יש לי סיוויק 2002 ואם אני לא טועה צורת הקונסולה לא השתנתה.

תחילה תוציא את המאפרה.

לאחר שהוצאתה תסתכל פנימה לאזור שמעל המאפרה יש מצב שתצטרך פנס.

צריך להיות שם בורג, אני לא זוכר איזה.

תפתח את הבורג ותוציא אותו.

תשלוף את שלושת הכפתורים של המזגן ( העגולים שמצד שמאל לרדיו ) פשוט למשוך אותם.

עכשיו תשלוף את הקונסולה.

בהצלחה ותעדכן איך הלך.

נראה לי היא השתנתה אתה יכול להשוות את האוטו שלך לתמונה ששמתי בהתחלה

פורסם

אין צורך לשלוף את הכפתורים של המיזוג.

הוצאת המאפרה, תרא5ה שם שני ברגים ממול, פתח אותם והפאנל של המאפרה והמצת יצאו. בחלק העליון איפה שהיתה מאפרה, יש בורג, פתח את הבורג, וכל החלק העליון תפוס עם קליפסים, דחוף מברג שטוח בזהירות לא לפגוע בפלסטיקה ושלוף לאט את כל הפאנל העליון

• תוכן חדש...