Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי השירשור הקודם שלי על קירקושים בתדרים מסוימים בדקתי ואכן מדובר ב2 התדרים הנמוכים ביותר שבאקולייזר גורמים לקרקושים ברמקולים האחוריים.

אני מחפש סאב קטן שיקח על עצמו את התדרים האלה כדי שאוכל להפחית מהרמקולים עצמם ולהמנע מהקרקושים ועל הדרך לקבל קצת יותר פאנץ'.

העניין, שאני לא באמת רוצה להשקיע בזה יותר מדי כסף.

יש לי פיוניר avh3300bt , לפי ההגדרות אני מבין שיש לו יציאה מובנית לסאב. האם אפשרי לחבר סאב קטן ישירות ללא הגברה?

במידה וכן, על מה אתם ממליצים בתקציב מוגבל?

אם לא, על איזה סט מגבר-סאב תמליצו בתקציב מוגבל?

אני אומר סאב קטן גם כי אני מניח שהוא יהיה זול יותר וגם מבחינת מקום בגאז' המיטו גם ככה לא מצטיינת....

ביום שלישי אני אצל גיל-קאר לטיפול במתאם הגה, אז אני רוצה לעשות את זה על הדרך לפי התשובות שלכם. תודה:-D

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתה יכול לחתוך את התדרים הנמוכים מהרמקולים ולהקביל אליהם סאב-וופר שימשיך בחיתוך העליון מהתחום התדרים האלה.

הפתרון הזה יוריד מהספק המגבר הקיים ומומלץ לשלב מגבר לסאב.

פורסם

תודה על התגובה הזריזה.

בכל מקרה, אולי לא הסברתי נכון אבל זאת המטרה.

השאלה היא, מאחר ואני לא בקיא במוצרי אודיו, על אילו רכיבים אתם ממליצים בלי להוציא יותר מדי?

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ולגבי :

"יש לי פיוניר avh3300bt , לפי ההגדרות אני מבין שיש לו יציאה מובנית לסאב. האם אפשרי לחבר סאב קטן ישירות ללא הגברה?"

זו יציאה לא מוגברת, לכן בשביל להישתמש ביציאה זו תצטרך מגבר.

כפי שאמרתי, אם תרצה להשתמש בפתרון ללא מגבר, תצטרך למקבל (חיבור מקבילי) סאב פאסיבי לרמקולים ושיכלול קרוס אובר (כי הריי במצב זה אתה לא משתמש ביציאת הסאב של הרדיו דיסק).

פורסם
לא בטוח שהקרקושים באים מהרמקולים אלא מהמדף עצמו

הייתי במקרה זה ממליץ על חומרי בידוד.

הרמקולים מוטמעים בתוך הדלתות (או יותר נכון הדיפון, מאחר ומדובר ב2 דלתות בלבד) מאחור. אני לא ממש רוצה שיתחילו להתעסק לי בפירוק והרכבה מקומיים ע"מ לבודד.

כשניסיתי להוריד את התדר מהרמקולים, אפילו מעט הקרקוש נעלם. לכן אני רוצה סאב שיפצה על החוסר, מה גם שאני אוהב דאבסטפ אז.....:lol:

בקיצור, על איזה מגבר וסאב תמליצו בתקציב מוגבל?

פורסם
מה זה תקציב מוגבל?

בנוסף התקנת מגבר מינימאלית תעלה לך 500 שח קח זאת בחשבון

בוא נגיד על הרכיבים עצמם עד 1000 ש"ח. אפשרי?

אני מוכן גם למשומשים כל עוד באמת ניתן לסמוך על זה שהם תקינים ובתמורה המחיר ירד או שמנגד התמורה תעלה

• תוכן חדש...