Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

הנושא על הפרק בעצם מתקשר בעקיפין לנושא "רק על הקוים" שרץ פה לא מזמן אבל מזוית קצת שונה אז החלטתי להעניק לזה שרשור חדש.

כמו רובכם, גם אני מתקשה למצוא חניה במקום העבודה (לפחות אחת בטוחה מבחינת דלתות ליסינג...). והבעיה מחמירה כשמתחשבים במצוקת החניה היחסית, הכוונה ביחסית היא שאנשים פשוט מתעצלים להחנות בקצה הרחוק של החניון או בקומה למטה.

בעבר פשוט הייתי מחפש חניה רחוקה מהעדר ובטוחה, הבעיה היא שבעבר החניה הייתה מפוצלת גם לשני חניונים ועכשיו היא אוחדה לחניון אחד אז הוא נמצא בתפוסה מלאה וגם חניה רחוקה לא מהווה מקום מבטחים.

ולמה? כי אותם עצלנים שהוזכרו מקודם חונים אחד על השני, נדחפים לכל פינה אפשרית וגם לא אפשרית עד למצב שאפילו אי אפשר לעבור רגלית למעלית...

לצערי אין לי תמונה אבל עשיתי ציור קטן, אולי בצהריים אם יהיה זמן אני אצלם

parking2.png

לבן- מקום חניה

צהוב- מעבר, מסומן בצהוב על הרצפה שאין חניה

שחור- רכב חונה

הפתרון שלי, כמו רבים מכם- מה לעשות, חניה באלכסון כדי למנוע מאותם עצלנים להידחף ולפתוח דלתות על הרכב.

הקטע הוא, כשאני חונה באלכסון אני לפחות מתחשב באחרים ולא פולש לחניות, לא נצמד, אלא מוצא את אותם חניות שהיו בטוחות בעבר (כאלה שלכאורה אי אפשר לחנות לידן, אבל פה לא בוחלים באמצעים...) וחונה בהן באלכסון ע"מ שלא ידחפו לי לפינות.

מה שכן, תוך כדי הקפדה להשאר בתוך הקוים ולא להפריע לחניות לגיטימיות אחרות.

הבעיה היא, שגם ככה בין עדר הליסינג הרכב שלי בולט אז במיוחד שאני חונה בצורה הזאת.

גם כשאני חונה כרגיל אני מקבל יותר מדי פידבקים של צרי עין, אז תחשבו מה קורה כשאני חונה ככה...

כשאני מסביר להם שאני חונה ככה אך ורק כי כלל האוכולוסיה בחניון מאלצת אותי לחנות כך, מאחר והם ידחפו לכל חור אפשרי ובנוסף מפנה את תשומת ליבם לכך שאמנם אני חונה באלכסון אבל לא סוטה מילימטר מהסימון ושהתלונות צריכות להגיע לאלה שחונים כמו בציור למעלה אבל פשוט מאוד קל יותר לשים עין על הרכב הבולט מאשר זה שנטמע ובאמת חונה כמו בהמה - אני פשוט מקבל פרצוף כאילו מקומי בגהה....:roll:

לצורך העניין ככה אני חונה

parking1s.png

אז אני יודע שזה מושך אש, אבל שוב כמו שאמרתי למי זה מפריע? אני בין הקוים ואם הייתי חונה ישר אני בטוח שהייתי מוצא I10 מימיני וספארק משמאלי (וזה כבר קרה....)

אתם מוזמנים לשפוך את דעותיכם,

and just in case- flame suit on......

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חניה אדירה. זה בדיוק הירידה לחניון? לא ידעתי בכלל שיש שם כזו חניה. מהיום אתאמץ לתפוס לך אותה.

ולעניין, אותי אישית תמיד מצחיק לראות את הרכב שלך חונה עקום ותמיד בקצה הכי רחוק מהכניסה, גם אם החנייה בחוץ ויורד גשם זלעפות. אני הגעתי לסידורים חבר באקסנט, שאני חונה בחניה צמודה למדרכה, והוא חונה לידי ומגן עלי עם האקסנט.

אני לא חושב שאתה צריך לדאוג מהתגובות של האנשים, ותסביר להם שאתה חונה ככה בגללם, ולא כי אתה נהנה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אורן,

גם אני גיליתי אותה היום בסקירה מחודשת של החניון אחרי שכל החניות הרגילות שלי היו תפוסות, היא באמת החניה הראשונה בכניסה אז זה קצת מפריע לי בכל זאת שהדבר הראשון שרואים כשנכנסים זה את הרכב שלי ועוד בפוזיציה הזאת כאילו היא נחה בנונשלנט בסוכנות...

ולגבי החניה הרחוקה בגשם, למזלי זה קורה רק בחניון של הנחותים...... לנו יש חניה מקורה:lol:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מכיר את הבעיה שלך.

לשמחתי, במקום עבודתי, יש מספר מקומות חניה נוחים מאוד (בין עמודים, פינתיות, רחבות מאוד וכו'), שבהם אני יכול לחנות. אני גם מגיע בשעות שבהן כולן פנויות, ולכן אני חונה תמיד בזו המועדפת עלי.

בצורה מאוד מעניינת ודיי צפויה, את כל המקומות הללו מאכלסים רכבים ספורטיביים/מעניינים כדרך קבע.

בכל מקרה, פתרון נוסף שראיתי שאנשים עושים, שלא מפריע לאף אחד, ומציב את הרכב במצב יותר "מוגן" (ראה ציור לתפארת ממבט על)

הקווים האופקיים הם הקיר, מקומות החניה מסומנים בשחור, העיגול הוא עמוד, והשטח שבין העמוד לבין הקיר ריק. הרכב מסומן באדום.

במקומות כאלה ניתן אפילו להעמיד שני רכבים משני צידי העמוד באותה צורה.

אצלנו בחניון חלק מהרכבים חונים כך, ויצא לי לראות את זה גם בחניונים אחרים.

אם זה מתאפשר גם אצלך, זו יכולה להיות אופציה טובה.

untitled.JPG

!AWDSOME

פורסם

חניה פגז... אין מה לומר. למרות שלא ברור איפה יכולים להידחף כי הרכבים האחרים חונים אנכית אליך לפי מיטב הבנתי.

אני שכרתי מקום חניה על חשבוני בבניין סמוך מאחר והחניות בחברה כ"כ צרות שבלתי אפשרי לצאת מהרכב בלי לפתוח על מישהו דלת.

אלו גם חניות לא קבועות אלא בנק של חניות שאתה חונה איפה שיש פנוי , ככה שאי אפשר לסגור הסדרים עם השכנים מהצדדים...

מתגעגע למקום העבודה הקודם (רק מבחינה מוטורית) שם היתה לי חניה מרווחת ובודדת בין 2 עמודים, היחידה בחברה... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הסימונים בחניה נועדו בסך הכל שיהיה סדר,

שיהיה נוח להחנות את הרכב ולצאת ממנו.

כל אלו "שממציאים" לעצמם חניות בסך הכל מפריעים לחונים כחוק,

ולאלו שרוצים לגשת למעלית למדרגות וכ'ו.

ואי אפשר לעשות כלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור אחד שרואה חניות כפולות וישר מתעצבן, אני ממש לא רואה פה בעיה. החנייה שלך בסדר גמור וכל עוד אתה נשאר במלבן, זה ממש לא ענייני, למה החנת כך.

מה שכן, אל תסמוך על זה שתהייה מוגן. כל כך הרבה פעמים, החנתי באופן יצירתי וניצלתי את המרחב של הלבן כיאות ובכל זאת, תמיד היה אדם מגעיל שהצליח להפתיע אותי ולהצמד אליי, עד כדי כך שכשהגעתי למכונית, הייתי בחתיכת שוק :(.

פורסם

לא עניינך כי אתה כנראה בחור טוב. אבל יבוא איזה חתיכת ח*א עם פיאסטה חבוטה וישנה מלפני 20+ שנה, ולא ידפוק חשבון לא לו ולא למיטו היפה, ישרוט אותו או ישפשף את המיטו כי הוא חנה באלכסון ו"לא בא לו טוב בעין". כן, יש גם כאלה לצערנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Caveman - מכיר את הטריק, מנצל אותו לפעמים אך מעדיף למצוא חניות כמו זאת שמראש אני יכול להסתדר בתוך הקו בלי לחרוג ממנו או לחלופין אחת שמוגנת בין עמודים משני הצדדים.

שומאכר, זה אחד הדברים שמדאיגים אותי.

בכל מקרה מטרת השירשור היא לראות אם גם אתם סובלים מאותה התופעה, דעתכם בנושא ואיך הייתם מגיבים אם היו באים אליכם בטענות כשאתם חונים בצורה הזאת בזמן שיש 6 ליסינגומטיות חונות בחניה של 2 רכבים+מעבר להולכי רגל....

שיא החוצפה היה שפעם קיבלתי תלונה כשחניתי באלכסון בחניה דומה על כך שהצורה שחניתי מפריעה לרכבים אחרים להחנות, חניתי בכפול וניתן היה לחנות עוד רכב לידי. הבחור היה כ"כ כריזמטי שהתחלתי להאמין לו, ירדתי לבדוק וראיתי שצדקתי. חניתי על חניה אחת כמו כאן, רק שהוא התכוון שהיה אפשר להידחף בכח עם עוד רכב.....

נו טוב, נהגי ליסינג לכו תבינו:roll:

לדעתי העניין יותר מתקשר לתופעת פתיחת העניים על רכבים מיוחדים, הרי אמנם אני באלכסון אבל בתוך החניה וכמו שאמרתי יש אנשים שחונים כמו בהמות ומחליקים להם את זה כי זאת יונדאי גטס... ואת העניין הזה אני מרגיש ביותר מעסקי החניה. מאז האלפא היחס מאחרים הפך מעובד חרוץ לילד שמנת עם חזון

פורסם

ככה זה הישראלים. במקום לפרגן, ישר :shock: עליך ועל הרכב במיוחד.

במקומך הייתי שם בחניה עמודים ממתכת, כאלו שיורדים ועולים עם מנעול, וככה יחשבו שקנית את החניה (ילד שמנת, לא?) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת, קצת עצוב בעיניי איך נותנים לרכב להשפיע על ייחוס של בנאדם, לטוב ולרע. במיוחד כשמדובר בקולגה שיושב משרד מולך, עושה אותה עבודה באותם השעות בדיוק ועובד קשה בדיוק כמוך כדי לממן את המותרה הזאת.

פורסם

עניין החניות הזה כל כך מרגיז, השבוע בחניה של מרכז מסחרי מצאתי את הרכב הפרטי שלי עם חבלה מכוערת בפינה של הפגוש הקדמי, ממתחת לפנס ועד לתחתית הפגוש, עדי ראייה סיפרו שהאשם הוא נהג קלנועית ששם לב שהוא נתקל בפינה של הרכב אבל המשיך ״להאיץ״ ולשרוט את הרכב עד שהוא השתחרר לי מהפגוש, זה כל כך מעצבן ומרגיז שאי אפשר לתאר בכלל הזלזול הזה ברכוש של אחרים ומעבר לפגיעה הפיזית זה מעצבן אישית למצוא חבלה ברכב שבאמת משתדלים לשמור עליו, לחנות בצורה מסודרת שלא תפריע ותמשוך אש, פשוט מעצבן. מצטער על החפירה הייתי חייב להוציא :).

פורסם

כפי שפעם רשמתי, אני כבר ממזמן הבנתי שבדירה הבאה שאגור בה, החנייה תהייה חייבת להיות רחבה ומבודדת (בין אם זה בפינה או פשוט המצאות עמודים בין המכוניות) ואני לא מתכוון להתפשר על כך. כן, כן...אני אהיה מוכן להפסיד דירה במקום נאה ובמחיר מציאה, רק בגלל שהחנייה היא "חניה רגילה".

בבניין שאני גר בו עכשיו, מספר הדיירים אפילו לא מגיע לעשרה אנשים ואחרי שניגשתי לרובם והסברתי שאני מאוד עדין עם המכונית ואפילו הצגתי את זה כ"שריטה", עדיין לא מרחמים לי על המכוניות. איך אני אמור להרגיש, כאשר אני עוזר לשכנה להביא את הקניות הביתה (התקלות במעלית) ולאחר מכן, אני ניגש למכונית שלי ורואה שהיא שרטה לי אותה?

האורחים של הדיירים שורטים לי את המכוניות בלי בושה וכאשר אני ניגש אליהם, הם טוענים "שזה לא הם".

רבאק, כל כך מעט אנשים - למה אי אפשר לחיות בכבוד הדדי מינימלי?

אגב, בית פרטי (ולא משנה גודלו) עם חנייה פרטית מקורה, בעלת שער חשמלי - זה החלום שלי. כשכולם חושבים על המכונית המושלמת, אני רק רוצה חנייה :).

פורסם

אתה בין סימוני החניה? מצידי תחנה גם הפוך, זכותך, יש לך רכב אחד ואתה תופס בדיוק מקום אחד....

אבל למרות שמה שאתה עושה לגיטימי, אני כבר רואה את היום שבו מתוסכל שלא מצא חניה יעביר לך מפתח על הדלת. מקווה בשבילך שזה לא יקרה.

• תוכן חדש...