Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, בית פרטי (ולא משנה גודלו) עם חנייה פרטית מקורה, בעלת שער חשמלי - זה החלום שלי. כשכולם חושבים על המכונית המושלמת, אני רק רוצה חנייה :).

כן, חלום שאפשר להגשים רק בארה"ב אם אתה לא מיליונר, ובארץ אם כן :lol:

אגב, מאור, אנשים פשוט לא מבינים, שאצלך המותרות זה מיטו, אצלו כנראה זה עוד מטבח יפה כי האישה ביקשה (או הוא רצה) או מה שלא יהיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נושא מעצבן ומאוס על כולנו.

תמיד היה אדם מגעיל שהצליח להפתיע אותי ולהצמד אליי, עד כדי כך שכשהגעתי למכונית, הייתי בחתיכת שוק :(.

מלון בת"א רמת החייל בשם לאונרדו בוטיק. (אגב מומלץ). כיוון שאין חניות במלון הזה! מה שהפתיע אותי מאוד! ולכן עכשיו הוא פחות מומלץ! הייתי צריך לאלתר משהו, כמו רבים אחרים שהחנו את רכבם. אני מאוד לא אוהב להפריע לאחרים וגם לא אוהב שמפריעים לי. מצאתי פינה אפילו די מלכוכלת בבוץ ובליטות

של סלעים קטנים ומעצבנים. לא היה אכפת לי העיקר לא להצמד לאחרים. שבת בבוקר אני ואישתי מעוניינים לצאת לטייל אני מתקרב

לרכב ומרחוק מבחין ברכב אחר לידי. ואני כבר מריץ בראש ..הרי איך יכול להיות שהוא הצליח להחנות לידי? לא היה מקום בקושי אפילו לי לפתוח את הדלת! וכשהגעתי פשוט היה בא לי לשבור לו את הרכב! אני חניתי בצור כזו שלא ניתן כמעט לפתוח את הדלט של

הצד של הנוסע כי יש שיח שמפריע. (אישתי ירדה לפני שחניתי). הוא חנה בצורה כזו שחסה לי את הצד של הנהג לגמרי! אבל לגמרי! על המילימטר! אני בשבת בבוקר לבוש כולי מוקפד , חונה על אזור חניה בוצי, נכנס מהדלת האחורית של הנוסעים ומתחיל לטפס על כל האוטו כדי להגיע לקוקפיט. עם בוץ בנעליים!!! סאימ אממ שלך יא בנ#$%% . למה אתה נדחף?!!!

לא עניינך כי אתה כנראה בחור טוב. אבל יבוא איזה חתיכת ח*א עם פיאסטה חבוטה וישנה מלפני 20+ שנה, ולא ידפוק חשבון לא לו ולא למיטו היפה, ישרוט אותו או ישפשף את המיטו כי הוא חנה באלכסון ו"לא בא לו טוב בעין". כן, יש גם כאלה לצערנו.

סיפור מוכר. חניות העבודה שלי. ירדתי בסיום העבודה לרכב, כניראה מישהו לא מצא חן בעיניו שחניתי בצורה שאחרים לא יוכלו

להדחף אליה.. ומצאתי את המראה שלי על הרצפה. רק את הראי. מתחת לאוטו. מיותר לציין שראיתי במצלמות מי האיש, ודאגתי

ביום חורפי וגשום במיוחד.. בסוף היום.. לנסוע בלי וישרים.

למכירה: וישרים במצב חדש של חברת BUSH ! צרו קשר בה"פ.. :lol:

פורסם
כן, חלום שאפשר להגשים רק בארה"ב אם אתה לא מיליונר, ובארץ אם כן :lol:

כמובן ש-50000 דולרים יקנו לך בית צמוד קרקע +מוסך ושביל פרטי, אבל גם כאן אפשר למצוא מציאות.

מישהו שמע על בית שאן לאחרונה? :)

פורסם

CAR4FUN, יש אחד גם לחלון האחורי?

ג'וקר, אני לא מסוגל לעזוב את גוש דן, מה בית שאן עכשיו :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
CAR4FUN, יש אחד גם לחלון האחורי?

זה היה בצחוק/ציניות :roll:

זה כאילו הוישרים שלו...

פורסם

אגב, מאור, אנשים פשוט לא מבינים, שאצלך המותרות זה מיטו, אצלו כנראה זה עוד מטבח יפה כי האישה ביקשה (או הוא רצה) או מה שלא יהיה.

בדיוק מה שאני אומר לאלה שמתחילים לרחרח איפה שהם לא אמורים.

אגב, הנה תמונה שמראה חלק מהמצב.

שימו לב שיש בתמונה 2 ציפורים במכה אחת, גם האבאו וגם הi20 מאחוריה חונות במעבר.

מה גם שהיום יום חמישי, יום חלש יחסית מבחינת חניה (הרבה אנשים מקצרים את השבוע ולכן יותר מקומות חניה ופחות נדחפים)

ויחסית לרב המקרים פה עוד מדובר בהדחפות "קלה בלבד"

parking3.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
זה היה בצחוק/ציניות :roll:

זה כאילו הוישרים שלו...

אני הבנתי אותך, אתה לא הבנת אותי.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בכל מקרה מטרת השירשור היא לראות אם גם אתם סובלים מאותה התופעה, דעתכם בנושא ואיך הייתם מגיבים אם היו באים אליכם בטענות כשאתם חונים בצורה הזאת בזמן שיש 6 ליסינגומטיות חונות בחניה של 2 רכבים+מעבר להולכי רגל....

שיא החוצפה היה שפעם קיבלתי תלונה כשחניתי באלכסון בחניה דומה על כך שהצורה שחניתי מפריעה לרכבים אחרים להחנות, חניתי בכפול וניתן היה לחנות עוד רכב לידי. הבחור היה כ"כ כריזמטי שהתחלתי להאמין לו, ירדתי לבדוק וראיתי שצדקתי. חניתי על חניה אחת כמו כאן, רק שהוא התכוון שהיה אפשר להידחף בכח עם עוד רכב.....

נו טוב, נהגי ליסינג לכו תבינו:roll:

חבר צוות חונה לרוב בחניה הראשונה לאחר שער הכניסה לחניון אצלנו בעבודה.

זו חניה לשני רכבים (מסומנים שני מקומות רחבים יחסית), בין עמוד וקיר, אחר ליד השני. העניין הוא שאם רוצים, אפשר שכל רכב יחנה מאוד צמוד לקיר/עמוד, ואז רכב נוסף יכול להיכנס שם בצורה סבירה.

החבר חונה לפי הסימון, במקום הקרוב לקיר, כחוק וכדין.

יום אחד הוא קיבל טלפון מהנהלת החניון שהוא חוסם מקום חניה.

ירדנו למטה לבדוק, וראינו שהוא לא חוסם, ושפשוט יש מישהו שרצה להחנות בין שני הרכבים כי הוא היה רגיל לחנות שם.

הרכב של החבר היה עם דפיקה + מדבקה על החלון של משהו בסגנון "ככה לא חונים".

מכיוון ויש מצלמות, אותר האיש, שילם על הנזק (אפילו שזה רכב ליסינג), והאחראי באותו יום בחניון אולץ להגיע ולהסיר את המדבקה בצורה כזו שלא ישאר סימן.

אין מה לעשות, יש לא מעט אנשים שאין להם כבוד לרכוש של אחרים, ושזה לא מעניין אותם שיש 2 מקומות מסומנים כל עוד ניתן להחנות שם 3 רכבים.

אני מכיר את זה טוב מאוד מהרחוב שבו אני מתגורר. החניה אצלנו היא לבעלי תו לדיירי הרחוב בלבד. זה לא מונע מאנשים ללא תו מידי פעם לחנות בכל זאת, אבל השיא הוא מקום חניה ספציפי בקצה הרחוב, שמעשית ניתן להחנות שם שני רכבים אחד אחרי השני , בצורה חוקית לכאורה, אבל שמקשה על התמרון ברחוב. (מסומן שם מקום לרכב אחד)

הדיירים ברחוב יודעים לא לחנות בצורה הזו, ואם כן (שזה נדיר), משאירים פתק מסודר.

אבל משום מה יש מישהו שכבר מספר פעמים חונה, בלי תו, בצורה כזו שמפריעה לכולנו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להמתין שהפקח יתן לו דו"ח, אבל משום מה גם זה לא עוזר.

!AWDSOME

פורסם
כמובן ש-50000 דולרים יקנו לך בית צמוד קרקע +מוסך ושביל פרטי, אבל גם כאן אפשר למצוא מציאות.

מישהו שמע על בית שאן לאחרונה? :)

אני גר באיזור ויש לי משק שבו אתה יכול לחנות איפה שבא לך, מתי שבא לך ואיך שבא לך וכל הרכבים שלנו חונים בחניות גדולות מרווחות ומקורות אבל מה זה שווה אם ביציאה הכי קטנה מהבית מרטשים לו את הצורה?

ובקשר לאיזור עצמו, תישארו במרכז, אני בדרך :)

פורסם

לגבי עניין החניות הפרטיות אני דווקא מסודר. משמאל עמוד ומימין הרכב המשפחתי..

אם כבר הזכרתם חוצפה של אנשים בחניות פרטיות, יום אחד חזרתי מאוחר מלימודים וגיליתי שמישהו חונה לי בחניה.

שמתי לב שיש לו מדבקות של ספק מסויים ובמקרה קלטתי שאחת החנויות לידי בדיוק מקבלת מהם סחורה, עשיתי 1+1 והלכתי לבדוק את העניין.

מצאתי את הנהג, דיברתי איתו ולטענתו "מישהו פה אמר לי שזאת החניה שלו ואני יכול להחנות שם בכיף" , כששאלתי מי הוא ידע לענות רק "לא זוכר, איזה מישהו מפה..".

טוב, ביקתי ממנו יפה לבוא להזיז את הרכב כדי שאוכל להחנות וככה היה. חניתי את הרכב, הוא עשה סימנים של נוסע מהמקום ועליתי הביתה.

כשנכנסתי הביתה קיבלתי טלפון מחבר שאירח אצלו בחצר, אז רק הנחתי את הלפטופ ויצאתי בחזרה...

כמה הופתעתי לגלות שאותו נהג חזר לשם ועוד ברב חוצפתו חוסם אותי!

כשהגעתי אליו בפעם השניה עם וריד מרוקאי על סף התפקעות התשובה (האדיוטית שלו) הייתה "מה, כבר מאוחר באת רק עכשיו לא חשבתי שתצא שוב בשעה כזאת":brickwall:

את התגובה שלי אני אחסוך מכם אבל אתם בטח יכולים לתאר בעצמכם

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אחי .. אתם רק גורמים לי להעריך כרגע את עבודתי הזמנית אך המצויינת .

(מנהל חניון ממוחשב - עלאק מנהל D:)

הבובה שוכבת לבד במרחק עשרה מטרים מכולם בלי שאף אחד יתקרב :))

פורסם
אני גר באיזור ויש לי משק שבו אתה יכול לחנות איפה שבא לך, מתי שבא לך ואיך שבא לך וכל הרכבים שלנו חונים בחניות גדולות מרווחות ומקורות אבל מה זה שווה אם ביציאה הכי קטנה מהבית מרטשים לו את הצורה?

ובקשר לאיזור עצמו, תישארו במרכז, אני בדרך :)

כשאנשים שומעים מרכז, הם ישר חושבים שמדובר רק בתל אביב, מקסימום גבעתיים וזה כל כך לא נכון :).

ישנם מספיק יישובים במרכז, שישמחו לקבל אותי/ך.

פורסם

אני דווקא מכיר את האיזור ואם אני אגיע זה בטח לא לתל אביב, הבעיה היא שבמחיר של משק פה אני לא יכול לקנות אפילו דירה נורמלית, אבל זה כבר נושא לפורום אחר :)

פורסם

הלוואי שבעיות חניה היו הבעיות הכי גדולות אצלנו בבניין.

שכנים שחונים על חניות כפולות , מונית שירות שחונה אופקית ולא ישר כמו כל המכוניות , אבל זה עוד לא נורא

שכן מקומה שישית שזורק - בדלי סיגריות , שיער , טמפונים (!!!) , חלק מהדברים נוחתים על המזגן של החדר שלי , חלק מפספסים ונוחתים על קומה שניה או שלישית , וחלק כמו בדלי סיגריות בוערים נוחתים על השמשיה שמרפסת וכבר יש כמה חורים , השיא הזה קיץ שעבר שאמא שלי עישנה במרספת ולהפתעה הגיחה קליפת אבטיח מעופפת (חצי אבטיח אכול מפנים) שנחתה עד למטה בגינה.

וזה עוד כלום.

אנשים פשוט עושים מה שבזין שלהם , מצד אחד אני רוצה לפתור את זה ולא להגיע למצב שגם אני אומר כולם עושים אז גם אני , אבל מצד שני יש כ200 רכבים בשכונה , לך תדבר עם כל הבניינים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...