Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא מתפלא על שום דבר

במקום העבודה אני בדר"כ חונה רחוק אבל תמיד תבוא איזה לקסוס ותחנה כל כך צמוד שאין מצב שאני אוכל לפתוח את הדלת בלי לדפוק לו את הדלת ,אותו דבר עם כל המשפטומטיות .

לפני כשנה חניתי בין שני עמודים במקום שמתאים רק לאחד , ובאמצע הצהריים ירדתי לרכב לנסיעה קצרה להפתעתי קלטתי רכב ליסינג שסגר לי את כל החניה , למזלי זו קומת מנויים בעזריאלי , לאחר 5 דקות הגיעו מהחניה חיפשו את הבחור ולא מצאו אותו לאחר חצי שעה השומר הביא מדבקות מסוג "רכבך צולם בפעם הבאה נגרור אותו" והדביק לו מדבקה אחת על חלון צדדי ,אני חטפתי את הסעיף לקחתי לו 6 מדבקות וכיסיתי לו את כל החלונות הצדדיים . אחריי כמה דקות מגיע הבחור עצבני על זה שהדביקו לו את הרכב .

והתחיל לצעוק , ניגשתי אליו ואמרתי לו שיעיף את התחת שלו מפה לפני שאני מארגן לו דו"ח חניה ושיגיד תודה שלא גררו לו את הרכב (למרות שזה היה איום סרק ) בכל מקרה לכל מי שמכיר החניה שם ידועה כבעייתית במיוחד בגלל חברה מסויימת ששמה מתחרז עם נזק.

דרך אגב למי שדיבר על חניה בבית פרטי נכון זה טוב אבל ... כל הזמן חונים לי מול השער וחוסמים אותו . היתרון הוא שבבתים פרטיים ברגע שמנדנים רכב והאזעקה שלו מתחילה לעבוד, כולם שומעים ומיד יורדים לראות מה קרה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוףף איזה עצבים!! בחרתי בחניה הכי מרוחקת, חניתי הכי צמוד לעמוד שאני יכול כדי שמי שחונה לידי יהיה לו את כל המרווח בעולם לפתוח את הדלתות שלו, וזו התוצאה :bad-word: :

20120214_172247.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לדעתי תיישם את השיטה של פותח השרשור, תחנה באלכסון ועם החלק הקדמי תחסום את הכניסה לאמצע, לאיזור העמוד גם ככה אי אפשר להיכנס.

פורסם

פעם אחרונה שאני החניתי את המכונית שלא לפי איך שנראה למישהו בחניית ביתי מצאתי פס קישוט ומראה שבורה.

סה״כ אנחנו כחברי הפורום ובעלי היגיון אומרים לך שאכן אתה חונה בצורה הוגנת כי אתה לא בולט. אבל לצערנו חבריך לעבודה הם אלה שעלולים להפתיע אותך. לחנות בצורה צודקת זה לא מספיק במדינה שלנו. דאג שכל מי שפותח עיניים (וגם מי שלא) יידע של מי הרכב ומה הסיבה לחניה בצורה כזאת ודאג להכיר את התגובה שלהם. אחרת אתה עלול למצוא את עצמך חסום במקרה הטוב, או במקרה הרע עם פחות חלקים במכונית משהיו כשהתחלת את היום

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דווקא אצלי היה שיפור לטובה בנושא החנייה.

בעבודה הקודמת שלי הייתי מחנה ליד כיכר קוגל בחולון (למי שמכיר-כיכר הדמעות :lol: ). לפעמים היה יוצא לי לחנות ממש אחרי שנתיב ההאצה מסתיים-ואחרי שראיתי ל' שמנסה להשתלב ולוקח ימינה בפתאומיות כי פחד להשתלב, התחלתי לחשוב על מקום אחר. לא רק זה-גם משאיות הזבל היו חונות ממש קרוב על מנת להגיע כמה שיותר קרוב לפחים של הבתים באזור.

למזלי השתדרגתי.

אני מגיע ממש מוקדם בבוקר לעבודה. יצא לי לעשות יום אחד סיבוב בחניון ולגלות שיש 2 חניות בין הקיר של הכניסה למעליות ולעמוד של החניון-ממש חניית החלומות :shock: החנייה היא ברוחב כזה שרכבי ליסינג כגון המאזדה והיונדאי לא יכולים להיכנס שם בלי להסתבך בתמרונים והם צריכים ממש להדחק בין הדלת לקיר על מנת לנסות ולצאת מהרכב בלי לדפוק את הדלת. העמוד לא מאפשר לרכבים אחרים לחנות באלכסון ויש מלא מקום בצד השני לרכב נוסף אחרי העמוד..ממש מקום מושלם ליאריס :-D

אם תצא לי הזדמנות-אצלם אותה עם "צ'ופר" שחונה גב אל גב בחנייה הנוספת-וכשתראו את הרכב אז הסיבות יהיו מובנות :wink:

פורסם

לכל ה"מתחכמים".

שמתם לב שזה הופך אותכם ללא יותר טובים מאלה שחוסמים אותכם ונמצדים אליכם?

לי אישית כל פעם מעלה את הסעיף כל פעם לבוא ולראות מישהו שחונה באלכסון על שתי חניות, כדי שחס וחלילה לא ישרטו את הפלוצוואגן המגעילה שלו, שהוא משקיע כל יומיים שלוש שעות בלשטוף אותה (ברור, רק ידנית, ורק על חשבון דיירי הבניין האחרים). :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שלא דובר פה על לקחת חניה וחצי כדי להגן על הרכב שלך. אלא לקחת חניה אחת מלאה ולעשות בה שימוש מלא כדי שאחר לא יקח ממנה ״ביס״ (ומזאת שליד ואיכשהו נגיע למצב שמחניה 2 נהיה מקום ל4)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לכל ה"מתחכמים".

לי אישית כל פעם מעלה את הסעיף כל פעם לבוא ולראות מישהו שחונה באלכסון על שתי חניות, כדי שחס וחלילה לא ישרטו את הפלוצוואגן המגעילה שלו, שהוא משקיע כל יומיים שלוש שעות בלשטוף אותה (ברור, רק ידנית, ורק על חשבון דיירי הבניין האחרים). :evil:

דווקא בשרשור הזה אני הבנתי שאנשים מחנים באלכסון, בחניה אחת, כדי שלא יפתחו עליהם דלתות, ובצדק.

פורסם

שמתה לב שבגלל אנשים שבערך חושבים כמוך אנחנו מחנים ככה באלכסון...דווקא אתמול חניתי את הרכב מול העבודה מממש לא צמוד לאף אחד מטר בכל צד הגיע מישהי נחמדה חנתה צמוד פתחה תדלת ובום פגיעה בשלי ואחרי הכלמוציאה את התיק והמפתח ומחליטה שהמכסה מנוע שלי שולחן....:evil::evil::evil:

אז כן אם יש חניה גם להחנות על שתיים זה בסדר כי מסתבר שמרוב שיש ליסינג בארץ לאף אחד לא אכפת מהרכב של השני.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לכל ה"מתחכמים".

הדבר האהוב עליי הוא אנשים שלא טורחים לקרוא את כל השירשור, או אפילו את מלוא ההודעה הראשונה, לפני שהם מתחילים בהטפות מוסר...

אינפיניטי, זה בדיוק מה שקורה אצלי בעבודה! תתחיל להכנס באלכסון, אבל בתוך בקוים. אגב, גם את האלכסון אני מחשב, עושה ניחוש מושכל איך הבחור לידי יחנה כשהוא יגיע וככה מחליט גם איזה צד של רכב יהיה קרוב יותר לחניה השניה (אם הוא יחנה עם דלת נהג לכיווני או דלת נוסע)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני חושב שלא דובר פה על לקחת חניה וחצי כדי להגן על הרכב שלך. אלא לקחת חניה אחת מלאה ולעשות בה שימוש מלא כדי שאחר לא יקח ממנה ״ביס״ (ומזאת שליד ואיכשהו נגיע למצב שמחניה 2 נהיה מקום ל4)

לא פעם נתקלתי בתופעה הבאה:

attachment.php?attachmentid=275899&stc=1&d=1329246481

אז כן... הנהג החנה את מכוניתו בתחום של החניה שלו ולא עבר את הקו המפריד, אך עדיין, האם זה בסדר? מובן שלא.

מה תעשה אם תרצה להחנות את מכוניתך בחנייה מספר 2?

פורסם

הבעיה שלאנשים לא איכפת מאף אחד חוץ מעצמם,

אני תמיד מחנה הכי רחוק שאפשר אבל זה לא תמיד עוזר

אצלי באוטו יש כבר סימן של דלת שנפתחה בחוזקה והשאירה שקע בדיוק בקימור של הדלת יחד עם פס שמראה איפה הדלת

פגעה :-(

ולא פעם קרה שישבתי בתוך האוטו ולמרות שאני בתוך האוטו אנשים פותחים את הדלת על האוטו,ומסתכלים עלי כאילו אני אשם שחניתי שם...

Vw Polo GTI

פורסם

ג'וקר, תהיה בטוח שזאת לא הצורה שבה אני מחנה. אני נמצד לצד השני עם אלכסון לכיוון החניה השניה, צירפתי את התמונה שלך עם ציור מחדש. הירוק בחניה 3 זאת הצורה שהייתי מחנה בה, לגבי חניה מספר 2 אני מראש נמנע מחניות כאלה (וגם 3 עדיין גבולי מבחינתי).

אגב, מצאתי חניה חדשה בעבודה. החניון בקומה הראשונה מתמלא עד השעה 8 וחצי ואין חניות "בטוחות" כבר ב8 ורבע, לפני שבועיים או שלושה הפעילו את המעלית החדשה לחניון מינוס 2 אבל הכניסה שהיא מביאה את האנשים שעולים בה רחוקה לכולם אבל מביאה אותי בדיוק לדלת האחורית שליד המשרד שלי. והקטע הכי טוב כשאני מגיע אני יורד ישר למינוס 2 ותופס את החניה הכי קרובה לדלת שהיא גם הכי מוגנת בקומה- בין 2 עמודים8)

11.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...