Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אם יש לו רכב חד מושבי שצר יותר מסמארט :) (המדרכה הזו היא בקושי ברוחב של קטנוע)

מה גם שזה חניון סגור למנויים, ואנשים אצלנו חונים כמו שצריך.

!AWDSOME

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אם יש לו רכב חד מושבי שצר יותר מסמארט :) (המדרכה הזו היא בקושי ברוחב של קטנוע)

מה גם שזה חניון סגור למנויים, ואנשים אצלנו חונים כמו שצריך.

אז חכה שיחנה על המדרכה הזאת אופנוע והוא יפול על הצד:lol:

ברצינות, השבוע חניתי מקביל למדרכה ועל המדרכה היה אופנוע. איזה ילד שרץ נכנס בו והעיף אותו על הצד לכיוון הכביש, יכלתי להרגיש את הלב שלי נופל יחד איתו ב Slow motion, למזלי הנחיתה הייתה כמה ס"מ מהאוטו שלי. אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה לדלת אם משהו בסדר גודל של Tmax היה עף עליה:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות בעצם, שהבעיה היא אצלנו, המשוגעים.

הבעיה היא אתם, המשתמש Carmageddon כבר הסביר ואמר שמכונית זה רק חתיכת פח ומי שנקשר אליו רגשית ודואג לו כנראה צריך פסיכיאטר...

למה אין סמיילי של facepalm בפורום הזה?

10167d1328941588t-black-ops-crowned-winner-greatest-videogame-ending-guiness-world-records-facepalm.gif

חניה בין ליד עמוד או בין עמודים היא הפתרון המועדף גם עלי. הסיבה היחידה שאני לא אחנה באלכסון בתוך חנייה אחת (אפילו שזה לא מפריע לאף אחד) היא כדי לא למשוך תשומת לב של אנשים הפועלים "בשם הצדק".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברור לך שאני בא במיוחד לראות את החניה שלך?

יאלה אודי, מתי אתה פה?

וכמו שאמרתי מבחינתי הבעיה נפתרה, אני חונה ישר כמו פלס בין 2 עמודים בחניה הכי קרובה למעלית 8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ביום שישי. לגבי הפגישה האחרת אני צריך לסגור עם הבחור.

מבחינתי זה סיום הדיון הפומבי בעניין 8)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אז חכה שיחנה על המדרכה הזאת אופנוע והוא יפול על הצד:lol:

גם לא יקרה, יש להם מקומות נוחים ומסומנים במיוחד בקומה אחרת :)

הבעיה היא אתם, המשתמש Carmageddon כבר הסביר ואמר שמכונית זה רק חתיכת פח ומי שנקשר אליו רגשית ודואג לו כנראה צריך פסיכיאטר...

בגלל אנשים כמונו המכוניות האלה קיימות בכלל.

אנחנו (ציבור הרוכשים באופן כללי) משלמים הרבה מאוד כסף על המכוניות שלנו. בין אם הן "מן השורה" ובין אם לא. מבחינתי מי שלא דואג לרכב שלו, הוא זה שלא בסדר.

לסמארטפון דואגים יותר מאשר הרכב, בעוד ששוויו של הרכב גבוה בהרבה.

!AWDSOME

פורסם
ג'וקר, תהיה בטוח שזאת לא הצורה שבה אני מחנה. אני נמצד לצד השני עם אלכסון לכיוון החניה השניה, צירפתי את התמונה שלך עם ציור מחדש. הירוק בחניה 3 זאת הצורה שהייתי מחנה בה, לגבי חניה מספר 2 אני מראש נמנע מחניות כאלה (וגם 3 עדיין גבולי מבחינתי).

אגב, מצאתי חניה חדשה בעבודה. החניון בקומה הראשונה מתמלא עד השעה 8 וחצי ואין חניות "בטוחות" כבר ב8 ורבע, לפני שבועיים או שלושה הפעילו את המעלית החדשה לחניון מינוס 2 אבל הכניסה שהיא מביאה את האנשים שעולים בה רחוקה לכולם אבל מביאה אותי בדיוק לדלת האחורית שליד המשרד שלי. והקטע הכי טוב כשאני מגיע אני יורד ישר למינוס 2 ותופס את החניה הכי קרובה לדלת שהיא גם הכי מוגנת בקומה- בין 2 עמודים8)

אם היית מחנה כך בחנייה כזו, עדיין אנשים היו מפחדים ושומרים ממך מרחק רב מדי ולכן היית "דופק" את המכונית בצד השני.

בתמונה שהעלאת בתחילת השרשור, היית בסדר גמור. זה לא היה אותו המצב.

הכי טוב בין שני עמודים :)

יכול להיות בעצם, שהבעיה היא אצלנו, המשוגעים.

משוגעים?...

אני מסתכל על התמונה הזו כבר כמה שניות וכל מה שאני מסוגל לחשוב, זה למה לעזאזל נצמדת לעמוד? מכונית אשר תחנה צמוד מדי בצד השני, תפתח עלייך את הדלת בלי שום מאמץ. רבאק, אם אתה מחנה כבר בין שני עמודים, אז תוציא את המיטב :).

פורסם

היא לא, העמוד רחב מאוד, וכתוצאה מזה השטח שם רחב מאוד. מה גם שהצינור המוזר הזה יפריע.

משום מה כל המימדים בתמונה לא תואמים את המציאות. אייפון מוזר :|

החניה הזו היא באמת foolproof.

אבל כן, באמת ספציפית יצא לי קרוב לעמוד באותו יום.

!AWDSOME

• תוכן חדש...