Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קניתי סיריון 2009 לא מזמן מיד שניה. לאוטו שלט יפה מאוד עם ארבע כפתורים שמהם הבנתי רק 2. אחת פותח ואחד נועל כמובן אבל השניים האחרים יש עליהם סימן של רמקול ורמקול עם X עליו. ניסיתי ללחוץ עליהם וזה לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה? אולי לחימה ארוכה?

בנוסף כשאני מכוון את המנורה בתא הנוסעים מאחורה למצב DOOR אמור לקרות מצב שבו אני נועל את האוטו האורות נכבים וכשאני פותח את הדלת או את האוטו האור נדלק אבל זה לא קורה. האור נשאר דלוק כאילו הוא על מצב ON. יש למישהו מושג איך לפתור את זה ?

תודה מראש :)

פורסם

הלחצנים עם הסימן של רמקול אמורים להיות בשביל להפעיל ולהספיק את הצופר של האזעקה אבל כנראה או שזה רק נעילה מרכזית או שביטלו את הצופר.

האור לא נכבה בכלל גם כאשר כל הדלתות סגורות והאוטו מונע?

כנראה שבאחת הדלתות החיישן שאמור לדעת מתי הדלת סגורה או פתוחה מקולקל.

פורסם

האור לא נכבה כנראה כמו שאתה אומר אחת הדלתות החיישן בא לא עובד... יש מצב לתקן את זה בבית? אבא שלי יש לו ידע משמעותי במכונאות הוא יוכל לתקן את זה או שחייב מוסך? אני יכול לחיות עם זה תכלס

• תוכן חדש...