Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מחפש לקנות ג'אז עם כמה שנים בכביש.

יש מחלות כלשהן ? דברים שמומלץ לבדוק ברכב ?

תודה

--------------------------------------

2008 - Scoda Fabia sport 1.6

2003 - Mazda Demio 1.5

1999 - Daihatsu Charade 1.3

פורסם

ב2009 התחילה להימכר ג'אז חדשה בארץ עם גיר רובוטי הרבה פחות מוצלח מהרציף של הקודמת(כמובן שנמכרו גם ידניות במקביל). וזאת נק' החולשה העיקרית של הרכב, קח בחשבון שב2008 נמכרו יחסית הרבה ג'אזים לעומת מעטות מאוד ב2009-10.

פרט לכך מדובר ברכב אמין, חסכוני (בכל הגירסאות), בטוח ומאוד מרווח. לחובתו נסיעה טיפה נוקשה, הגה חשמלי מנותק ומחיר קניה יקר יחסית.

אם ידני בא בחשבון אז עדיף 2009 ידנית (גם במנוע 1200), אם לא אז ל2008 יש יתרון בדמות גיר רציף חלק ונעים, אבל מדובר ברכב מיושן ופחות בטוח באופן משמעותי מ2009.

אם נושא מרווח הפנים לא מאוד קריטי ניתן למצוא מכוניות בעלות תכונות דומות בפחות כסף.

פורסם

איזה רכבים נוספים יש בסכומים הנ"ל?

פביה? איביזה? פולו? אין חדש תחת השמש בארצנו....

--------------------------------------

2008 - Scoda Fabia sport 1.6

2003 - Mazda Demio 1.5

1999 - Daihatsu Charade 1.3

פורסם

מ-2008 ועד אמצע 2009 הג'אז מגיעה עם גיר רובוטי. מאמצע 2009 ועד היום (חדשה) יש גיר רציף.

מבחינת אמינות, הרכב מאוד מוצלח והוכיח את עצמו יפה מאוד לאורך השנים. בכלל, כמו רוב הרכבים של הונדה הביקוש כמשומשת גבוה יחסית ומחיר המחירון נשמר גבוה בהתאם.

על איזה תקציב אנחנו מדברים בערך? כי בסביבות ה80-90 אלף ש"ח אפשר למצוא כל מיני דברים נוספים בסגנון, השאלה היא מה הכיוון שלך פחות או יותר.

פורסם

אופיר אתה טועה, הדגם החדש (2009) הגיע עם גיר רובוטי עד תחילת 2011 שהגיע דגם מתוח הפנים עם גיר רציף.

הדגם הקודם הגיע עם גיר רציף, יכול להיות שעוד נמכרו כאלו כ2009.

פורסם

יש לי ג'אז 2008 נובמבר הדור הראשון (והשנה האחרונה שהוא נמכר בה) הדגם עם הגיר הרציף CVT, הרכב עבר 50 אלף חוץ מטיפולים לא ראה מוסך, בנוסף הוא מאוד מפחד מתחנות דלק לוקח לי הרבה זמן לשכנע אותו להכנס לאחת (500 ק"מ לפחות ממיכל מלא בעיר והגעתי גם ל650 וכל זה על 40 ליטר +-)

מעבר לזה אף פעם לא נתקלתי בהערות כמו "צפוף מאחורה" גם בנסיעות ארוכות של חמישה אנשים ברכב (כאשר שלושה מאחור כמובן)

מבחינת מרווח הפנים אני חושב שזה הרכב המצטיין בסגמנט, הוא עצום, ויש את האפשרות של הMagic seats שבעצם מגדילה את תא המטען לנפח של כ-1200 ליטר, הונדה עשו משהו מאוד חכם ובמקום למקם את מיכל הדלק מתחת למושבים האחוריים מיקמו אותו מתחת למושבים הקדמיים ואיפשרו מקום אחסון גדול מאוד בחלק האחורי של הרכב, בלי להתפשר במקום מקדימה.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות לך, סה"כ אין לי תלונות על הרכב.

• תוכן חדש...