Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברשותי STI 2002

הבולמים כבר לא משהו,קצת דופקים וכו'...

חשבתי להשתדרג בקוילאוברים ובשביל זה אני צריך את עזרתכם.

1.על איזה יצרן אתם ממליצים?

2.האם יש דגם ספציפי שמיועד לרכב הזה?

3.מה לגבי מחירים?

4.האם הכי יקר נותן את התמורה הכי טובה?

5.כמה זמן בממוצע מחזיק סט?

6.האם מומלץ להחליף על הדרך עוד חלקים?

אציין רק שאני לא מעוניין בהמלצות על סטים קשיחים מאוד , ויחד עם זאת כן חשוב לי ביצועים,ואם אפשר גם נוחות באופן יחסי.

אשמח לקבל תגובות שיעזרו לי לעשות בחירה נכונה.

תודה מראש.

פורסם

מה אתה מחפש?

אתה משתתף בטיולי נהיגה?ימי מסלול? התנהגות רכב חשובה לך יותר מנוחות נסיעה יומיומית?

האפשרויות הינם רבות, החל מסט בולמים קפיצים ועד לאנטירולים זולים/יקרים.

פרט קצת לגבי הדרישות שלך מהסט ומהו התקציב לעניין כדי שנוכל לעזור.

לבחור שמעליי ה-TEIN נחשבים קשים לנהיגה יומיומית.

פורסם

לא אני לא משתתף בימי מסלול וגם לא בטיולים(עדיין לא,הרכב אצלי רק חודש).

הרכב די דבוק לכביש והכל טוב אבל בגלל שהבולמים די בלויים ומצריכים החלפה בקרוב אז חשבתי כבר להחליף ברכיבים משופרים,

לשם הנאה וגם כדי להשיג עוד קצת בטיחות.

זה הרכב היחידי שלי ואני נוהג עליו יום יום אז ככה שנוחות באופן יחסי כן נלקחת בחשבון.

השיקול לעבור לקוילאוברים הוא בגלל שאני תמיד מתפתה לתקוף פניות וסוויפרים.

אני גם יודע שכל סט אפילו הכי רך עדיין יהיה יותר קשיח מבולם וקפיץ וגם את זה לקחתי בחשבון(בגלל זה כתבתי נוחות באופן יחסי)

אגב התקציב הוא בסביבות ה6000.

פורסם

קח בחשבון שקויילאוברים שייכנסו בתקציב הינם:D2 ושל חברת VMAXX

מחירי ה-TEINים למינהם מתחילים בסביבות ה-7500 אם אני זוכר נכון, תוסיף לעלויות התקנה+כיוון פרונט עוד כ-1000 ש''ח.

אני למשל נוסע באותו על בולמים מקוריים וקפיצי טיין ואנטירולים עבים.נכון שזה לא השילוב האידאלי וזה מקצר את חייו של הבולם אך תקציבית זה כרגע נוח לי.

אני שקלתי לאחרונה ללכת על ה-D2 אך יותר מידי מקרים של נזילות, וההבנה שהם די קשיחים ביחס לשאר די הורידה אותי מהם לעת עתה.

בדוק עם E&A פיטסטופ ו-טופ ר.פ.מ מה יש לכל סדנה להציע לך לפי תקציב+דרישות ותתקדם בהתאם.

פורסם

מהם אנטירולים? ולמה הם מקצרים את חיי הבולם?

האם גם עם קוילאוברים צריך להתקין אנטירולים?

פורסם

האנטי רולים לא מקצרים את חיי הבולמים. קפיצי הנמכה ללא בולם יעודי מקצרים את חיי הבולמים המקוריים.

בתקציבך תוכל לרכוש קויילאוברים של D2 או סדרה גבוהה של vmaxx המאפשרים כיוון קשיחות בנוסף לכיוון גובה.

תבדוק בפיט סטופ אם קיימים בולמים וקפיצים של וויטק לרכב שלך, קויילאוברים שלהם כבר יעברו את התקציב שלך.

פורסם

כנראה שהבנת אותי לא נכון.

אני אעשה סדר בדברים: קפיצים מקוריים+בולמים מקוריים עובדים בצורה אופטימלית מכיוון שהם תוכננו לכך.

קפיץ "משופר" כלומר קצר יותר מהמקור גורם לבולם לעבוד צפוף יותר ממהלך הבולם שתוכנן במקור, עקב השינוי במהלך הבולם עקב קפיץ קצר יותר אורך החיים שלו מתקצר.

מה תשיג בקפיץ קצר יותר? פחות זוויות גילגול, כלומר בבלימה/תאוצה/סיבובים הרכב פחות "יתנדנד" וכמובן תקבל לוק ספורטיבי יותר. :-D

פורסם

היי

לשאלתך:

1. יצרנים מומלצים: בילשטיין או TEIN

2. כל מה שציינו מתאימים לדגמי סובארו STI

3. מומלץ לבדוק אצל המשווקים לדוגמת: PIG ופיט סטופ בחולון וכו'

4. במוצר זה בד"כ כן אבל כדאי לבדוק

5. מחזיק זמן ארוך תלוי באינטנסיביות של השימוש ברכב

6. כן, מומלץ לבדוק אם יש להחליף גומיות תותבים במקביל.

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...