Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה תזמון, בדיוק 30 שנה לאחר שהחל שיווקן בארץ.

היחידים שבאמת יצטערו הם המוסכים המורשים שנותרו ללא דייהו וכעת ללא דייהטסו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגעגועים שוטפים אותי ללא הרף.

מה נעשה בארצנו הקטנטונת ללא נוכחותן של היצירות המוטוריות הנפלאות הללו ביניהן האפלאוז, סיריון, מאטריה, שרייד וגראנד מוב.

אבוי, אבוי לכולנו אוהבי הרכב והמוטוריקה.

בעצם רגע, רק הייבוא הופסק, הדגמים הקיימים בכבישי ארצנו ימשיכו להקסים אותנו יום ביומו עוד שנים ארוכות.

השמחה חזרה לנפשי העוגמת.

זמין 8)

פורסם

לטלקאר יש מנחוס.

קודם איבדו את דייהו לשברולט, עכשיו גם את דייהטסו.

לפחות יש מזל שקיבלו את קיה מייבואן פיאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הגעגועים שוטפים אותי ללא הרף.

מה נעשה בארצנו הקטנטונת ללא נוכחותן של היצירות המוטוריות הנפלאות הללו ביניהן האפלאוז, סיריון, מאטריה, שרייד וגראנד מוב.

אבוי, אבוי לכולנו אוהבי הרכב והמוטוריקה.

בעצם רגע, רק הייבוא הופסק, הדגמים הקיימים בכבישי ארצנו ימשיכו להקסים אותנו יום ביומו עוד שנים ארוכות.

השמחה חזרה לנפשי העוגמת.

אפשר לצחוק ולגכך, אבל כדאי לזכור שדייהטסו היו הראשונים להציע את השילוב המנצח והאלמותי "אוטומט+מזגן" עוד בשנת 82'.

גם האפלאוז היתה מכונית טובה לזמנה, ובשנים 91'-93' היא היתה אחת המישפחתיות הנמכרות ביותר בארץ.

מכונית שבאמת חבל שלא יובאה היתה השרייד GTTI שיוצרה בין 88' ל 93'.

מנוע 1.0 מוגדש עם 99 כ"ס וביצועים מצויינים (8.2 שניום מ 0-100) שגובו בהתנהגות כביש טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהחלט,

איתי הדייהטסו תישאר עד יום מותי בצורת צלקת על העורף, שקיבלתי כתוצאה ממפגש מאוד כואב בין הראש למכסה תא מטען (הכל כך מעצבן ולא נוח) של האפלאוז 1993.

זמין 8)

פורסם

הבוכנות קרסו או שאתה בחור גבוה?

כי אני מתאר באיזה עוצמה המכה צריכה להתקבל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן, האפלאוז הייתה מכונית מצויינת בזמנו שהשתוותה לאירופאיות באיכות הנסיעה/ניהוג והציעה תא נוסעים איכותי וביצועים טובים בשילוב של שימושיות עם תא מטען בסגנון האוקטביה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מאוד אוהב את המותג, לאחותי הייתה שרייד שנת 2000, מכרה אותה וקנתה סיריון 2006 שהיא אצלה עד היום, עד כמה שידוע לי שתיהן חלקו מנועים של טויוטה כך מבחינה מכנית הן מאוד מאוד אמינות ואף פעם לא הייתה איתן תקלות חוץ מטיפולים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בהחלט,

איתי הדייהטסו תישאר עד יום מותי בצורת צלקת על העורף, שקיבלתי כתוצאה ממפגש מאוד כואב בין הראש למכסה תא מטען (הכל כך מעצבן ולא נוח) של האפלאוז 1993.

מעצבן ולא נוח? אני מניח שאין לך ילדים (הובלת עגלה) או צורך אמיתי בבגאז'. למרות שנפח תא המטען של האפלאוז לא כל כך גדול, הוא הכי נוח לשימוש מכל מכונית אחרת שהייתה לי או הייתה ברשותי, כולל כאלה שתא המטען שלהן גדול כמעט פי 2 (מונדיאו כדוגמא טובה). הלכה למעשה אתה מקבל האצ'באק (מה שאנשים באמת צריכים) באריזה של סדאן (מה שאנשים בארץ רוצים). יותר טוב מזה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבוכנות קרסו או שאתה בחור גבוה?

כי אני מתאר באיזה עוצמה המכה צריכה להתקבל.

בשנת 1993 הייתי עולה חדש, ילד בן 11 בגובה ממוצע לחלוטין לגיל.

שכנה שלי מהבניין הגיעה עם הקניות הבייתה, נצמדה עם הגלגלים האחוריים למדרכה וביקשה ממני לעזור לה עם השקיות (של היפר שוק למי שזוכר בצומת גלילות).

כילד רציתי להרשים, צללתי לתוך תא המטען לקחתי כמה שיותר שקיות בידיים (כזכור לי שלוש בכל יד), והבאתי תנופה עם הגוף כדי להוציא את עצמי ואת השקיות החוצה מתא המטען.

כמובן שהגובה של המדרכה עליה עמדתי ביחד עם התנופה שהבאתי כדי להוציא את עצמי החוצה הפגישו את העורף שלי עם מנגנון המנעול של תא המטען שריחף מעלי.

מאז יש צלקת שרואים כל פעם שמגלחים את הפדחת . :lol:

זמין 8)

• תוכן חדש...