Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע אולי מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונקטור ישן של אזעקה/אימובילייזר/דיבורית/קודנית שנותקה.

המצב לא אידיאלי. רצוי לנתק את החוט בצורה מסודרת.

רוצה לדעת מה ואיך?

תערוך את הכותרת כך שכולם ידעו שזו דייהו סופר רייסר (אה, איך אני בזיהוי רכב לפי דוושות:lol: ) ותבקש להעביר לפורום טכני.

אח"כ תוסיף תמונה יותר ברורה של הקונקטור, זה יקל עלינו לזהות אותו.

אם אתה יכול לעקוב ולצלם לאן הוא הולך, עוד יותר טוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קשה לראות את זה מהצורה של הקונקטור. (הוא נורא מטושטש).

אבל זה בהחלט נראה כמו כבל מתחים של משהו.

גם לאימובילייזרים הישנים (כפתור) היה קונקטור דומה לזה.

בכל מקרה, זה שניתק את מה שזה לא יהיה ופשוט זרק את הכבל ככה, מתחת לשטיח, לא צריך לעבוד בהתקנות של רכבים.

במקום שבו עבדתי בעבר, על כזה דבר הולכים הביתה.

אחרי זה, כשפתאום אחרי שלוש שנים מתחילים קצרים/זליגות מתח/בעיות התנעה, והרכב כבר בכלל אצל בעלים אחר, והחשמלאי תולש שערות ולא מוצא איפה בצמה הראשית מישהו התעלק, ומתחילים לפרק חצי אוטו עד שמוצאים בתוך הדש או מתחת לאיזה שטיח את ההפתעה מאותו גאון, הוא כבר בכלל מחלק עיתונים או עובד בבנק.

פורסם

natco אתה מצחיק, עם עד היום לא למדת שמתקין אחר כשהוא מתקין משהו ברכב זה לא מעניין אותו מי יפתח את זה מחר או מי יפתח את זה עוד 3 שנים! אני גם מתעסק בתור חשמלאי ולפעמים באים רכבים בניילונים אחרי שכל האוטו קצרים, אחרי שמפרקים חצי דש בורד ומוציאים סרטוטי חשמל של אוטו רכב מסתבר שהמתקין של הקודנית סגר צמת חוטים על פלטת ברזל מאחורי הלוח שעונים בשלדה של הרכב, כשבאים אלינו רכבים כאלו התקלות האלו הן כבר בשגרה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי זה כניסה של המחשב של הרכב,פנסי ערפל,

דיבורית ניראה לי תצריכה להיות בצד השני אם מתקין טוב התקין אותה

בברכה משה קצב

מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0

:-P:-P:-P

פורסם

המחשב בדייהו הזו נמצא בצד שני (בקיק-פנל של הנוסע) ואין לו קונקטור OBD "עם זנב". זה מחשב הזרקה בלבד (של בוש) ולא מערכת ניהול מנוע "אמיתית" כמו שאתה מכיר מרכבים מודרניים.

פנסי ערפל? אוי ואבוי לנו אם כן. החיווט צריך להיות בקוודרנט גדול פי שלוש מזה.

בכל מקרה- אל דאגה, זה לא קונקטור מקורי של GM. זה בוודאות איזשהוא אפטר-מרקט.

מטריקס- זה ממש לא צריך להיות ככה.

בכל העולם התקנות אפטר-מרקט זה מקצוע מסודר ומפוקח, שהעוסקים בו מכבדים את עצמם ואת הלקוחות שלהם.

אנשים עובדים שם בחרדת קודש כשהם מתקינים או מפרקים משהו ברכב של לקוח.

רק אצלנו זה בשיטת ה"סמוך" , עם איזולירבנד בצמה הראשית וחיזוק של קופסת הבקרה עם אזיקון מידה 3 לצמה של הכריות אוויר.

וזה למה? כי כל דביל בלי הסמכה יכול לפתוח "חנות אביזרים" ולהתקין מה שהוא רוצה בלי רשיון משרד התחבורה,בלי הסמכה באוטוטרוניקה או לכל הפחות הסמכה בסיסית בחשמל רכב. ואין פיקוח ואין דין ואין דיין.

פורסם
קונקטור ישן של אזעקה/אימובילייזר/דיבורית/קודנית שנותקה.

המצב לא אידיאלי. רצוי לנתק את החוט בצורה מסודרת.

רוצה לדעת מה ואיך?

תערוך את הכותרת כך שכולם ידעו שזו דייהו סופר רייסר (אה, איך אני בזיהוי רכב לפי דוושות:lol: ) ותבקש להעביר לפורום טכני.

אח"כ תוסיף תמונה יותר ברורה של הקונקטור, זה יקל עלינו לזהות אותו.

אם אתה יכול לעקוב ולצלם לאן הוא הולך, עוד יותר טוב.

לגבי הדייהו הזכרת לי סרטון משעשע:

:lol:

• תוכן חדש...