Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול חיברתי את הצינורות הנכנסים לרדיאטור הפנימי כדי לנסות להפעיל את החימום. הבחנתי שהצינורות לא מתחממים. ניתקתי את צינור היציאה והנעתי-ראיתי כי עד ליציאה מהרדיאטור המים זורמים טוב (דרך הרדיאטור). לאחר שחיברתי שוב את הכל ומילאתי מים מחדש שוב הרגשתי כי אין זרימה ולכן אני מניח כי הצינור המחזיר את המים למערכת סתום. מעקב אחרי הצינור הוביל לחיבור T לצינור הרדיאטור התחתון. יש רעיונות איפה נוצרת הסתימה וכיצד ניתן לשחרר את הסתימה?

תודה

אלון

פורסם

היה עוזר אם היית כותב איזו פיאסטה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הברז החשמלי תקין?

נמצא על קיר האש

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

לדעתי לא לכן ניתקתי אותו וחיברתי ישירות. ברז חדש הוזמן מאיביי. כאשר הזרמתי מים מתוך הרדיאטור (צינור היציאה מנותק) יצאו מים מטונפים ומלאי אבן. אני חושד שצינור היציאה שמתחבר לצינור רדיאטור התחתון סתום גם כן לכן אין סירקולציה.

פורסם

אתה מדבר על הרדיאטור הפנימי או החיצוני?

אם עקפת את הברז והזרמת מים לצינור הכניסה ( ימני אם אתה עומד מחזית הרכב ), ויצאו מים מהצינור השמאלי, אז זה בסדר.

או שלא הבנתי נכון

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

אז ככה:

א) כנראה שהרכבתי הפוך, אם אני עומד מול הרכב חיברתי את הכניסה לצד שמאל שלי (כאשר אני עומד מול הרכב). בכל מקרה מים זרמו דרך הרדיטור באופן תקין. (האם הכיוון משנה)?

ב) לאחר שחיברתי את צינור היציאה הרגשתי שהזרימה בצינור נפסקה והצינור של היציאה מתחיל להתקרר, עקבתי אחרי הצינור ובסוף שלו הוא כבר היה ממש קר

פורסם

צרפתי תמונה

הברז מוקף בעיגול אדום

חיבור החשמל אליו מוקף בעיגול סגול

הצינורות בצד ימין זה הכניסה, בצד שמאל זו היציאה.

הברז שולט על צינור הכניסה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

תודה שלומי

באמת שכחתי את התמונה הידועה...

אני ממחזר חומרים

ל alonsnir0707 , תהפוך

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

יניב ושלומי תודה.

הפכתי את הצינורות-עדיין אין חימום גם כשמד הטמפ' עומד על החצי, צינור היציאה עדיין קר. יש הצעת נוספות?

בנוסף שאלה לגבי הברז החשמלי-מצאתי באיביי ברזים בסביבות ה20$. האם שווה משהו לדעתכם? בארץ דורשים על ברז כזה 600 ש"ח.

תודה

פורסם

בדקת שהברז תקין?

אני בדיוק קיבלתי ברז כזה, קניתי בבערך 130 ש"ח מאנגליה.

אולי ביום שישי אני אספיק להרכיב אותו, ואז נראה איך הוא.

פורד מונדאו סטיישן 2011

• תוכן חדש...