Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - Smartphone לעניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה - איך הMILESTONE 2? ראיתי אותו נמכר במחיר של +-1000 שקל חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1360~.

כיוונתי ל-1200.

נכון, זה סה"כ עוד "קצת". אבל זה עקרון.

לדפיי+ אי אפשר לעשות OC?

מעניין, אם הדיון היה על רנו קליאו ספורט, האם תוספת של 160 שקל למחיר היייתה מהווה שיקול בכלל? :)

סה"כ הדפיי מכשיר טוב אבל אל תבנה על משהו מטורף. בתור מישהו שגם יש לו את הדפיי וגם קיבלתי לפני חודש את הגלקסי הראשון, בכול יום נתון הייתי מעדיף את הגלקסי, גם אם הוא עולה 400 שקל יותר.

פורסם

davemustaine87 צודק, בסופו של דבר הדיפיי נועד לעמידות ולגלישה מזדמנת. מבחינת החומרה הוא לא יכול להתמודד עם הgalaxy s2 אבל שוב-הכל עניין של כסף מול ערך המכשיר במידה והוא ניזוק.

פורסם

תבדוק גם את הגלקסי אייס.

אני גם באותה דילמה, ומתלבט בין אייס לאס 2, יש הבדל של 1400 שקל בין שני המכשירים שזה הבדל של יותר מ100%.

וכמובן יש את ההבדל הגדול באיכות שני המכשירים, אבל בתקציב של 1200 שקל אין יותר מדי ציפיות וכנראה אלך על האייס. מה שכן אני לדוגמה השימוש שלי יהיה רק בגלישה, וייז, וואטס אפ, ויבר, ומייל, ככה שלפי דעתי האייס יעשה את העבודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מעניין, אם הדיון היה על רנו קליאו ספורט, האם תוספת של 160 שקל למחיר היייתה מהווה שיקול בכלל? :)

אני לא אוהב לשלם יותר מדי על משהו שאני לא חושב ששווה את זה.

גם כשזה נוגע לרנו קליאו ספורט.

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא אוהב לשלם יותר מדי על משהו שאני לא חושב ששווה את זה.

גם כשזה נוגע לרנו קליאו ספורט.

לגיטימי לגמרי.

פשוט אצלנו ,בני אדם, יש תופעה מאוד מעניינת בקשר לזה.

אנחנו מחליטים על כמות הכסף שאנחנו מוציאים ע"פ הערך הכללי של המוצר.

בגלל זה הבאתי את הדוגמא של הקליאו. להוסיף 160 שקל על פלאפון שעולה 1300 זה ניראה יקר, אבל להוסיף את אותו סכום על רכב שעולה 40 אלף שקל, זה לא ניראה כך בכלל( אני אפילו אוסיף , מבלי להכיר אותך יותר מדי,שגם 1600 שקל- פי 10, זה גם לא יראה יקר בקניית רכב). הבעיה שכסף זה כסף, והוא מתבזבז באותה מידה בין אם אתה קונה פלאפון, ובין אם אתה קונה רכב. זו תופעה בילתי הגיונית לחלוטין. וממה שקראתי, עד היום חוקרים בפסיכולוגיה לא מצליחים להבין את שורש התופעה.

לא מתכוון להכנס לך לכיס ולקבוע לך כמה כסף להוציא או לא, אבל תחשוב על זה שיש לך קליאו ספורט כי אתה אוהב רכבים ואתה אוהב נהיגה. עקב כך אין לך בעיה להוציא בערך 800 שקל יותר(!) כול חודש(ואני חושב שאני מאוד עדין) על אחזקה(ירידת ערך,דלק , ביטוח...) מאשר על אחזקה של רכב נקודה A ל-B(פיאט פונטו מטופלת באיזה 15 אלף שקל) ,אבל מפריע לך להוציא תוספת של 160 שקל חד פעמי על קניית מכשיר סלולרי...

תחשוב על זה.

פורסם

הנה, אלוהים שם לב, המחיר של הDEFY+ ירד לרמת הDEFY הרגיל. כלומר בערך 150 ש"ח פחות.

כמו כן, הייתי היום באורנג' ושמחתי לשמוע שיש לי החזר מלא על המכשיר. :)

מישהו מכיר את אחת החנויות הללו: (בעיקר מבחינת אחריות וטיפול תקלות לאחר קניה ולא מחיר פר סה).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812879

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...