Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי.

הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים.

אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט.

הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש.

אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מסובך מדי בשבילה).

יש למישהו מה להוסיף?

יש למישהו הכוונה בשבילי למקור ספרים ברוסית? אולי מישהו שהיה בברוך כמוני ומצא מה הכי מתאים?

תודה.

פורסם

אמא שלי בפרופיל זהה בדיוק קנתה קינדל ומבסוטה עד השמיים, אני אשאל אותה מאיפה היא משיגה ספרים חינמיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רוב הספרים ברוסית באים בפורמט FB2, ואם אני לא טועה, אז בשביל כל טאבלט יש אפליקציה שתומכת בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סשה?

יש כמה מקורות לספרים שזכויות היוצרים עליהם שוחררו לציבור או פגו, אני לא יודע כמה מהם ברוסית. באנדרואיד יש אפליקציה לקריאת ספרים אלקטרוניים שמחוברת למקורות אלו ומאפשרת חיפוש.

האפליקציה נקראת AReader. אם האפליקציה נראית לך, הרי שהיא תתאים לכל טאבלט מודרני שמפעיל אנדרואיד. אני אישית עובד עם טרנספורמר של אסוס ומרוצה מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא סשה :lol:

תודה על התשובות.

מקורות למציאת ספרים נוספים יתקבלו בברכה.

אגב מה לגבי האייפד? אפשרי לעשות איתו מה שאני רוצה?

פורסם

טוב, כנראה שיש כרגע בארץ שני רוסים חובבי רכב שמחפשים טאבלט לאמא שלהם...

:lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אפליקציה נוחה לקריאת ספרים זאת אחת הדרישות הבסיסיות שלי לסמארטפון/טאבלט. אין לזה כל קשר לאמא או אבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...