Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי סובארו GL שנת 1988. כמובן שאת הרכישה ביצעתי באור יום ולא שמתי לב שכאשר מדליקים אורות

כל לוח המחוונים (פרט לנורות חיווי) כבוי. כיצד מחזירים את האור ללוח המחוונים?

האם מדובר במבצע מסובך?

תודה.

פורסם

למיטב זכרוני זה פשוט מאד לפרק את הלוח שעונים ואז להחליף נורות לפי דוגמא מכל חנות לחלקי חילוף שבדר''כ לא מחייבים על הנורות הללו או מקסימום 2 ש''ח . בהצלחה ,

[אם בכ''ז תתקע אני יענה לך בהרחבה איך לפרק את הלוח ,]

פורסם
שלום,

רכשתי סובארו GL שנת 1988. כמובן שאת הרכישה ביצעתי באור יום ולא שמתי לב שכאשר מדליקים אורות

כל לוח המחוונים (פרט לנורות חיווי) כבוי. כיצד מחזירים את האור ללוח המחוונים?

האם מדובר במבצע מסובך?

תודה.

שלום רב !

בניגוד לעצות סרק, שקיבלת , מתוך כוונה טובה, מהחברים שכתבו מעלי, אני לא הייתי קופץ מעל הפופיק, ומפרק מיד לוח שעונים, ולא מחפש פיוז שרוף, אלא הייתי מחפש כפתו ר, המשמש כעמעם(מעין פוטנציומטר), הנמצא באזור הדשבורד, או מתחתיו, שתפקידו לעמעם את האורות בלוח שעונים, או לחזק אותם, נמצא כמעט בכל רכב יפני, בלנסר למשל, וכולי תקווה שהוא גם נמצא בסובארו, בוודאי בדגם הGL.

בהצלחה !

חזור לעדכן בפורום, ואם אני צודק, לטובת שואלים אחרים, הסבר את מיקומו המדוייק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה צודק .

מיקום מדוייק: בצד השמאלי של לוח השעונים יש גלגל שמורכב בצורה אנכית, אתה תסובב אותו ותראה אם יש אורות,

אם לא, אז תבדוק שכשאתה מסובב אותו הוא באמת נעצר אחרי כמה גלגולים למעלה\למטה. אחרת הוא מנותק,

אם הוא מנותק אז יש לשלוף בעדינות את הכפתור, עם מברג שטוח דק ביותר, ולתקוע אותו בעדינות בחלק התחתון של הכפתור, ולשלוף החוצה.

מניסיון אישי , אל תפרק שום פלסטיקה של לוח השעונים ,אל תפרק ברגים, יש לך שם פלסטיקה בת 24 שנה, והיא יבשה, ובקלות תשבר לך, אם בכל זאת צריך לפרק, זה סיכון שאתה חייב לקחת, שעד כמה שידוע לי, אף בעל מקצוע לא יסכים לקחת אחריות ולהתעסק עם זה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים מהשטח!

נכנסתי לחשמלאי, והעניין נפתר בפחות משעה!

מסתבר שהיה קצר בחוטי הרדיו (הרלסים) לתאורת לוח המחוונים. ברגע שתוקן הקצר העסק חזר לעבוד!

תודה על כל העצות בכל אופן!!!

• תוכן חדש...