Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון,

אתמול הותקנו הצמיגים החדשים, על הדרך גם עשיתי כיוון פרונט לרכב כיוון שויזואלית היו כמה זויות שראיתי שצריך לתקן, בבדיקה התגלה שכל הזוויות לא תקינות כך שזה היה במקום.

הרושם הראשוני הוא שלמרות שפחדתי מכך שהצמיג הולך להיות רועש- הוא שקט יותר מהצמיגים הקודמים שלי ונוכחות הצמיגים בשיוט נעלמה,לא יודע אם לייחס את זה לעובדה שהצמיגים הקודמים היו מאוד רועשים או לכך שהוא לא רועש כמו שעושים ממנו.

עוד איזה חודש-יים אתן חוות דעת יותר מקיפה לאחר שנצבור עליו קילומטרז'.

לשמחתי המחיר יצא אפילו מעט זול ממה שאמרו לי בהתחלה- 3300 שקלים לרבעייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר מעולה! 825 שח לצמיג כזה זה בהחלט מחיר פצצה. הלוואי עלינו פה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עידן, תתחדש ותהנה !!! (אמרתי לך ? ;) )

שומאכר- באמסטרדם, עיר מאוד יקרה, ניתן להשיג ב-125 יורו פלוס מינוס. הגיע הזמן לייבוא מקביל לישראל ? :wink:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הלוואי היה יבוא מקביל. "פתאום" היינו מקבלים כאן מחירים שהיום אנחנו רק מתפללים אליהם, למרות שגם הם, במידה והיו, היו סבירים (נניח מאזדה 3 ב-95K ש"ח, למרות שגם במחיר הזה לא הייתי קונה אותה אבל זה סיפור אחר).

בכל מקרה, עידן, אל תשכח לעדכן אותנו לגביהם, כמה השתנתה האחיזה, התחושה, הביטחון, הפידבק!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה נזכרת עכשיו?....

כבר הוחלפו הצמיגים....עוד רגע מוחלף הרכב...

:wink:

אתה יכול בבקשה לשלוח את הלינק לכתבה?

תודה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...