Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 508 VS פורד מונדיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניין של טעם.

אני הייתי בוחר ב 508 אבל אבא שלי למשל העדיף את המונדיאו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עניין של טעם.

אני הייתי בוחר ב 508 אבל אבא שלי למשל העדיף את המונדיאו.

אכן, עניין של טעם.

אני בעל מונדיאו ושקלתי להחליפה ב-508.

אחרי נסיעת מבחן ב-508, החלטתי לחזור למונדיאו.

לכן, אני מציע לך, תערוך נסיעות מבחן !!!!!!

בסה"כ אתה זה שתשתמש ברכב ולא ואף אחד אחר מהמגיבים פה.

פורסם

ה-508 מכונית יותר מודרנית ולך, בתור אדם שמקבל את הרכב בליסינג, הייתי ממליץ ללכת עליו.

סה"כ שתי המכוניות הם מהמובילות בקטגוריה, אך לדעתי ה-508 יותר מיוחדת ומשרה אווירה נעימה יותר.

פורסם

הבנתי שהפורד מונדיאו החדשה בעלת מנוע 2000 טורבו עם 200 כוחות סוס מול 1600 טורבו עם 156 כוחות סוס בפיג'ו.. מה גם שהאבזור בדגם בהסיסי של הפורד יותר נרחב- ווישרים ותאורה אוטומטיים שאין בדגם הבסיסי של הפיג'ו.. קצת מוזר שבמצב הזה המחיר של שני הרכבים זהה..

פורסם

הכתבה שהעלית היא מלפני שנה ולא כ"כ רלוונטית.

היום ראיתי פרסומת של פורד מונדיאו באחד העיתונים (וגם באתר שלהם) ושם הוצג הדגם הבסיסי עם מנוע 2.0 ECOBOOST בעל 203 כ"ס במחיר 161,000 (פונים לקבוצה 4). רציתי לשאול איך זה יכול להיות שהמחירים של של הפורד והפיג'ו זהים כאשר הנתונים של הפורד טובים יותר כמעט בכל פרמטר? איפה הקאץ'?

תודה.

פורסם

מנוע ה 2 ליטר טורבו 200 כ"ס מחליף את המנוע היוצא 2.3 אטמוספרי

מנוע ה 2 ליטר טורבו בעל 240 כ"ס מגיע בגרסת טיטניום בלבד

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
מנוע ה 2 ליטר טורבו 200 כ"ס מחליף את המנוע היוצא 2.3 אטמוספרי

מנוע ה 2 ליטר טורבו בעל 240 כ"ס מגיע בגרסת טיטניום בלבד

:mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
הכתבה שהעלית היא מלפני שנה ולא כ"כ רלוונטית.

היום ראיתי פרסומת של פורד מונדיאו באחד העיתונים (וגם באתר שלהם) ושם הוצג הדגם הבסיסי עם מנוע 2.0 ECOBOOST בעל 203 כ"ס במחיר 161,000 (פונים לקבוצה 4). רציתי לשאול איך זה יכול להיות שהמחירים של של הפורד והפיג'ו זהים כאשר הנתונים של הפורד טובים יותר כמעט בכל פרמטר? איפה הקאץ'?

תודה.

אין קאץ', קודם כל המונדיאו בסוף חייה וכבר בעוד שבוע תוצג המחליפה שלה בגרסתה הגלובלית. פורד, שהיא חברה הרבה יותר גדולה מפיג'ו, הופכת את כל הדגמים שלה לגלובליים שזה אומר שגם המנועים שלה כבר לא יהיו שונים בין אירופה, ארה"ב או סין וזה כמובן חוסך כסף. מנוע ה-2.0 ECOBOOST, משמש עבור המון דגמים של פורד. בנוסף, מנוע ה-2.0 ECOBOOST יוצר מתוך מחשבה על השוק האמריקאי, שכבר מוכן למנועים קטני נפח אבל לא מוכן לוותר על תחושת המומנט של מנועי V6 עתירי נפח.

פיג'ו מהצד השני, שנמכרת בעיקר באירופה בדגמים אלו, מתרכזת בעיקר במנועי דיזל (מצוינים) כך שדגמי הבנזין שלה, עבור הרכבים הגדולים יותר, כולם מבוססים רק על 1.6 ליטר THP ולא נראה שבקרוב מישהו שם ייצר מנועי 2.0 טורבו שכן אין להם דרישה של ממש באירופה.

• תוכן חדש...